Autosound24 Recenzje 7

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Top bedrijf

Goede prijs kwaliteit verhouding, goede service en bereikbaarheid, reageren adequaat op vragen en denken mee. Top bedrijf

7 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik had spullen gekocht er was een…

Ik had spullen gekocht er was een probleem toen ik de kabel aansloot omdat de kabel niet goed was heb ze gebeld en kon langs komen ze hebben de kabel boom gerepareerd terwijl niet hun schuld was ze alles net inbouwd en me dsp en me versterker af gesteld echt een super bedrijf ben echt heel goed geholpen de service is top ook met mail verkeer netjes uit gelegd wat ik moest doen .als ik weer wat nodig heb dan bestel ik het weer .

Mvg Fred

20 marca 2026

Odpowiedź od Autosound24

Dankjewel voor de positieve review Fred, we zijn erg blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, zeer vriendelijke mensen en ook goed bereikbaar. Heb er al meerdere producten gekocht en ben altijd goed geholpen met advies en kom hier zeker vaker terug.

9 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Het bedrijf is onbereikbaar

Het bedrijf is onbereikbaar. Ik heb al een aantal mailtjes gestuurd over een probleem met mijn bestelling. Inmiddels speelt het probleem al sinds 3 december af. De laatste reactie vanuit het bedrijf is 11 december en het probleem is nog steeds niet opgelost.

3 grudnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Het bedrijf is onbereikbaar

Het bedrijf is onbereikbaar. Telefonisch niet, en per e-mail een leesbevestiging maar geen antwoord. Artikel gekocht, voor een behoorlijk bedrag, als ik vragen stel over de levering, geven ze niet thuis.

10 grudnia 2025

Beste van Wissem,

Bedankt voor uw feedback. Omdat wij druk bezig zijn in de werkplaats, zijn we telefonisch soms lastig te pakken. Per e-mail reageren we echter vlot: we hebben uw vraag van vanochtend 10:20 om 13:29 uur al beantwoord.

Het lijkt erop dat onze e-mail en deze review elkaar gekruist hebben. We hopen de bestelling vandaag binnen te krijgen en direct door te sturen voor de levering van morgen.

Team AutoSound24

Oceniono na 1 z 5

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Tweeters besteld die niet goedkoop waren na paar maanden bleken de tweeters kapot te zijn toen ik ze binnen kreeg werkte 1 tweeter niet. Toen netjes een vervangende tweeter toegezonde gekregen. Na een paar weten stopte een van die 2 tweeters berichtje gestuurd maar kreeg te horen geen garantie terwijl er een wettelijk termijn is van 2 jaar garantie ben hier niet blij mee.

28 lipca 2025

Odpowiedź od Autosound24

Bedankt voor je bericht. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de afhandeling.

We willen nogmaals toelichten hoe dit verlopen is:

De eerste tweeter is kosteloos vervangen uit coulance, ondanks dat we het defect niet konden vaststellen.

De tweede tweeter die je later meldde, vertoonde bij ontvangst duidelijke fysieke schade. Hierdoor valt deze helaas niet onder de garantievoorwaarden.

Desondanks hebben we je alsnog een coulance-aanbod gedaan: een compleet nieuwe set tweeters tegen 50% van de verkoopprijs.

We vinden het jammer dat je hier geen gebruik van hebt willen maken. We doen ons best om klanten tegemoet te komen, maar we zijn ook gebonden aan redelijke grenzen en garantievoorwaarden.

AutoSound24

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende en snelle service.

Voor mijn camper T5 een set Option V200 speakers gekocht bij Autosound24. Snelle levering.
Ingebouwd, wat een heerlijk geluid. Toch ontstonden er problemen in de winter. Gemaild met het bedrijf, desgewenst zouden ze omgeruild kunnen worden. Toch nog maar even aangezien. Maar in de tweede winter ging het mis.
Zonder problemen heb ik een nieuwe set van de laatste generatie ontvangen. Bijzonder goede service en uitermate vriendelijke werkwijze.

11 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej