Goede kwaliteit etiketten, dat spreekt voor zich. Ook snel en correct geleverd. Eén deel van de bestellinge bleek niet goed, dat werd direct hersteld en lag de volgende dag in de brievenbus. Prima s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer behulpzaam bij vragen via mail i.v.m. product keuze en sjabloon voor de printerindeling in je compatibele tekstverwerker. Snel in verzenden. Goed verpakt. Een minpuntje omdat er verschillende... Zobacz więcej
Ander everzender gebruiken dan UPS. Tot 3 maal toe werd levering vertraagd, terwijl ik hiervoor 3 halve dagen thuis gebleven ben. Uiteindelijk moeten gaan ophalen bij een verdeelpunt. Onacceptabel,... Zobacz więcej
We hebben even moeten wachten omdat de bezorging vertraging had opgelopen. Het drukwerk en het stickermateriaal is van goede kwaliteit, consistent in formaat en afwerking. Voor herhaling vatbaar.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.
Onze belofte aan onze klanten
Napisane przez firmę
- Wij doen er alles aan om jouw ontwerp om te zetten naar een verbluffend eindresultaat.
- Een mooi etiket is het visitekaartje voor jouw product. Neem alleen genoegen met de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en de modernste apparatuur om jouw ontwerp te verwerken tot een professioneel resultaat.
Dane kontaktowe
Cobolweg 3, 3821 BJ , Amersfoort, Holandia
- Nederland: 0800 099 3390 België: 0800 72501 Luxemburg: +31 (0)33 720 07 22
- service@avery.nl
- avery.nl
Odpowiada na 82% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Niet meteen een vezending melden maar…
Niet meteen een vezending melden maar als het vezender bereikt

Bezorging UPS waardeloos
Het product is prima, maar de bezorging met UPS is waardeloos.

Odpowiedź od Avery Benelux
De etiketten zagen er perfect uit
De etiketten zagen er perfect uit. Ik ontving alleen snel na het bestellen een bericht dat het de volgende dag afgeleverd zou worden. Heel de dag thuis gezeten, maar niks hoor. Dus de track&trace gecheckt en daar stond dat het nog niet eens aan UPS gegeven was. Na een dag of 5 kreeg ik weer een zelfde mail, maar ben niet thuis gebleven. UPS bezorgde het wel en het kon gewoon door de brievenbus. Heel blij met de bestelde etiketjes.

Goede kwaliteit 👍
Wat etiketten besteld en zag er echt perfect en scherp uit. Uiteraard heeft dat een prijskaartje maar dat was het wel waard

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit; uitstekende website; wel vind ik de achterzijde van de adresstickers niet helder qua informatie. Ook de gebruikte papiersoort achterzijde adresstickers vind ik minder ten opzichte van eerdere uitvoeringen.

Odpowiedź od Avery Benelux
Ik had vrijwel meteen contact over een…
Ik had vrijwel meteen contact over een moeilijke vraag voor mij. Maar dat was heel snel opgelost.
Verder kwam de aanvraag voor stoffen etiketten die ik zondagavond had besteld reeds donderdagmiddag binnen.

Great
Perfect quality and service. Easy to order and customize to our needs. Very recommended service.

Odpowiedź od Avery Benelux
Uw werk is perfect. Slechts 3 sterren ipv 5 omdat u samenwerkt met UPS. EEN ECHTE RAMP! 10 dagen wachten op levering, niet geleverd op het afgesproken tijdstip, afgeleverd op een ophaalpunt op een...
Pakje is 10 dagen onderweg geweest met UPS. Niet op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Ze hebben het dan naar een ophaalpunt gebracht op een half uur rijden van onze woning. Op woensdagnamiddag (tijdstip waarop ze wisten dat ik thuis was) was het ophaalpunt gesloten. Weer een dag erbij. Blijf zo ver mogelijk weg van UPS. Zij maken al jullie mooie werk teniet. Ik plaats bij jullie geen bestelling meer zolang jullie nog met UPS samenwerken.

Goed resultaat prima kwaliteit
Goed resultaat prima kwaliteit
Enkel de transportfirma gaf onduidelijke informatie.

Odpowiedź od Avery Benelux
Kwaliteit en levering waren perfect
Kwaliteit en levering waren perfect! Zeer tevreden!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.