De levering verliep prima op tijd. Het gevraagde werd netjes geleverd door de koeriersdienst. Het enige dat ik wil opmerken is dat de verpakking en dus ook de transportkosten, absoluut niet aansloot b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Geen respect voor klanten, bestellingen na 10 werkdagen nog steeds niet geleverd, alle e-mail hiervoor melden steeds hetzelfde, als het mogelijk was gaf ik 0 sterren. Update: ze hebben beloofd o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onderdeel snel geleverd maar passing was niet zuiver dit zelf aangepast. Later zat er ook een trilling in de auto, dit gemeld en toen kreeg ik het geld teruggestort. Super opgelost.
Reakcja na opinię
Snel geleverd en alles paste, ik had twee bestellingen een autofocus en autoonderdelen, omdat ik het ene niet bij de andre kon vinden. Bijde zendingen kwamen op dezelfde dag maar betaalde wel 2x ver... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kwalitatief hoogstaande onderdelen voor BMW, Audi, VW, Mercedes en andere merken voordeling online bestellen. Op Autoonderdelen24.be vindt u meer dan 1.500.000 autoonderdelen zoals remschijven, uitlaten, bumpers, oliefilters en schokdempers.
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Autoonderdelen24 - Belgium
nadat mijn bestelling na 13 dagen nog niet geleverd was (snelle levering) ben ik zelf naar het verdeelcentrum gereden waar mijn pakket laatst gescand was.
ik heb bij bestelling, extra betaald voor volumineuze goederen, de reden dat GLS mijn pakket niet uitleverde was omdat zij hier niet voor betaald waren, aangezien ik het zelf kwam afhalen en ze het niet last mile in een bestelwagen moesten meesturen kon ik het daar zo mee krijgen.
de reden/fout dat mijn bestelling niet uitgeleverd werd lag dus niet aan GLS maar aan autoonderdelen24/autodoc zelf die de betaling voor volumineuze goederen niet of niet correct hadden gedaan bij verzending
tevens trekt de chatbot op niet veel, vrij nutteloos en tip, vraag aan chatbot om u door te verbinden met een medewerker, dan krijg je meer gericht antwoord op je vragen in plaats van dezelfde meerkeuze opties en generieke antwoorden.
ik probeer nu het teveel betaalde bedrag terug te vorderen, voorlopig wordt het "bekeken" door hun (autoonderdelen24) beste specialisten.
toppunt, het past niet, staat wel expliciet vermeld voor mijn auto, model, bouwjaar, motor,...

Odpowiedź od Autoonderdelen24 - Belgium
De bestelling was tijdig aangekomen. Exact gevonden wat ik nodig had. Ook goed verpakt.

Odpowiedź od Autoonderdelen24 - Belgium
Dankzij de eenvoudige zoekfuncties in de app. Zoals merk , type voertuig, etc Gemakkelijk het te vervangen onderdeel gevonden .

Odpowiedź od Autoonderdelen24 - Belgium
Twee weken geleden besteld en het tweede deel van de bestelling is nog steeds niet aangekomen. Contact opnemen met de klantenservice levert geen resultaat op; zij zeggen dat ze ernaar zullen kijken, maar er gebeurt niets.

Odpowiedź od Autoonderdelen24 - Belgium
Alles werd geleverd zoals afgesproken. Het onderdeel paste perfect

Odpowiedź od Autoonderdelen24 - Belgium
Goed beschreven materiaal, democratische prijzen en vlotte levering, een gevoel van vertrouwen 🙏

Odpowiedź od Autoonderdelen24 - Belgium
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.