Verkar vara bottenskrapet av väktarkåren. Jobbar främst med parkeringsuppdrag, vad jag har hört är de för lågutbildade för riktiga väktaruppdrag. Tror bolaget består främst av de som inte kunde få... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag hade ställt min bil kl 12:04 på Avarns parkeringsplats, betalade parkeringen 12:05 och fortsatte med vad jag skulle göra. Kom tillbaka till bilen 12:33 och ser då att jag fått böter på 500kr för... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
AVARN Security levererar skydd och säkerhet till företag, organisationer och offentliga sektorn i hela Sverige.
Dane kontaktowe
Warfvinges väg 28, 112 51, Stockholm, Szwecja
- avarn.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Verkar vara bottenskrapet av…
Tror bolaget består främst av de som inte kunde få jobb på riktiga väktarbolag.
Värdelöst och stresskapande för…
Värdelöst och stresskapande för restaurangbranschen!
Brandlarmet går hela tiden, och det verkar inte finnas något smidigt sätt att undvika det. Man måste ringa varje dag och meddela att man vill stänga av larmet tillfälligt på grund av underhåll eller annan orsak, samt ange vilken tid det gäller. Även när man gör det, fortsätter larmet ändå att gå så fort man steker eller grillar i köket.
Det finns inget praktiskt sätt att själv välja att larmet ska vara avstängt under en viss tid, till exempel när man städar stekbordet eller när man steker/grillar. Det här skapar onödig stress och stora problem i en restaurangmiljö där matlagning med stekning och grillning är en del av det dagliga arbetet.
Situationen har blivit så ohållbar att vi till slut känt oss tvungna att täcka över brandsensorerna med plastpåsar när vi stekar, vilket självklart inte är en bra eller säker lösning, men visar hur opraktiskt systemet är för restaurangverksamhet.
Avarn Jönköping har troligen problem…
Avarn Jönköping har troligen problem med personal som saknar respekt för andra i trafiken. Små människor som med hjälp av u iform eller tillhörighet till vaktbolag tror att de kan bete sig hur som helst. A vifta med ett papper och tala om att man har tillstånd att framföra fordonet mot de trafikregler som finns.
I received a parking fine even though a…
I received a parking fine even though a valid parking permit was clearly placed inside the car.
The vehicle was parked inside a closed garage, and there was absolutely no intention to park without authorization. After contacting customer service, we were told that the permit “could not be seen clearly enough,” despite the fact that it was present in the vehicle the entire time.
This feels extremely unfair and unnecessarily rigid. There is a big difference between abuse of parking rules and a visibility issue caused by reflections or lighting conditions on the windshield.
Instead of handling the matter with understanding and reasonable judgment, the company chose to issue the fine anyway.
Very disappointing customer treatment. I truly hope the company reviews this case properly, contacts me, and starts handling similar situations with more fairness and professionalism.
Det är Sveriges sämsta vaktbolag
Det är Sveriges sämsta vaktbolag. Bötfäller på parkering även när dom har inte kontrollerat uppgifterna, sen går inte ens prata med dom lyssnar inte på vad man försöker förklara för dem.😡
Rekommenderar inte anlita dem som vaktbolag
Köp aldrig ett företags-larm från…
Köp aldrig ett företags-larm från Avarn.
Blir det fel på nånting är det DAGAR med att jaga folk. Ingen som ringer upp som utlovat.
Senaste samtalet IDAG blev jag omkopplad 5 gånger, fick förklara felet för varenda av dessa ointresserad människor på företaget. Enda svarat blev "okej, jag kopplar dig vidare".
Ett riktigt skämtföretag.
UNDVIK
Jag tror att man rekryterar från…
Jag tror att man rekryterar från fängelsen eller kanske från de mest dryga idioterna man kan hitta. Det här företagets personal är låt mig säga "spännande" kanske de har gängkopplingar.
Så fruktansvärt dåligt bemötande och…
Så fruktansvärt dåligt bemötande och kaxig attityd. När vi frågade vad personen hette fick vi till svar att vi kunde få "hens" anställningsnummer. Trots att polisen pratat med dom om vårat ärende så måste "hen" ändå krångla. Lägg ner företaget eller bättra er.
ringde avarn om att en bil har parkerat…
ringde avarn om att en bil har parkerat på min parkering och att han skulle komma förbi o kolla o ge han bot för de inte första gången någon parkerar på min plats, självklart säger han och han ska kika på de, 4 timmar efter och han har inte varit förbi o kikat, riktigt dåligt och tråkigt att de håller tomma löften
Giltig parkering, p böter.
Är på jobb hos kund. Får p böter trots giltig p-skiva. Får inte parkera hos kund.
Parkeringsbot trots jag betalade
AVARN Security gav mig en parkeringsbot på 800kr i Jonkönping trots att jag faktiskt betalade parkeringen med appen. Ändå bestred jag boten med bevis på min betalning (och mitt hyrbilskontrakt) 1) de svarade inte 2) de debiterade hyrbilsföretaget, som i sin tur debiterade mig ytterligare administrativa avgifter.
Ett företag med gangster attityd
Ett företag med gangster attityd . Bemötande är ofta kaxigt, arrogant plus att de verkar inte ha koll på läget. Tycker det är konstigt att anställda jobbar för ett företag som de pratar illa om.
Höll på att få P-bot i P-huset i Gallerian Stockholm, för att vakten inte hitta min registrering som jag gjort på Appen. Tur att jag kom i tid och kunde visa upp en pågående parkering med all rätt ifylld.
Sen efter hård diskussion gav han sig och typ hittade registreringen. Skylde på företaget att systemet strular ofta!
Ohjälpsamma och uselt bemötande i…
Ohjälpsamma och uselt bemötande i telefon. I samband med flytt (lossning/lastning) så fick jag p-bot på 700kr, jag har underlag som visar att det rörde sig om lastning/lossning.
Hade parkerat utanför porten för att bära in saker. Stod inte i vägen för någon. Påtalade att jag var själv att lasta av, lasta in i hiss och sedan från hiss in i bostaden. Fick till svar att om det tar längre tid än sex minuter så skulle jag valt att ställa mig på en p-plats längre bort och bära därifrån, ett helt omöjligt företag för mig med opererade knän. Ett omöjligt företag för de flesta människor faktiskt. Avarn ville inget göra för att rätta till det uppenbara felet.
Uselt företag med usel policy som slår mynt av att människor inte lyckas möta den tidsgräns på sex minuter för att lasta/lossa tunga möbler, kartonger etc, som man satt upp som regel.
En tidsgräns som inte står i proportion till den faktiska tidsåtgången vid flytt och liknande aktivitet och därmed är dömd att misslyckas.
Uselt Avarn.
Hoppas era uppdragsgivare varseblir det omänskliga förfarande ni genomdriver.
Terrible experience, no customer service
App is buggy and clunky. Customer service doesn’t follow up, even when they say they will.
The hardware is terrible. Mainly the security cameras have an image quality worse than cellphones 20 years ago.
Osunt företag med nonchalant personal som svarar i telefon
Ohjälpsamma. Mycket nonchalant bemötande i telefon. I samband med flytt så blev det p-bot 600kr, jag har underlag och bevis på att det var pga flytt vi stod utanför porten för att bära in våra saker. Sent på kvällen. Inte en enda bil på gatan. Vi stod alltså inte ivägen. Rätt självklart att man måste få bära in sina saker vid flytt. Avarn skyller på att "vi kan inget göra, vi kommer inte åt systemet". Så svarar man när man inte vill åtgärda fel. Uselt företag som ska tjäna pengar på att människor inte orkar bära tunga möbler etc på under 6minuter som dom har satt som max gräns. Men jag tror på karma
Very poor service at Westcon Florø
Very poor service at Westcon Florø. We brought a 16 year old apprentice who was going to board our boat, 11:00 at night they couldn't take him in, because they had to get clearance from the head office the next morning. So he had to stay at a hotel. Another time we wanted them to look after a car key that someone was going to pick up, they were out of the question.
I advise everyone not to use this company.
Åker just nu med Östgöta pendeltåg en…
Åker just nu med Östgöta pendeltåg en väktare kollar biljett och käkar tuggummi samtidigt öppen mun ???kan nån förklara för mig detta
Avarn Eskilstuna.
Avarn Eskilstuna.
Har jobbat där över 4 år och har aldrig varit med om så dåligt bemöt från chefer, platschefen tar inget ansvar överhuvud taget.
Man får jobba i 38 grader inomhus, då Avarn inte tar sitt ansvar att lösa problemet. ( max tempretur inomhus arbete enligt arbetsmiljöverket och folkhälsomyndigheten är 26 grader )
De sätter personers hälsa i andra hand.
Man får jobba olagligt mycket övertid. ( man får jobba över 24 timmar i sträck på Avarn Eskilstuna)
Man får inte ha sin semester ifred utan att de ska hålla på ringa och sms dig när du har semester.
De ringer och väcker nattarbetarna tidigt när de vet att de sover.
De lägger lära utanför väktarnas arbetstider.
De löser inte problemet med väktare som försover sig/ blir sena varje dag.
De fortsätter att skicka sms och frågar om man vill jobba fast man har slutat på Avarn.
Mitt tips börja inte jobba för Avarn Eskilstuna kontoret det är ett rent skämt de bryr sig inte ett dugg om dig eller din hälsa.
Flytt från studentboende =böter!!
Hjäpte min dotter att flytta från studentboende, susbo i Uppsala. Bil o släp parkerade på en gräsyta 10 meter från lägenheten. Vi gick ut och var där max 10 minuter. Parkeringsvakten "smög"fram och placerade pboten på rutan. Så dåligt! Anvisad parkering är 200 bort!
Jag åkte utan biljett på bussen
Jag åkte utan biljett på bussen. (Inget
När jag skulle stiga av stod ordningsvakter där och utförde biljettkontroll.
Fysiskt höll de kvar mig på platsen, trots att jag inte var berusad, fara för omgivningen eller dylikt. De har rätt att avisa mig, men inte hålla kvar mig om jag inte är något av överstående.
På ett lugnt sätt bad jag att få lämna platsen, men det fick jag inte, blev förhindrad fysiskt. Omringad av åtta personer. Tillsagd att sätta mig ner när jag ställde mig upp. Hotade att de skulle tillkalla polis.
Dessa ska vara ordningsvakter, sedan bryter de själva mot sina befogenheter. Vet de ens sina egna befogenheter eller struntar de bara i dem?
Doświadczenie Trustpilot