Absolute Katastrophe. Hinhaltemasche, Qualitäten absolut lebensgefährlich. Rötungen, allein schon vom anprobieren. Keine Etiketten in der Ware. Anfang Januar bestellt. Ende Januar die Ware erhalten... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Op 4 Jan Noorse trui besteld. Op 10 Jan een excuus mail voor late levering ivm drukte door uitverkoop. Op 14 Jan zelf gemaild via contactformulier voor duidelijkheid over levering trui. Geen reacti... Zobacz więcej
Ook ik ben erin getrapt. Via advertenties ( dit x op Instagram ipv FB). Lijkt echt door website van de recente Avenue-Mode Maastricht. Na ruim 3 weken eindelijk nagemaakte spullen binnen. Direct o... Zobacz więcej
Rectificatie voor mijn onderstaande klacht. Inmiddels heb ik beide truien in goede staat ontvangen, ben er erg blij mee. Hierbij mijn welgemeende excuus aan Avenu. Het onderstaande bericht kan... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Nep website, bagger kwaliteit!!
Na bestelling naar aanleiding van FB bericht (helaas al betaald) onder de reacties een verwijzing naar Trust Pilot. Had ik dat maar eerder gedaan!!!
Inmiddels zijn 4 van de 5 truien binnen en de kwaliteit is bagger! Ze lijken op het plaatje maar ook niet meer dan dat.
Twee artikelen lijken gewoon gedrukt te zijn op een soort van fleece laag. Geen label, geen wasvoorschrift. Ben benieuwd of er nog iets over is na het wassen.
Dure les, trap er niet in!!!!! 🤬
Ook ik ben erin getrapt. Noorse truien fake
Ook ik ben erin getrapt. Via advertenties ( dit x op Instagram ipv FB).
Lijkt echt door website van de recente Avenue-Mode Maastricht.
Na ruim 3 weken eindelijk nagemaakte spullen binnen.
Direct om retourlabel gevraagd. Niets meer gehoord.
ga ze direct melden bij ACM en FOD economische inspectie.
Trap er niet in: De site ziet er super verdacht uit
De site ziet er heel verdacht uit, dus ik ging eerst naar reviews zoeken en die bevestigden mijn vermoeden. Waarschijnlijk een drop-shipper met slechte kwaliteit.
Dit is verdacht:
* De wintersale geeft kortingen van meer dan 50%, terwijl zogenaamd nog alle maten van XS tot XXL beschikbaar zijn. Dat kan niet. Is te mooi om waar te zijn
* De contactgegevens bieden alleen een email adres. Geen telefoon, geen adres, geen KVK nummer
* De meeste foto's zijn zonder hoofd van de modellen. Net als op Chinese sites zoals Temu.
* De foto's bij de reviews zijn allemaal in dezelfde stijl, met superleuke en mooie vrouwen. Wie zet z'n foto uberhaupt bij een review? Dat is sowieso al verdacht.
* Alles is een aanbieding die vandaag verloopt. Dit is niet echt zo. Morgen staat er een andere datum. Het is alleen om je onder druk te zetten.
* De datum van het verlopen van de aanbieding staat in het Engels, terwijl de rest in het Nederlands staat.
Geleverde product lijkt er totaal niet op…
Geleverde product lijkt totaal niet op wat aangeboden wordt. Polyester uit China en slechte kwaliteit en retour aangeboden per mail wat volgens de website de procedure is, maar helaas nog geen reactie. Wat een deceptie...
Helaas er ook ingetrapt
Helaas er ook ingetrapt. Twee truien werden na 14 dagen wel geleverd, maar vallen tegen. De halsopening zit veel te hoog en ook de kwaliteit van het gebruikte materiaal laat te wensen over.
Ook ik dacht te maken te hebben met een Nederlands bedrijf, maar helaas...
Zonde van het geld en verbazingwekkend dat we hier onvoldoende beschermd worden tegen dit soort oplichters.
Toch ingetrapt??
Op 14 Jan zelf gemaild via contactformulier voor duidelijkheid over levering trui. Geen reactie tot op heden,ondanks toezegging op site binnen 24 uur te reageren. Geen andere mogelijkheid om hen te bereiken! Baal dat ik er ben ingetrapt!..... site lijkt erg betrouwbaar!!
Bestelling ontvangen
Bestelling ontvangen, leek niet op het voorbeeld, op retour melding geen reactie
Oplichters
Oplichters. Bestelling niet ontvangen. contact opnemen is niet mogelijk. Geld kwijt.
Twee truien besteldt en toch ontvangen
Rectificatie voor mijn onderstaande klacht.
Inmiddels heb ik beide truien in goede staat ontvangen, ben er erg blij mee.
Hierbij mijn welgemeende excuus aan Avenu.
Het onderstaande bericht kan als niet geschreven beschouwd worden.
Twee truien besteldt tot opheden zijn deze nog niet geleverd.
Te laat gaan controleren, geen Nederlands bedrijf maar zeer waarschijnlijk Chinees.
Trustpilot te laat bekenen, ik dacht met een Nederlands bedrijf te maken te hebben.
Ik wacht nog af maar vrees dat ik mij twee truien niet ga ontvangen.
Ook ik ben erin getrapt
Ook ik ben erin getrapt, zag er zo professioneel uit, maar geen geleverde trui.
Firma is niet bereikbaar
Firma is niet bereikbaar. Weet iemand hoe je spullen (die totaal niet lijken op het plaatje) kunt terugsturen?
Oplichters
Oplichters…
Blij dat ik even Trustpilot ben gaan checken want een oversized 100% kasjmieren vest in de aanbieding voor €45,- leek me too good to be true en dat bleek ook zo. Niet kopen hier dus.
Schijn bedriegt
De site ziet er helemaal top uit. Maar schijn bedriegt. Want eenmaal besteld, hoor je niks meer van ze. Je kunt ze mailen, maar daar krijg je 0 reactie op.
Ze verdienen makkelijk geld over de rug van mensen die (nog!) goed van vertrouwen zijn. Walgelijk.
Bestelde niet geleverd gekregen...
Bestelde niet geleverd gekregen...
Totaal geen antwoord of reactie op mails.
Erg jammer, ik raad aan om niets te bestellen hier, ruikt naar oplichterij
Ik heb 19 november een bestelling…
Ik heb 19 november een bestelling geplaatst endat zou binnen 1 dag verzonden worden…maar tot nu toe niets meer gehoord en niets ontvangen…veel mails gestuurd, maar geen reactie….te triest voor woorden…
Dus wees op je hoede…
Maar ik ga er werk van maken…
Ik laat me niet oplichten…
Wees op je hoede.
Nog niet bij ze besteld maar ik herken deze site als een dropshiping site. Na 2x erin getrapt te zijn gebeurt het mij geen 3e keer. Dezelfde kleding als bij Van Vosmode. De site is even on line en dan veranderen ze van naam. Als je besteld dan krijg je namaak van slechte kwaliteit en totaal niet gelijkend op het model op de foto. Retourneren kost je heel veel, moet retour naar China. Dus wees op je hoede!!!! Als datum van ervaring vul ik in de datum dat ik ze herkende.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.