Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu fået laserbehandling hos Avenique to gange, og jeg er allerede super glad for resultaterne! Dilan er utrolig sød, professionel og får én til at føle sig helt tryg. Jeg kan klart anbefale... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Amani er verdens bedste laserbehandler! Igennem en lang årrække har jeg haft fornøjelsen af at være i Amanis trygge hænder. Hun formår at skabe tryghed, nærvær samt opnå fantastiske resultater. Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Amani! Hun er utrolig sød, professionel og får mig altid til at føle mig tryg. Behandlingerne er både effektive, og man kan virkelig mærke, at hun går op i sit arbejde og i si... Zobacz więcej

1. Salon piękności
  2. Fabryka kosmetyków
  3. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  4. Depilacja laserowa
  5. Salon kosmetyczny
  6. Usuwanie tatuaży

Napisane przez firmę

Avénique er en sundhedsfaglig klinik med flere års erfaring som tilbyder æstetiske behandlinger i hjertet af Hellerup. Vi tilbyder permanent hårfjerning, Cryo fedtfrysning, botox/filler og tatoveringsfjernelse. Du får god til tid til vejledning målrettet dine behov, samt behandling af den bedste kvalitet og med fokus på netop dig. Vores klinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og det er din tryghed for en sikker behandling under ordentlige og trygge forhold.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Dygtig behandler

Jeg har nu gennemført min fjerde behandling hos Clinique Avenique, og jeg er mere end tilfreds med resultatet af min laserbehandling på både krop og ansigt. Jeg har tidligere døjet med kraftig hårvækst og har været i behandling hos to andre klinikker, men det er først nu, jeg har fundet en behandler, der lever op til mine forventninger.

Jeg er særligt glad for min behandler, Amani, som skaber en tryg og professionel atmosfære under hele forløbet. Allerede fra første behandling oplevede jeg synlige resultater. Inden opstart blev mine forventninger og behandlingsmål grundigt gennemgået i dialog med behandleren, herunder hvad der er realistisk at opnå.

Samlet set er der tale om en yderst kompetent klinik, hvor man hurtigt kan se tydelige resultater.

15 kwietnia 2026

Kan kun anbefales

Dilan er utrolig sød, professionel og får én til at føle sig helt tryg. Jeg kan klart anbefale stedet til alle, der overvejer laserbehandling.

11 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Den bedste behandler og et helt igennem fantastisk menneske – Amani på Klinik Avenique! ✨🌸

Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte, for min oplevelse hos Amani har været helt enestående – både menneskeligt og professionelt. Fra det øjeblik jeg trådte ind i klinikken, blev jeg mødt af en ro, varme og ægthed, som man sjældent oplever. Amani har en helt særlig evne til at få én til at føle sig tryg og set – ikke bare som kunde, men som menneske.

Hun tager sig altid god tid, lytter oprigtigt og forklarer alt, så man forstår præcis, hvad der skal ske. Der er aldrig noget, der føles forhastet eller upersonligt. Tværtimod mærker man tydeligt, at Amani har hjertet med i alt, hvad hun gør. Hendes faglige viden og tekniske kunnen er imponerende, og hun kombinerer det med en utrolig rolig og nænsom tilgang, der gør hele behandlingen til en oplevelse af ren velvære.

Resultaterne taler for sig selv – jeg har set en tydelig forskel både på min hud og på, hvordan jeg har det indeni. Det er som om, Amani ikke kun arbejder med det ydre, men også giver en indre ro med på vejen. Hun formår at skabe en balance mellem professionalisme, æstetik og omsorg, som man virkelig sjældent finder.

Noget af det, jeg sætter mest pris på, er hendes oprigtighed. Hun anbefaler kun det, hun virkelig tror på, og man mærker, at hendes fokus altid er på at skabe det bedste for klienten – ikke bare at sælge en behandling. Det skaber en kæmpe tillid, og det er grunden til, at jeg ikke kunne forestille mig at gå til nogen anden.

Amani er ikke bare en dygtig behandler – hun er et varmt, omsorgsfuldt og inspirerende menneske, som man altid forlader med et smil, en lettere krop og et bedre humør.

Tusind tak, Amani, for din professionalisme, din varme og dit hjerte. Du gør en kæmpe forskel – og jeg er dybt taknemmelig for at have fundet dig. Jeg anbefaler dig fra hjertet til alle, der ønsker kvalitet, tryghed og ægte omsorg 💖

30 grudnia 2025

Laser behandling ved Andy

Jeg får laser behandlinger ved Andy, som er fuldstænding fantastisk! Jeg har efterhånden fået laser på flere forskellige klinikker uden den ønskede effekt - men det har jeg opnået hos Avenique. Jeg føler mig altid i de tryggeste hænder! Kæmpe anbefaling

8 października 2025

Naturlig læber

Jeg fik lavet lipfiller af en sygeplejerske ved navn Paulina, som var meget forsigtig. Det gjorde slet ikke ondt, da hun stak nålene i – hvilket jeg ellers har oplevet alle de andre gange, jeg har fået det lavet, hvor det har gjort rigtig ondt, og jeg har fået store blå mærker, fordi de ikke har været forsigtige og har ramt en nerve. Denne gang endte jeg med det bedste resultat, og jeg er virkelig glad for den gode service.

24 listopada 2025

Stor anbefaling

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har fået botox i kæbe og pande samt laserbehandling hos den kosmetiske sygeplejerske Nicoline – og det var en fantastisk oplevelse.
Jeg følte mig i de tryggeste og mest professionelle hænder, og jeg gik derfra både glad og fuldt ud tilfreds med resultatet.

Stor ros og en varm anbefaling herfra!
Tusind tak, Nicoline 🌟

1 listopada 2025

God behandling hos Avenique

Jeg har det sidste halve år fået botox, filler og laser behandling af Nicoline. Er meget glad og tilfreds med mine resultater. Nicoline er både sød, lyttende og professionel.
Jeg har allerede næste booking i kalenderen hos hende ❤️

11 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg startede mit laserforløb for 5 år…

Jeg startede mit laserforløb for 5 år siden, hvor jeg for første gang prøvede en behandling hos Amani. Nu 5 år senere, er jeg utrolig glad for mine resultater, og jeg kunne ikke have valgt en bedre behandler. Hun er virkelig dygtig til at forklare om behandlingerne, altid ærlig – og ikke mindst en utroligt behagelig og hyggelig person at være hos. Hun kan virkelig anbefales, utrolig dygtig og grundig

13 listopada 2025

Så imponeret og glad

Jeg har gået hos avenique i et år, hos behandleren Amani. Hun er meget meget dygtig og møder mig altid med godt humør. Jeg er så imponeret og glad for mine resulater! Jeg kan varmt anbefale Amani som behandler❤️

Min oplevelse hos Klinik Avenique – en gave af tillid, varme og ærlighed

Nogle mennesker træder ind i ens liv helt uventet – og minder én om, at intet i livet sker tilfældigt.
Sådan var det, da jeg mødte Amani El-Jaouni fra Klinik Avenique.

Jeg havde tidligere haft flere ikke så gode oplevelser med laserbehandlinger andre steder – og med ikke så gode resultater – og ærligt talt havde jeg næsten mistet troen på, at det kunne gøres med både kvalitet og menneskelighed.
Jeg følte, at uanset hvor jeg gik hen, var resultatet det samme – jeg kunne ikke rigtig se nogen forskel fra de behandlinger, jeg fik på andre klinikker.
Så hørte jeg om Klinik Avenique og besluttede at starte dér som mit sidste forsøg – drevet af et håb om endelig at blive hårfri.
Og det skulle vise sig at være en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget.

Da min faste behandler på klinikken blev syg, fik jeg i stedet en tid hos Amani – og det viste sig at være en af de smukkeste tilfældigheder i mit liv.
Hun er, uden overdrivelse, en gave fra Gud.

Allerede fra første behandling kunne jeg mærke, at hun var noget særligt.
Hun udstråler ro, nærvær og respekt – og har en sjælden evne til at lytte, ikke bare for at svare, men for virkelig at forstå.
Når hun svarer, gør hun det ærligt. Hun lover aldrig mere, end hun kan holde, og det skaber en tillid, man sjældent oplever.
Som hun så fint selv siger:

“Jeg vil hellere sige, at jeg ikke kan garantere noget – og så overraske positivt – end at love noget, jeg ikke kan holde.”
Den sætning siger alt om hendes karakter. Ærlighed, ydmyghed og ansvar – tre kvaliteter, der skinner tydeligt igennem alt, hvad hun gør.

Noget, der gjorde dybt indtryk på mig, var dengang der var sygdom på klinikken, og Amani alligevel valgte at køre over 40 minutter fra sin egen by bare for at tage sig af en kunde – som ikke engang var hendes egen faste kunde.
Hun havde egentlig fri, men kom alligevel – og gjorde det med et smil.
Det viser, at hendes arbejde ikke bare handler om behandlinger, men om mennesker.

Resultaterne har også været fantastiske!
Allerede efter få behandlinger kunne jeg se en tydelig forandring – huden blev glattere, hårene næsten væk, og ikke mindst med det bedste resultat, som jeg stadig bliver glad for hver gang jeg ser det.
Efter så mange oplevelser, hvor jeg ikke syntes, jeg kunne se nogen forskel, var det næsten som et lille mirakel – endelig at få både et synligt resultat og en oplevelse, der føltes tryg og ægte.

Klinik Avenique har en særlig energi – ren, rolig og harmonisk.
Det er et sted, man glæder sig til at komme, fordi man ved, at man bliver mødt med både faglighed og hjerte.

Jeg er så taknemmelig for, at jeg endte hos Amani.
Det føles virkelig som om, universet vidste, at jeg havde brug for netop hende.
Hun er ikke bare en dygtig behandler – hun er et menneske med en sjælden evne til at løfte andre, både med sine hænder og sit hjerte.

Tak, Amani, for alt det du gør – og for den måde, du gør det på.
Du gør en større forskel, end du selv aner .

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft nogle fantastiske…

Jeg har haft nogle fantastiske resultater med laserbehandling hos Avénique — og det hele skyldes ikke kun resultatet, men i høj grad også den tryghed og opmærksomhed, jeg blev mødt med som er Amani.
Fra første sekund følte jeg mig set og hørt: Amani lyttede roligt til mine ønsker og bekymringer, forklarede hvad der skulle ske under hele behandlingen, og holdt en god kommunikation undervejs. Det gjorde, at jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. Klinikken er virkelig professionel: Avénique bruger moderne teknologi og arbejder med fagligt højt niveau og personlig rådgivning.

Jeg kan stærkt anbefale Amani

Jeg kan stærkt anbefale Amani. Hun er den sødeste medarbejder og det er altid hyggeligt man har en behandling hos hende. Hun er dygtig, proffesionel og meget tålmodig. Hun ved hvad hun laver og er meget ærlig omkring ens fremtidige behandlinger. Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse og anbefaler altid Avenique til alle der spørger og nævner altid specifikt Amani 💕

Fantastisk oplevelse hos Avenique

Jeg kan varmt anbefale Avenique. Jeg har fået lavet laserbehandling her flere gange, og hver gang har jeg følt mig i de bedste hænder. Behandleren (Amani) er utrolig grundig, tager sig altid god tid til at forklare, hvad der skal ske, og sørger for, at man føler sig tryg under hele forløbet.
Derudover er hun både sød, imødekommende og meget serviceminded – man bliver altid mødt med et smil, og man kan mærke, at hun virkelig går op i sit arbejde og sine kunder. Resultatet af behandlingen har været over al forventning, og jeg kommer helt sikkert igen!
Kan kun give mine varmeste anbefalinger 🌸

6 listopada 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej