AUTOWELT Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Awful company spam spam spam with no link to unsubscribe. Crap messages that I’ve won a prize phishing !!

Oceniono na 2 z 5

havde ganske vist lidt travlt da vi skulle have "ny" bil, men faldt da over en pæn seat ibiza station car hos Autowelt og en prøvetur blev arrangeret. endte med at købe bilen og allerede da... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Nu udlover de en gratis bil på Facebook fordi de ikke sælger nok biler eller får nogle omtaler. Deres sidste trustpilot er fra 23 og det er sgu da skræmmende Jeg ville bestemt ikke være tryg ved at k... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

De foretager intet andet end ulovlige opslag og chikane på messenger. Desværre gider Facebook og politiet ikke at gøre noget ved sagen.

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Fantastisk bilhus

Autowelt leverede vores "nye" bil! Og at jeg ville have den dagen før aftalt! Og at sælger måtte arbejde på sin fridag! Kunne ikke stresse dem! De leverede bare på højeste niveau, med et smil på læben! Under afhentning opdager Autowelt en næsten usynlig bule i taget! De beklager og spørger om ikke, de må udbedre skaden med det samme!? En halv times tid senere, har deres bulespecialist ordnet fejlen! Og vi som kunder oplever en topprofessionel holdning! Og kommer helt sikkert igen!

8 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Her køber jeg også bil næste gang.

Købte en Bmw 320d GT med alt i udstyr ved dem og hele oplevelsen kørte som smurt i olie.

Sælgeren Frederik var utrolig behagelig og troværdig. Og vidste også hvad han snakkede om. Han var ikke som mange andre bilsælgere der ofte prøver at bilde en noget ind, han var forstående og lyttende. Han gav sig samtidig rigtig god tid til at forklare alle funktionerne i bilen.

Der var god kommunikation mellem os og der blev talt lige ud af posen.

Fik samtidig en fair pris for min gamle bil.

Vil helt klart kigge ved Autowelt engang når min GT skal skiftes ud.

hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det.

23 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Vi har haft den bedste oplevelse hos…

Vi har haft den bedste oplevelse hos Autowelt. Vi havde kigget på en bil hos dem, men da vi kommer helt fra Midtsjælland var det vigtigt for at bilen var helt i tip top stand før vi ville tage den lange tur til Silkeborg for at prøve den.
Da vi så kontakter Autowelt, bliver vi mødt af den mest professionelle medarbejder, Frederik. Han forstår vores forespørgsel, svarer på alle spørgsmål, og det han ikke lige var sikker på fik han undersøgt med det samme. Han sender billeder til os på mobilen, så vi ved hvad vi kan forvente.
Vi tager så turen over, og får os en prøve tur- bilen lever op til vores forventninger, og Frederik sørger bare for at servicen og handlen foregår professionelt.
Vi har så i dag hentet bilen - og for at undgå at skulle køre i to biler hjem, tager vi toget. Her bliver vi så hentet af Den gode Frederik fra stationen- mega god stil!
Alt er klart- bilen står helt som den skal, og vi kan så køre trygt hjem!
Det har bare været Service i verdensklasse - aldrig har vi oplevet så god service hos en forhandler før. Næste gang vi skal kigge på bil, kigger vi hos Autowelt først. Stor anbefaling herfra og Frederik har gjort et godt job!

12 czerwca 2020

Super oplevelse. Super bil

Der er tryk på i Autowelt, men trods det er der tid til super service, smil og et godt grin. Havde længe ledt efter ny bil og egentlig lå Autowelts biler uden for de parametre jeg søgte efter. Frank udfordrede mig, jeg prøvekørte og købte dagen efter. Et fantastisk kup. Tak for handlen. Den Audi gør mig 10 år yngre. Kan VARMT anbefales.

11 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Vi har været overordentligt godt tilfredse med at handle bil hos Autowelt i Silkeborg. Vi har også oplevet en super god service da bilen fik en fejl. Reparation inkl. lånebil blev hurtigt arrangeret af Frank.
Vi kan varmt anbefale Autowelt.

4 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Autowelt i Silkeborg er et fremragende bilhus at handle bil med!

Autowelt i Silkeborg er et fremragende sted at købe bil. De yder en fantastisk god service. Jeg købte bil i Februar 2020. Desværre havde soltag en defekt. Jeg havde et ærinde i nærheden af Silkeborg (bor selv i nordsjælland) og leverede bilen hos Autowelt og kørte så videre i en lånebil. Selve reperationen tog et par dage mere end forventet - intet problem for Frank! Han sendte en mand af til Sjælland & byttede lånebilen med min. Frank og Co. kan kun varmt anbefales til dem der står og skal købe bil!
hilsen Thomas én meget glad MB GLA ejer!

2 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

2 nye biler på 5 måneder :)

Så købte vi bil nr. 2 hos Autowelt. Det må siges at være anbefaling nok i sig selv, da vi som regel ikke skifter bil mere end hvert 6-10 år.
Nu er begge biler skiftet og det er ikke tilfældigt, at vi valgte Autowelt 2 gange.

28 maja 2020

Kan kun anbefales!

Professionelt, ordentligt og effektivt fra start til slut. Oven i det sørgede vores dygtige kontaktperson Frank for, at det også var hyggeligt, rart og sjovt at købe bil. Gav sig god tid til alle vores spørgsmål og overvejelser (og der var mange🙂). Man føler sig tryg fra start til slut. Det er faktisk bil nummer 2, vi køber inden for 6 måneder hos Autowelt i Silkeborg. Det er ikke tilfældigt: De kan absolut anbefales!

28 maja 2020

God oplevelse

Rigtig god oplevelse at handle bil hos Autowelt. Hurtigt og god betjening, reel og ordentlig handel. Kan anbefales

20 maja 2020

Køb af BMW 320d

Super god betjening hos Autowelt.
Jeg har kun rosende ord, om den behandling jeg fik i forbindelse med køb af en anden bil.
De er utrolig imødekommende, og giver sig god tid til kunderne.
Man føler sig virkelig velkommen hos dem, og de har meget viden omkring bilerne. Det er helt klart et sted jeg kan anbefale, og næste gang min bil skal udskiftes, vil jeg helt sikkert starte mit besøg hos dem. De får den bedste anbefaling herfra, og jeg kan varmt anbefale andre, at handle bil hos autowelt.

17 maja 2020

Super god oplevelse.

For et par måneder siden købte vi vores drømmebil - BMW 220i M sport - hos Autowelt i Silkeborg. Vi byttede med vores Mazda CX 3 og fik en rimelig pris. Vi mødte en virkelig imødekommende og professionel sælger (Lars). Vi følte os straks velkommen i bilhuset og oplevede en dejlig atmosfære. Lars ydede en 1. klasses service omkring handelen, hvor vi fik forhandlet en fin pris på plads for ekstra ydelser - opdatering af navigation, service af bilen og køb af fælge og dæk mv.
Også meget hjælpsom efter handelen.
Alt i alt en rigtig oplevelse at handle bil hos Autowelt og ros herfra.
Kan klart anbefale Autowelt.
Gurli og Aage Kristoffersen

15 maja 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, forståelse for egne behov, imødekommende medarbejdere. Prisen lever op til forventning!
En super oplevelse at handle bil hos Autowelt. Kan varmt anbefales.

15 maja 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej