Banner for Autotesto

Autotesto  Recenzje 1140

4,7

Profesjonalne podejście do tematu. Dostałem ponad 100 zdjęć auta plus filmy. Dodatkowo raport z oględzin w którym szczegółowo opisano punkty oraz zaznaczono elementy do naprawy wraz z szacunkowym kosz... Zobacz więcej

W ubiegłym miesiącu skorzystałem z autotesto, uważam że to były w ostatnim czasie najlepiej zainwestowane pieniądze. Przed zakupem dowiedziałem się od rzeczoznawcy o wadach samochodu, które nie były... Zobacz więcej

Szczerze mówiąc jestem zaskoczony. Oczywiście pozytywnie. Podchodziłem do oferty jak przysłowiowy "pies do jeża" bo co? Ja nie potrafię? No właśnie tak jak ekspert z Autotesto nie potrafię i nie poświ... Zobacz więcej

Bardzo rzetelnie, fachowo sprawdzony pojazd. Dzięki Autotesto uniknąłem zakupu samochodu, który miał wady ukryte. Polecam serdecznie ! Rzeczoznawca bardzo komunikatywny i profesjonalny. Z Autotesto za... Zobacz więcej

1. Inspekcje samochodów
  2. Mechanik samochodowy

Autotesto – sprawdzamy auta tak, jakbyśmy kupowali je dla siebie Kupujesz samochód? Uważaj – jeden błąd potrafi kosztować tysiące złotych. Dlatego jesteśmy po to, żeby pomóc Ci uniknąć wpadki i zaoszczędzic pieniądze. W Autotesto sprawdziliśmy już blisko 100 000 aut. I wciąż robimy to tak, jakbyśmy mieli je później kupić dla siebie albo bliskiej osoby. Co nas wyróżnia? ✔️ Sprawdzamy samochody – w całej Polsce. ✔️ Wydajemy rzetelny raport z dokładnymi zdjęciami i filmami, który rozumie każdy – nie tylko mechanik. ✔️ Rozmawiamy ze sprzedającym i negocjujemy cenę – średnio obniżamy ją o 3 000 zł. ✔️ Masz dostęp do eksperta, który wszystko Ci wytłumaczy. Bez technicznego żargonu. ✔️ Działamy szybko – często w 24h od zgłoszenia. Tylko u nas: 🛡️ Ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie – na wypadek, gdyby mimo wszystko coś się wydarzyło. Inni po prostu umywają ręce. ⸻ Dlaczego ludzie nas polecają? Bo dzięki nam: • kupują auta bez stresu i wątpliwości, • nie przepłacają, • świadomie podejmują decyzję o zakupie auta. Nie musisz znać się na samochodach. Wystarczy, że znasz Autotesto.

Musisz wiedzieć

4,7

Doskonała

1 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Dokładne sprawdzenie 👍

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Jeśli w przyszłości ponownie będzie Pan szukał samochodu, zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Dla stałych klientów oferujemy specjalny rabat na kolejne zamówienie. Aby go otrzymać, prosimy o kontakt pod adresem biuro@autotesto.pl - chętnie pomożemy i udzielimy szczegółowych informacji.

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, rzetelne sprawdzenia auta zakończone jego kupnem. Polecam

30 grudnia 2025

Szanowny Panie Michale,

Dziękujemy za zaufanie, Panie Michale! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Raport byl niezwykle szczegolowy

Raport byl niezwykle szczegolowy, konsultant opisal mi kazda ryske auta, szczegolowo poinstruowal co jest do zrobienia. Sprzedajacy powiedzial, ze pomimo wielu sprzedanych aut nie spotkal sie z kims tak skrupulatnym. Dzieki pomocy Autotesto szybko zrealizowalismy trandakcje i mamy nadzieje, ze nasze auto bedzie wiele lat bezpiecznie nas wozic :)

31 grudnia 2025

Szanowna Pani Marto,

Dziękujemy za zaufanie, Pani Marto! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pani od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pani mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Fachowy raport kogoś kto siedzi w…

Fachowy raport kogoś kto siedzi w temacie. W raporcie wszystkie potrzebne informacje, ogólne wnioski z każdego działu, coś co chciało by się sprawdzić gdyby czas pozwolił albo wiedziałoby się jak;)

warto było…

Bardzo szybka reakcja na podsyłane auta; ekspresowy kontakt z kupującym; natychmiastowe przekazanie informacji oraz wyjaśnienie, wyklarowanie każdego pytania; bardzo obszerny, rzetelny, dokładny raport ... bardzo dziękuję za współpracę - WARTO BYŁO

30 grudnia 2025

Szanowna Pani Ewelino,

Dziękujemy za zaufanie, Pani Ewelino! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pani od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pani mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Bardzo szybka i rzetelna realizacja.

Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękujemy za zaufanie, Panie Grzegorzu! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Słyszałem same pozytywy, warto rozważyć jak mieszkasz daleko

Słyszałem same pozytywy i usługa na pewno warta rozważenia przy większej odległości od samochodu którym jesteśmy zainteresowani, zwłaszcza przy droższych modelach.

8 stycznia 2026

Szanowny Panie Radosławie,

Dziękujemy za zaufanie, Panie Radosławie! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Skorzystałem z Autotesto przy zakupie auta

Skorzystałem z Autotesto przy zakupie Mazdy CX‑5 z 2024 roku. Raport, który otrzymałem, był bardzo szczegółowy, czytelny i pozwolił mi z pełnym spokojem podjąć decyzję o zakupie.

Ekspert sprawdził samochód naprawdę „od A do Z” – od karoserii i podwozia, przez wnętrze, elektronikę i wyposażenie, aż po jazdę próbną. Wszystkie elementy zostały opisane prostym językiem, z jasnym wskazaniem, co jest w idealnym stanie, a gdzie mogą pojawić się drobne koszty w przyszłości. Do raportu dołączono dużą liczbę zdjęć, dzięki czemu jeszcze przed finalnym oglądaniem auta wiedziałem, co dokładnie kupuję.

Bardzo doceniam kontakt z rzeczoznawcą – po oględzinach otrzymałem telefoniczne omówienie raportu, bez pośpiechu, z odpowiedzią na każde pytanie. Ekspert był konkretny, rzeczowy i w żaden sposób nie próbował „koloryzować” stanu auta, co buduje ogromne zaufanie. Na podstawie raportu udało się też pewniej negocjować cenę, bo miałem w ręku twarde argumenty potwierdzone profesjonalną ekspertyzą.

Dzięki Autotesto kupiłem auto bez stresu, z poczuciem, że ktoś doświadczony zweryfikował każdy szczegół za mnie.

Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że Autotesto realnie podnosi bezpieczeństwo zakupu i oszczędza czas oraz nerwy – to usługa, do której zdecydowanie wrócę przy kolejnym aucie. Polecam każdemu, kto chce kupić samochód świadomie, a nie „na oko”.

25 listopada 2025

Szanowny Panie Beniaminie,

Dziękujemy za zaufanie, Panie Beniaminie! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Polecam 100 %

29 grudnia 2025

Naprawdę warto!

Polecam usługi autotesto wszystkim zainteresowanym zakupem używanego auta. Dzięki nim udało mi się sprawdzić auto które zakupiłem oraz zrezygnować wcześniej z kilku na pozór dobrych samochodów. Przy cenie auta za kilkadziesiąt tysięcy koszt ich usługi to raptem kilka % zakupu samochodu.
Polecam i dziękuję za miłą obsługę.

7 stycznia 2026

Szanowny Panie Janie,

Dziękujemy za zaufanie, Panie Janie! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Szybka realizacja

Szybka realizacja - dzieki Autotesto kupiłem auto z odległej lokalizacji.

Szanowny Panie Michale,

Doskonała obsługa

Doskonała obsługa, usługa na najwyższym poziomie - przerosła wręcz oczekiwania. Polecam!

2 grudnia 2025

Szanowny Panie Bartoszu,

Dziękujemy za zaufanie, Panie Bartoszu! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Witam polecam w 100% firmę dzieki niej…

Witam polecam w 100% firmę dzieki niej ustrzegłem się kupna złomu

21 grudnia 2025

Szanowny Panie Kamilu,

Dziękujemy za zaufanie, Panie Kamilu! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Szybki czas wykonania zlecenia

Szybki czas wykonania zlecenia. Dokładne sprawdzenie pojazdu. Specjalista wszystko dokładnie wytłumaczył co może się dziać z takim autem. Dobry kontakt. Zdecydowanie polecam, jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości przy zakupie auta

Fachowa i kompetentna obsługa

Fachowa i kompetentna firma, rzeczoznawca bardzo fachowy i kompetentny.
Punktualność i doświadczenie połączone z wiedzą experta pozwoliło na zakup auta.
Polecam każdemu przed zakupem auta, czytelny i fachowy raport przed zakupem auta.
Szczerze polecam

Recenzja

Kontakt świetny, auto sprawdzone od a do z, dużo zdjęć i filmów, dobra negocjacja ceny, miły i uprzejmy rzeczoznawca, polecam z czystym sumieniem

16 grudnia 2025

Zespół Autotesto

Drugi raz i drugi zakup pojazdu

Drugie auto sprawdzone z rzeczoznawcą z Autotesto i drugi raz dokonany zakup. Szybko i profesjonalnie

18 grudnia 2025

Szanowny Panie Tomaszu,

Dziękujemy za zaufanie, Panie Tomaszu! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Rzetelni prawdziwi mili w kontakcie…

Rzetelni prawdziwi mili w kontakcie pomocne sugestie i ocena auta
Rozmowa z osoba prowadzącą test pomogła mi podjąć decyzje i utwierdziła mnie w wyborze.
Wybór autotesto to była jedna z moich dobrych decyzji bede polecać

22 grudnia 2025

Szanowna Pani Agnieszko,

Dziękujemy za zaufanie, Pani Agnieszko! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pani od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pani mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Pierwszy raz korzystam z tej usługi.

Pierwszy raz korzystam z tej formy usługi. Szybki czas realizacji w pakiecie Gold. Raport z wieloma szczegółowymi zdjęciami które bardzo pomagają podjąć decyzję co do zakupu auta. Przede wszystkim chłodne spojrzenie rzeczoznawcy na ważne elementy auta, które mogą być pominięte przez niedoświadczonego kupującego. 4 * tylko, gdyż aplikacja mogła by raportować więcej etapów weryfikacji auta. Na pewno skorzystam z usługi podczas kolejnego zakupu samochodu. Polecam

18 grudnia 2025

Szanowna Pani Justyno,

dziękujemy za zaufanie, Pani Justyno! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta oraz że raport i szybki czas realizacji w pakiecie Gold spełniły Pani oczekiwania.

Dziękujemy również za przekazane uwagi dotyczące działania aplikacji. Zostały one przekazane do odpowiedniego zespołu i postaramy się uwzględnić je w kolejnych aktualizacjach, aby jeszcze lepiej odpowiadała na potrzeby naszych Klientów.

Przypominamy także, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pani od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta – warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/.

A jeśli chce Pani mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto – to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków oraz wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby.

Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Obsługa klienta i zwrot - nie polecam

Ja niestety nie moge powiedziec nic dobrego o autotesto, ale pod kątem podejscia do klienta i procesowania zwrotow.
Zależało mi na dobrym i szybkim sprawdzeniu auta przed zakupem. Mialam auto zarezerwowane tylko na jeden dzien u dealera i chcialam miec w szybkim terminie rzetelnie sprawdzone auto.
Wykupilam najdroższy pakiet, ktory obejmował kompleksowe obejrzenie samochodu i szybszą realizacje niz to trwa standardowo, poza kolejka, niezależnie czy są swieta czy weekend.

Pakiet wykupilam w piatek, a zaoferowano mi realizacje na poniedzialek. Dzwonilam, prosiłam o szybszy termin, pani mowila ze zobaczy co da sie zrobic, oddzwoni, nie oddzwonila.
Nie mialam juz wiecej czasu, wiec zadzwonilam na infolinię z informacją, ze rezygnuje z uslugi. Prosilam o zlecenie zwrotu.
Pani mnie poinformowała, ze zwrot zostal zlecony. Zblizal sie 14 dzien od ustawowego czasu na zwrot, a pieniedzy nie mialam zwroconych. W statusie zamowienia nie mialam zadnych informacji, wiec dzwonilam kilka razy, by o to dopytac.
Ponownie, pani mowila ze zapyta inny dzial czy zostal nadany przelew i oddzwoni, oczywiscie nie oddzwonila, żadnego maila tez nie otrzymałam. Tak bylo 2 lub 3 razy.

Wczoraj minęły 14 dni na zwrot, a pieniedzy nadal nie mam. A nie jest to mala kwota, bo ponad 700zł.

Nie polecam, szkoda nerwow i czasu.

Edit: pelna kwota rekompensaty zostala mi zaproponowana, owszem, ale tylko w przypadku podpisania ugody na 5 lat i usunięcia tego komentarza.
Z kwoty 749zl zostala mi potrącona kwota 249zl, podobno w ramach umówienia terminu oględzin. Jednak ja tego terminu nie zaakceptowałam. Od razu po wyslaniu mi maila z terminem, zadzwonilam i prosiłam o możliwie wcześniejszy termin, bo inaczej rezygnuje z uslugi. Pani z infolinii powiedziala, ze sprawdzi terminarz i oddzwoni. Nie oddzwonila. Żadna akcja nie została rozpoczęta. Zgodnie z Państwa regulaminem, powinna zostać jedynie potrącona kwota 100zl za aktywację.

Dodatkowo, zwrot 500zl otrzymalam po ponad 14 dniach, po kilkukrotnym upominaniu sie, co jest niezgodne z prawem.

20 grudnia 2025

Szanowna Pani Kingo,

dziękujemy za przekazanie swojej opinii. Przykro nam, że doświadczenia związane z naszą obsługą nie spełniły Pani oczekiwań. Każda taka informacja jest dla nas istotna i traktujemy ją jako ważny sygnał do dalszego doskonalenia naszych procesów.

Pragniemy wyjaśnić, że średni czas realizacji zleceń w Autotesto wynosi około 48 godzin. Informacja ta jest każdorazowo komunikowana na etapie składania zamówienia. W związku z wykupieniem przez Panią pakietu Gold wraz z dodatkiem Express, przystąpiliśmy do natychmiastowej obsługi zlecenia w piątek, oferując najbliższy dostępny termin realizacji, tj. poniedziałek.
Z uwagi na brak Pani zgody na zaproponowany termin realizacji usługi, zlecenie nie zostało rozpoczęte, a następnie zgodnie z Pani dyspozycją został zlecony zwrot środków.

Przepraszamy za niedogodności związane z czasem oczekiwania oraz brak skutecznej informacji zwrotnej z naszej strony. Sytuacja ta była spowodowana wzmożoną liczbą zleceń w okresie przedświątecznym. Traktujemy ją jako istotny sygnał do poprawy naszych procesów obsługowych i wyciągamy wnioski, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Pomimo należytej kwoty zwrotu, która została już przekazana na Pani konto, chcieliśmy zaproponować pełną rekompensatę w trosce o zachowanie najwyższych standardów obsługi oraz Pani satysfakcję. W przypadku dodatkowych pytań lub potrzeby omówienia szczegółów pozostajemy do Pani dyspozycji pod adresem: biuro@autotesto.pl.

Z wyrazami szacunku,