Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Anlände till Arlanda från Munchen med Lufthansa den 1a Jan 2026. Imorgon den 14e har det gått 2 veckor sedan väskan är på vift fast man vet att den anlände den 2a Jan till Arlanda. Detta är ett reko... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Åkte till Rom och 1 av 4 väskor var borta. Vi fick själva hämta upp väskan nästa dag på flygplatsen. När vi skulle hem så var 3 av 4 väskor borta på Arlanda. Fanns ingen i disken på Arlanda så v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Aviators urusla bagagehantering.

Aviator sköter bagagehanteringen bland annat på Arlanda terminal 3.
Vid en flygning dit skadades mitt bagage. En nästan ny väska hade släpats i marken (eller liknande) så att väskans ena hörn var skavt så djupt att två sömmar var avslitna. Gick då direkt från bagagebandet till deras disk för att rapportera skadan. De blånekade och vägrade att upprätta en skadeanmälan öht trots att jag insisterade. De kallade skadan kosmetisk. Lät Samsonite bedöma skadan och de menar att väskan kommer att gå sönder, att den inte går att reparera där skadan är men Aviator är ändå helt kallsinniga till att ta ansvar för det.
Företaget i fråga borde inte ges förtroende att ha något uppdrag alls kopplat till kundrelationer.

Dessutom är det inte första gången jag har anledning att ifrågasätta Aviators (bristande) förmåga att skapa goda kundrelationer.

17 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Ni är inte ens värda en stjärna.. Vägrar att lasta in godkänd och incheckad hundbur utan en vettig förklaring

Ni är inte ens värda en stjärna..Har blivit nekad ombordsstigning på Arlanda pga att markpersonalen vägrade lasta in hundburen; det var den enda förklaringen jag fick 15 minuter före avgång (flugit med Norwegian fler ggr med denna hundbur förut men plötslig hittade de på att de inte ville skada golvet i lastutrymmet). En otrevlig medarbetare sa: jag kan inte tvinga markpersonalen att lasta in din (incheckad och kontrollerad) bur om de vägrar. Bara så där, de vägrade...

27 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Det tog ca. 1 time at få kufferterne...

Det tog ca. 1 time før vores kufferter blev leveret ifm. en flyvning fra Færøerne til København den 23/2 2026.
Der stod længe på skiltet at de ville blive leveret inden for 15 minutter og der stod også længe 5 minutter.
Da vi endelig fik vores bagage var 2 af kufferterne ødelagt.

23 lutego 2026

Anlände till Arlanda 3 januari

Anlände till Arlanda 3 januari. från München. 2 väskor borta, och en väska kom tillbaka den 22 januari. Åkte extra ut till Arlanda och hade "turen" att en medarbetare kunde ge besked att de två väskorna var hos Bring. Detta stämde inte utan var en undanflykt och lögn. Usel kundservice. Tre email har de inte kunnat svara på. Ingen hjälp hos Aviator, Bring eller Lufthansa.

23 stycznia 2026

Försenat bagage i 2 veckor - and counting

Anlände till Arlanda från Munchen med Lufthansa den 1a Jan 2026.
Detta är ett rekord för mig personligen som under min livstid rest över hela planeten och aldrig tidigare varit med om sämre service vad gäller att återfinna försenat bagage och leverera den till min adress 25 min resväg från Arlanda flygplats.

1 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Flyg

Jag, min syster och våra två hundar skulle åka med SAS till Gran Canaria.
Enligt SAS hemsida så ska man infinna sig på plats 2 timmar innan avgång.
Sagt och gjort, vi står i kö då vi inte kan göra en bag-drop pga att vi har hund med oss.
En kvinna står och bråkar med SAS personalen för att hon inte har rätt väska till sin hund och en annan familj går före oss i kön.
Tillslut kommer vi fram till disken- kvinnan tar våra pass och sen säger hon eran check-in har stängt ni kommer inte komma med flyget. Enligt personalen på plats behöver man vara där 3 timmar innan.
Båda vi bryter ihop och hon kan inte göra något påstår hon. Vi pratar sedan med SAS service desk, de kan inte erbjuda något annat flyg och det är även en annan familj som är med om exakt samma sak som oss-

Vi hittar flyg med Norwegian men problemet är att det bara finns en plats kvar för hund i kabin. Vi går till Aviators desk och pratar med en underbar kvinna där. Vi pratar med henne där och kollar om man inte kan få godkännande för en extra hund. Hon ringer kabinbesättningen för flyget som vi vill åka med och frågar om en extra hund och de behöver prata med piloten- som inte börjat ännu. Dem lovar att återkomma.
Tiden går och ca 50 min innan avgång får vi ett svar om att piloten godkänt en till hund. I all stress så gör vi en betalning av våra biljetter, vi springer till specialbagage band för att lämna våra väskor och springer sedan genom hela terminal 5, säkerhetskontrollen och bort till våran gate och på planet.
Detta hade aldrig varit möjligt utan hjälpen vi fick, kvinnan som hjälpte oss blev överlycklig av att vi fick åka med.
Vi fick betala 14.000kr extra men TACK Irina på Aviator Arlanda som räddade våran jul.
Vi kommer alltid komma ihåg henne!

21 grudnia 2025

E una vergogna

Abbiamo prenotato una motorata a luxor pagato poi volevamo farci andare in 2 su ogni moto quando ho pagato x ognuno la sua hanno annullato e poi io devo pagare in anticipo e subito e loro 5 gg x rimborso e una vergogna servizio assolutamente assurdo

28 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Hvis man kunne, så fik de meget negative stjerner

Kan desværre ikke sige noget positivt om dette firma, vi kom hjem søndag 21.09.25, da vi kom i ned til bagagen stod der 5-15 min . efter mere end 30 min stod der så processing, først efter 40 min. kørte båndet, mens der stadig stod processing. Det er ikke første gang jeg har oplevet dette med Aviator, og fremover vil jeg undgå at flyve med charter/rutefly der bruger dette selskab, vil også sige at charter /rutefly selskaberne også har et ansvar, de kan ikke undgå at vide, at folk er meget utilfredse, måske skulle de indgå samarbejde med et af de mange andre handlingsfirmaer, der trods alt er i CPH

21 września 2025

Manglende ledelse og service

Vi kom 35 minutter før lukketid lørdag den 6 september. Men vi har ofte kun brugt 1/2 time i loungen så det tog vi roligt. Men da vi kom ind forstod vi receptionistens bekymring. Oprydning var i fuld gang og buffeten bestod af enkelte rester - meget udelikat. Jeg spurgte personalet om det var 19.30 de lukkede! Intet svar blot henvisning til at det jeg så det kunne vi spise og mere rødvin kunne heller ikke skaffes. Puh ha sælsom oplevelse - stedet mangler ledelse, ledelse, men luk kl 20.00 som annonceret og ikke med 1/2 times eller mere tilløb.

6 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Aviator og Ryanair bringer børns sikkerhed i fare – og løber fra ansvaret

Aviator bør seriøst revurdere deres procedurer og ansatte personale, når det gælder håndtering af sikkerhedsudstyr til børn. Vores autostol blev håndteret så uforsvarligt, at den efterfølgende ikke længere var sikker at bruge – og det hele blev optaget på video.
I stedet for at tage ansvar eller blot registrere skaden korrekt, valgte medarbejderen Denni/Danni at afvise at tage imod en skadesanmeldelse (PIR), hvilket gør det umuligt at følge op med flyselskabet (i dette tilfælde Ryanair). Den pågældende medarbejder fremstod arrogant og mere interesseret i at holde fast i sin kaffekop og vise sig over for yngre kvindelige kollega end i børns sikkerhed.
Hvis du rejser med små børn og medbringer autostol, bør du være opmærksom på, at Aviator – på trods af deres ansvar – kan finde på at håndtere din autostol så voldsomt, at den bliver ubrugelig, og derefter nægte alt ansvar. Hvis ikke du selv ser håndteringen kan du ikke være sikker på at modtage information om skaden, der er absolut ingen hjælp fra “personalet”, og ingen mulighed for at dokumentere skaden med påkrævet dokumentation, fordi de aktivt forhindrer det ved at nægte at udfylde en PIR.

Det her handler ikke om småfejl – det handler om børns liv og sikkerhed, som Aviator aktivt vælger at underminere. Og når man ikke engang vil tage imod en officiel skadeanmeldelse, er det ikke bare uprofessionelt, det er direkte farligt og uforsvarlig drift af virksomhed.

6 lipca 2025

Incredibly slow!

Incredibly slow!!
Arrived in CPH from Paris on 31 August 2025. The flight of 1,200 kms was 1h40m.
After 1 hr in CPH airport with our baby girl, we’re still waiting for our baby stroller getting the 100 meters from the plane to the oversized luggage !

31 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

We arrived from Sabiha Gökçen airport…

We arrived from Sabiha Gökçen airport today at 14,45h our luggage did not arrive before 16,00h! Aviator was proccesing according to info! Other flights luggage was getting on the band 4 before, even as the landed later! I have never experienced such terrible luggage handling before! I expect this could happen in Africa, but not in Copenhagen

30 sierpnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej