Nadat ik de SD-kaart voor mijn Twingo had besteld, werd er vrijwel direct via de app contact met mij opgenomen om te informeren naar de firmwareversie van mijn systeem. Deze bleek verouderd te zijn.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na de bestelling werd er gelijk via whatsapp contact gezocht om de juiste variant van het produkt te leveren. En werd ook gelijk een duidelijke gebruiksaanwijzing gestuurd. Ook werd er na de leverin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verkoop en ondersteuning voor merk auto SD update navigatie kaarten. Bezoek onze andere sites: www.autonav24.com www.autonavi24.com www.navsd.com
Esdoornstraat, 8021WB, Zwolle Whatsapp: +31682220829, Holandia
Ik had het besteld, maar kreeg gelijk al een WhatsApp
of ik even een foto van de huidige firmware wilde maken, zo dat hij de goede sd kaart kon opsturen
Top!!

Odpowiedź od NavSd.com
Snelle levering, instructieservice voor het instaleren van SD kaart en persoonlijk contact via WhatsApp nadat ik online iets essentieels was vergeten in te vullen

Odpowiedź od NavSd.com
Beste Henk, geweldig hoe jij je klanten begeleid, vanaf de bestelling geef je al ondersteuning om het totale proces vanaf bestellen tot en met installatie goed te laten verlopen. Ook voor dummies met jouw begeleiding en kwaliteit SD navi kaarten een makkelijk klusje. Goede kwaliteit SD van originele kwaliteit. Rommel niet zelf gewoon de update van je navigatie bestellen en je navigeert weer alsof je auto net geleverd is. Top NavSd ga zo door ik meld mij weer bij de volgende update. Donderdag avond besteld zaterdagmiddag weer up to date navigeren, betalen lekker makkelijk met iDEAL en wordt aangetekend verzonden.

Odpowiedź od NavSd.com
Zeer goede en snelle service, na bestelling wordt er meteen contact gezocht om 100% zeker te zijn van de juiste firmware en software opties. Contact loopt zeer soepel en snel. Enorm tevreden zal zeker iedereen aanraden hier te kopen.

Odpowiedź od NavSd.com
duidelijke info op de site, snelle levering en de kaart werkt meteen, perfect!

Odpowiedź od NavSd.com
perfecte cominiecatie via tel en de mail super bedankt v t kaartje v d nav theo

Odpowiedź od NavSd.com
Zeer tevreden over de aankoop van de SD-kaart voor de navigatie. Het proces was vlot en de kaart werkt perfect. De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Ik beveel deze verkoper zeker aan voor wie op zoek is naar betrouwbare producten en service.

Odpowiedź od NavSd.com
Duidelijke info vooraf, met instructies. Snelle levering. En werkt perfect...

Odpowiedź od NavSd.com
Duidelijke website, goede uitleg, snelle en correcte communicatie via mail.
Artikel besteld, de volgende dag al ontvangen.
Geinstalleerd en het werkt perfect.
Een aanrader.

Snelle service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending

Odpowiedź od NavSd.com
Hele goede en duidelijke informatie!
Erg vriendelijk en attent!

Odpowiedź od NavSd.com
Kaartupdate voor Suzuki Vitara besteld, levering erg snel en de prijs is echt heel goed.
De mogelijk voor ondersteuning indien nodig is ook erg fijn om te weten, in ons geval was deze niet nodig.

Odpowiedź od NavSd.com
Goede website, uitstekend persoonlijk contact, post snel verzonden. Alles perfect geregeld. Henk is een zeer behulpzame man met passie voor zijn vak, dat zie en merk je aan alles. Complimenten!

Odpowiedź od NavSd.com
Ik moest een nieuwe SD-navigatiecard installeren in Renault Captur uit 2016. Was mij niet helemaal duidelijk. Eerst een korte en duidelijke instructie per app ontvangen. Bij installatie nog even geappt voor alle zekerheid en kreeg prima instructies. Installatie was toen in 5 minuten gedaan. Niet zomaar een SD opgestuurd en zoek het uit, maar interesse, vakmanschap en service. Het bestaat dus nog steeds gelukkig. En ook nog eens goed bereikbaar. En warme douche dus voor NavSd.com!

Odpowiedź od NavSd.com
Door eerst zeker te weten of de sd kaart geschikt was voor mijn auto, daarna mij dmv begeleidende foto’s op weg te helpen de kaart te installeren

Odpowiedź od NavSd.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.