nternetowa rezerwacja samochodu z dużym wyprzedzeniem, możliwość bezpłatnej anulacji oraz korekty. Najniższa cena wynajmu na wyspie, bez kaucji, z pełnym ubezpieczeniem. Płatność przy odbiorze wyłączn... Zobacz więcej
Bezproblemowe wypożyczenie oraz zdanie samochodu. Łatwa obsługa. Samochód ok, jedynie trochę łyse opony. Konkurencyjne ceny, brak kaucji. Polecam. Jeśli będziemy kiedyś jeszcze na Wyspach Kanaryjskich... Zobacz więcej
Polecam cały proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Od odbioru samochodu po jego zwrot. Samochód był czysty, zadbany i zgodny z rezerwacją. Duży plus za profesjonalną i miłą obsługę oraz jasne... Zobacz więcej
Polecam w 100%. Korzystałem pierwszy raz i wszystko było idealnie, szybki odbiór podobnie jak zwrot pojazdu. Bez kaucji i karty kredytowej. Bardzo dobra cena. Samochód w bardzo dobrym stanie. Na pewno... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
LOS EMAIL DE RESERVAS: reservas@autoreisen.es bookings@autoreisen.es buchungs@autoreisen.es
38297, San Cristóbal de La Laguna, Hiszpania
- autoreisen.com
Już dwukrotnie korzystałem z tej firmy…
Już dwukrotnie korzystałem z tej firmy i uważam że jest fantastyczna: dobra cena, szybka i miła obsługa , szybki odbiór i oddanie auta. Polecam .
Wszystko ok
Sprawnie, szybko i bez ceregieli
Sprawdzona przez wiele lat wypożyczalnia samochodów, sprawnie, szybko, bez ceregieli.
100% satysfakcji
Szybko i sprawnie odebraliśmy zarezerwowany samochód. Żadnych problemów podczas użytkowania auta. Bezproblemowy zwrot. Same plusy.
pełna satysfakcja z przebiegu…
pełna satysfakcja z przebiegu wypożyczenia auta
cały proces przebiegł szybko i bez problemowo
Solidna firma
Solidna, sprawdzona firma. Od lat korzystam regularnie podczas eakacji na Teneryfie:) Auta wystarczajace na wakacyjne dojazdy na plaze i zwiedzanie polnocy wyspy:) Bardzo polecam.
Very easy rental process
Very easy rental process, I got a car better than I’ve booked and brand new. No issues at all.
Auto Reisen- duża jakość dla klientów
Ponownie skorzystałem i wypożyczyłem auto. Szybka,profesjonalna obsługa i niezawodne,bezpieczne auto zagwarantowało zwiedzanie pięknej Fuerteventura.
Great company
Great company, everything was OK, clean car, nice staff, 100% recommend.
auto C3
Teneryfa
Miało być pół zbiornika paliwa.. nie było
małe zamieszanie i dłuższa chwila oczekiwania na zarezerwowane auto na lotnisku..
tak poza tym wszystko super! expresowe oddanie auta i zupełnie bez problemowe
The best car rent in Tenerife!!!
bardzo sprawnie i bez ukrytych kosztów
Jestem zadowolona z Waszych usług
Jestem zadowolona z Waszych usług, jesteście najlepsi. Do zobaczenia za rok😘
Szybko, bez oględzin, bez blokady środków.
Szybko, sprawnie, bez komplikacji. Auto z pełnym ubezpieczeniem odebrane na lotnisku w ciągu 15 min.Platnosc kartą, bez zabezpieczenia. Oddanie bez ogledzin równie sprawnie. Polecam.
Prosta procedura najmu i ubezpieczenie…
Prosta procedura najmu i ubezpieczenie bez wkładu własnego i bez kaucji. Dzięki temu najem samochodu jest przyjemny i bezstresowy. Polecam
Super wypożyczalnia.
Super wypożyczalnia.
Wszystko zgodnie z umową. Polecam firmę, dobre ceny, brak depozytu, pełne uzpepieczenie, możliwość płatności revolutem, jedynie paliwa w baku 5/8 i musisz oddać nie mniej. Lepiej byłoby pełny do pełnego.