De gav den bedste pris for min gamle bil, og sørgede for afmelding og returnering af nummerplader gebyrfrit. Venlig, hjælpsom og forstående ved afhentning af bilen. Forstående for den ekstra ven... Zobacz więcej
Hello everyone! I bought a car from Autoskandic and I sincerely want to recommend this company. I was looking for help with buying a car, and I truly received it. They explained everything to me,... Zobacz więcej
Jeg solgte min bil til Autoscandic gennem Tjekbil. De bød det højeste bud, og var fleksibel i forhold til afhentningsdato, så det passede mig bedst muligt. De var altid hurtige til at svare på evt... Zobacz więcej
God service. Satte min bil tilsalg, de bød højst. Kommunikation var god og nem. Hurtigt afhentning, og straks overførsel ved afhentning. Gik som smurt. Ikke sidste gang jeg bruger dem.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Alle aftaler overholdt …
Solgte min bil til Victor fra autoscandic, alle aftaler blev overholdt, også dem som skulle overholdes efterfølgende.
5 stjerner herfra
Blev behandlet godt og professionelt
Blev behandlet godt og professionelt. Jeg solgte en bil, med udfordringer, de gik den igennem og gav en god pris, der var styr på aftalte tidspunkter og papirer, det var en god oplevelse.
Alt som aftalt
Alt som aftalt. Ingen forhandling om prisen igen ved fremmøde. Straksoverførsel af penge for bil. Så alt i alt en god oplevelse.
Hurtigt salg til aftalt pris.
Hurtigt salg af vores Renault til aftalt pris. Pengene blev overført samme dag af Viktor. Fuld tilfredshed herfra.
Jeg har netop købt en ny bil hos…
Jeg har netop købt en ny bil hos Autoscandic, og jeg er virkelig glad for både bilen og hele købsprocessen. Alt gik som det skulle, og servicen var helt i top. Kan varmt anbefale dem, hvis du er på udkig efter en ny bil.
Hurtig og fair handel
Alt gik fint. Jeg fik solgt min Audi a4 til Autoscandic.dk og blev tilfreds med prisen.
Ikke noget yderligere afgifter, bilen afmeldt og pengene sæt på konto med det samme
Viktor og Dennis tog godt imod os.
Kan klart anbefales
Jeg kunne lide alt. God service