Banner for Autotesto

Autotesto  Recenzje

4,7

Jak najbardziej POLECAM. Zlecenie oględzin auta uchroniło mnie przed kupnem naprawdę zmęczonego egzemplarza. Na zdjęciach i po rozmowie ze sprzedającym wydawało się, że auto jest super. Dopiero po ogl... Zobacz więcej

Skorzystaliśmy z usługi sprawdzenia samochodu przed zakupem. Cały proces był sprawny i kontakt z firmą przebiegał bez problemów. Otrzymaliśmy informacje dotyczące stanu samochodu, które pomogły nam po... Zobacz więcej

Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Raport jest bardzo szczegółowy i czytelny. Ja na pewno podczas zakupu samochodu nie zwróciłbym uwagi na połowę rzeczy, które znalazły się w raporcie. Rzeczoznaw... Zobacz więcej

Raport uchronił mnie przed zakupem auta z cofniętym licznikiem o ok 150 tys km . Wielkie dzięki . Jedyne do czego się można doczepić to informacje z infilini ( o terminie raporrtu) niestety nie pokryw... Zobacz więcej

1. Inspekcje samochodów
  2. Mechanik samochodowy

Autotesto – sprawdzamy auta tak, jakbyśmy kupowali je dla siebie Kupujesz samochód? Uważaj – jeden błąd potrafi kosztować tysiące złotych. Dlatego jesteśmy po to, żeby pomóc Ci uniknąć wpadki i zaoszczędzic pieniądze. W Autotesto sprawdziliśmy już blisko 100 000 aut. I wciąż robimy to tak, jakbyśmy mieli je później kupić dla siebie albo bliskiej osoby. Co nas wyróżnia? ✔️ Sprawdzamy samochody – w całej Polsce. ✔️ Wydajemy rzetelny raport z dokładnymi zdjęciami i filmami, który rozumie każdy – nie tylko mechanik. ✔️ Rozmawiamy ze sprzedającym i negocjujemy cenę – średnio obniżamy ją o 3 000 zł. ✔️ Masz dostęp do eksperta, który wszystko Ci wytłumaczy. Bez technicznego żargonu. ✔️ Działamy szybko – często w 24h od zgłoszenia. Tylko u nas: 🛡️ Ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie – na wypadek, gdyby mimo wszystko coś się wydarzyło. Inni po prostu umywają ręce. ⸻ Dlaczego ludzie nas polecają? Bo dzięki nam: • kupują auta bez stresu i wątpliwości, • nie przepłacają, • świadomie podejmują decyzję o zakupie auta. Nie musisz znać się na samochodach. Wystarczy, że znasz Autotesto.

Doskonała

1 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

4,7

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług…

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług jakie oferuje autotesto. Naprawdę polecam !

1 sierpnia 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że kolejny raz mogliśmy pomóc w zakupie auta. Przypominamy, że w pakiecie Prestige lub Gold otrzymuje Pan od nas darmowe ubezpieczenie od awarii do 10 000 zł po zakupie auta - warto je aktywować! Więcej informacji: https://www.autotesto.pl/przedluzona-gwarancja/. A jeśli chce Pan mieć pełną kontrolę nad swoim samochodem, zapraszamy do instalacji i korzystania z naszej aplikacji Autotesto - to prosty sposób na przechowywanie dokumentów auta, monitorowanie wydatków i wsparcie naszego mechanika live w razie potrzeby. Życzymy bezproblemowej jazdy i zapraszamy ponownie!

Zespół Autotesto

Samochód sprawdzony pod każdym…

Samochód sprawdzony pod każdym kątem.Dużo zdjęć,nagrań i informacji.Jestem zadowolony z usługi.

20 sierpnia 2026

Zespół Autotesto

Wszystko od początku perfekcyjnie…

Wszystko od początku perfekcyjnie poprowadzone. Omówione. Przekazane. Zakup auta był formalnością i jechałem z pewnością udanej transakcji. Polecam.

18 sierpnia 2026

Cenna pomoc

Dobry kontakt z rzeczoznawcą, wyczerpujący raport, zaskakująco szybki czas realizacji usługi. Dla mnie przełożyło się to na oszczędność czasu i uzyskanie potwierdzenia stanu pojazdu w odniesieniu do rozpatrywanej oferty. W dodatku w cenie niższej niż przeciętnie 1 nieplanowana naprawa.

Zespół Autotesto

Opis auta po oględzinach był dokładny i…

Opis auta po oględzinach był dokładny i nie ukierunkowany ani na stronę sprzedającego czy na to żebym absolutnie nie dokonał zakupu. Wszystko w raporcie było przedstawione tak jak w rzeczywistości było.

Bardzo rzetelny raport

Bardzo rzetelny raport i rozmowa z rzeczoznawcą. Prawie 200 zdjęć z oględzin. Całość daje poczucie, że decyzję o zakupie można podjąć na odległość.

6 sierpnia 2026

Zespół Autotesto

Usługa uchroniła mnie przez zakupem…

Usługa uchroniła mnie przez zakupem samochodu z ukrytą szkodą.

3 lipca 2026

Firma bardzo uczciwa

Firma bardzo uczciwa, auto sprawdzone i nie zakupione bo okazało się że sprzedawca zataił wiele rzeczy. Pan z Autotesto wszystko mi opisał w raporcie i poprzez rozmowę po oględzinach, zaoszczędziłem pieniądze i to nie małe na naprawę auta. Serdecznie polecam ją napewno skorzystam i szukam dalej auta oczywiście z Autotesto, pozdrawiam

Zespół Autotesto

Pomocna obsługa i ciągły podgląd statusu zlecenia.

Zespół Autotesto

Sprawny kontakt po inspekcji samochodu…

Sprawny kontakt po inspekcji samochodu , auto sprawdzone rzetelnie, delikatnie mogę się doczepić do jakości niektórych zdjęć ( zamazane ) ale ogólnie reszta wszystko ok więc polecam.

Zespół Autotesto

Polecam. Oględziny zrobione fachowo, dużo zdjęć. Jestem zadowolony.

Zespół Autotesto

Doskonały kontakt i profesjonalna…

Doskonały kontakt i profesjonalna usługa. Wszystko szybko i sprawnie

Rewelacja

Rewelacja. Zaoszczędziliśmy sporo czasu.

12 sierpnia 2026

Świetna usługa

Łatwa w obsłudze aplikacja. Informacje o postępach w sprawdzaniu samochodu przez rzeczoznawcę. Bardzo dokładny, jasny i szczegółowy raport wraz ze zdjęciami i filmami pozwalający na obiektywną opinię o aucie oraz podjęciu decyzji kupna.

5 sierpnia 2026

Gold

Wybrałem pakiet Gold, który okazał się dla mnie klucozwy. Szybka rozmowa po oględzinach samochodu pozwoliła mi natychmiastowo się zdecydować i nie dać się wyprzedzić w kolejce po samochody :)

Żetelny raport

Żetelny raport. Polecam.

Świetna usługa!

Jesteśmy zadowoleni z usługi jaką wykonała dla Nas firma. Zdecydowaliśmy się ponieważ samochód był od nas oddalony blisko 400 km. Dzięki Autotesto zaoszczędziliśmy czas i pieniądze przy ewentualnej wtopie, ponieważ raport był bardzo szczegółowy i pomógł podjąć decyzję, ostatecznie dzięki autotesto zakupiliśmy samochód. Polecamy !

3 sierpnia 2026

Zespół Autotesto

Profesjonalna obsługa od samego…

Profesjonalna obsługa od samego początku do końca 😊.Decyzja o zakupie pierwszego ze zgłoszonych samochodów została odrzucona po rozkodowaniu VIN przez rzeczoznawcę (za co bardzo dziękuję) ,koleje auto zostało profesjonalnie sprawdzone i ocenione mimo swojego wieku.
Jest to kolejne auto które kupiliśmy przy pomocy Autotesto i na pewno nie ostatnie😉
Bardzo polecam.

5 sierpnia 2026

Bardzo rzetelnie wykonana usługa

Bardzo rzetelnie wykonana usługa sprawdzenia auta. Mnóstwo zdjęć i filmików z oględzin. Szczegółowy raport, który pozwoli podjąć decyzję. Różne stopnie pozwalają wybrać dogodny dla nas stopień szczegółowości oględzin i raportu. Serdecznie polecam.

10 sierpnia 2026

Zespół Autotesto

Bardzo serdecznie polecam szybko…

Bardzo serdecznie polecam szybko zweryfikowali samochód kontakt bardzo dobry z przedstawicielem. Kontrola pojazdu przeszła bardzo pozytywnie i zdecydowanie profesjonalnie dzięki temu sprawdzeniu zakupiłem samochód. Serdecznie pozdrawiam i polecam firmę autotesto pełen profesjonalizm.

10 sierpnia 2026