Autoled

Oceniono na 4 z 5

Bestilte en led pakke til min Audi A3. Rigtig fine produkter og til en ok pris. Men leveringstiden var ikke helt i orden. Det tog lidt over en uge inden produkterne kom. Ellers ok handel.

Oceniono na 5 z 5

Komplette LED lyspakker, Savner dog en lille vejledning omkring hvad skal sidde hvor, samt en lidt mere spændende indpakning/opbevaring. Pakkerne passer ikke nødvendigvis til de beskrevne biler... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte 2 stk. LED positionspærer, som fungerer helt fint - og som skrevet står på hjemmesiden, så virker den indbyggede modstand, så pærekontrollen i min Citroën C4 Picasso bliver "snydt". Bes... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte 2 stk C5W led til nummerpladelys. På trods af at de står som værende til CANBUS, melder min bil om lygte fejl :-(. Har sendt mail til Autoled, men de reagerer ikke. De 2 LED positionslys W... Zobacz więcej

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Oceniono na 1 z 5

Snakker og snakker der sker aldrig en skid

Blir lovet det ene og andet men nej..

9 października 2013

Hej Nick.
Tak for din karakter. Dog er den lidt mangelfuld så dette skal jeg nok udfylde.
Kunden bestiller en LED pakke mens vi har ferielukket og denne bliver sendt så snart vi kommer retur fra ferie.
Beklageligvis modtager kunden en pære som er 8000K hvor resten er 5000K, til lyset under dørerne.
Det viser sig der udover at den pakke kunden har bestilt er forkert da hans bil har W8 loftlys og der er bestilt til normal loftlampe.
Grundet et par dags længere levering tilbyde jeg at sende 4 stk til lys under dører samt 4 stk til hans loftlampe foran (som normalt har en merpris).
Dette tilbyder jeg at sende med det samme og uden beregning.
Dagen efter det er blevet afsendt kommer den anmeldelse.

Men selv tak for servicen, jeg forventer ikke at modtage de pærer du har lovet at sende tilbage til os.

Mvh Dawid

Rigtig god service

Rigtig god service selv om jeg fik bestilt det forkerte skrev jeg til autoled.dk og vi fandt frem til det jeg skulle have istedet for. Kan varmt anbefale og at handle hos dem.

30 lipca 2013

god service

rigtig god service at de har, kunne også være fedt hvis man evt kunne lave sådan nogle samle pakke til de fleste bil modeller ligesom der er til mange af vag bilerne..

23 lipca 2013
Oceniono na 2 z 5

9 dage for at modtage og så virker 4 af dem ikk?!

For mig er det egentlig bare et sted som har taget mine penge uden at give mig noget for dem! Er så skuffet handler ALDRIG der igen !!!

5 lipca 2013

Hej Jimmi.
Som jeg sagde til dig i vores sidste samtale syntes jeg det er mærkeligt at når du modtager pærer i vores ferie periode, hvor vi ikke har nogen mulighed for at hjælpe at du så starter med at skrive denne anmeldelse, derefter en mail og til sidst et opkald. Rækkefølgen burde have været omvendt.
Men nok om det, som jeg også nævnte så bliver alle pærer testet inden de bliver afsendt. Er der nogle der ikke virker må det desværre være sket under transporten, og dette er selvfølgelig beklageligt. I disse tilfælde sender vi altid nye pærer afsted.
Men du var ikke interesseret i en løsning på problemet og derfor er det utroligt svært for mig at yde den service som du har fået fortalt vi yder.

Jeg syntes karakteren er unfair men dette kan jeg desværre ikke ændre ved.

Dawid

Super

Fra bestilling til modtagelse gik der få dage. Jeg kan varmt anbefale at andre køber pærer hos Autoled. God behandling.

30 kwietnia 2013

God service.

Jeg bestilte et sæt til min scirocco mk3, og det blev leveret til min adresse 3 dage efter. Det eneste problem var at 2 af pærene sprang, men det tror jeg mere var fordi jeg havde fået fedtet dem til :)
Fed service, og nem hjemmeside 5/5 * her fra ;)

10 kwietnia 2013

Bra men savner no

Har ikke mye å klage på, der er tipp topp. Den eneste tingen jeg vil klage litt på, er at jeg bestilte skiltlys til min Audi A4 B6, men når jeg fikk pakken fulgte det ikke med nye skruer :(

13 lutego 2013

Hej Audun.

Tak for din bedømmelse.
Jeg forstår dog ikke hvorfor du ikke har kontaktet os før du skriver denne bedømmelse, så vi kunne få dette løst.
Til org nummerpladelys er der altid nye skruer med når du køber dem hos os, så hvis de mangler i din levering er der blot tale om en fejl.
Hvis du kontakter os pr mail skal jeg sørge for at der kommer to skruer afsted.

Mvh Dawid
AutoLED.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej