Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om. Man kan se hvor meget de ligger i at vælge de helt rigtige produkter at sætte på hylderne, ved at der ikke bare er smidt en masse på shoppen. Udva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
KÆMPE ANBEFALING!!🤩 Bestilte natten til fredag hos autoglow, allerede fredag morgen var ordre pakket og klar til levering, lørdag morgen stod pakken hos pakkeshop til afhentning. Det er det man k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bedste service hos Autoglow! Mads er bare en guttermand, god vejledning og hjælp af gutterne 👌🏼😎 100% anbefaling herfra
Reakcja na opinię
Mega god service. De står altid klar til en snak. Hyggelig stemning og gode råd til vask og polering/coating af bilen. 5 store stjerner herfra
Reakcja na opinię
Autoglow.dk er din danske webshop for bilpleje i høj kvalitet – både til private og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter som autoshampoo, fælgrens, insektfjerner, interiørpleje og skylleforsegler, samt alt i bilplejetilbehør og mikrofiberklude.
Erhvervsvangen 4, 5792, Årslev, Dania
Bedste service hos Autoglow!
Mads er bare en guttermand, god vejledning og hjælp af gutterne 👌🏼😎
100% anbefaling herfra

5 store stjerner herfra

Odpowiedź od Autoglow.dk
Super tilfreds som altid top betjening
10 stjerner herfra 👍👍👍👍

Rigtig god oplevelse hos AutoGlow! 🚗✨
Venlig service og super flot resultat – min bil ser ud som ny igen.
Kan klart anbefales!

Kanon butik
gode produkter
god vejledning
gode priser
gode medarbejdere!!

Fornuftige priser
Gode produkter
Hjemmeside er let at anvende

Odpowiedź od Autoglow.dk
Jeg fik leveret mine produkter dagen efter jeg bestilte dem, det er bare fantastisk. Kommer 100% til at købe derfra igen, og det kan klart anbefales!

Odpowiedź od Autoglow.dk
Overordentlig konkurrencedygtige priser. Hurtig og prof. levering..

Odpowiedź od Autoglow.dk
Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om.
Udvalget bære præg af, at man kan se det er nøje udvalgt.
Deres service er i topniveau, om du har spørgsmål til deres produkter eller generel bilpleje, så får du en lang og detaljeret hjælp retur.
Du kan sågar skrive på deres Messenger og få svar næsten uanset tidspunkt på døgnet, og dag på ugen.
Siden jeg begyndte at bestille bilpleje-produkter igen, har jeg kun handlet her hos Autoglow :D

Odpowiedź od Autoglow.dk
Altså hvor er det skønt at komme ind i en lokal forretning og blive modtaget af 2 meget høflige unge mennesker god vejledning og fine priser Det sætter man sgu pris på.

Odpowiedź od Autoglow.dk
Er en fast kunde hos autoglow når jeg handler ind til min virksomhed. De har den bedste kunde service jeg har fået iforhold til de andre detailer hjemmesider der er. Hurtig levering oftes dagen efter og alt er som de siger gode produkter man de glemmer aldrig noget så kæmpe respekt til dem

Odpowiedź od Autoglow.dk
Altid god service – kan varmt anbefale Autoglow. Super gode produkter til fair priser, og hvis man har spørgsmål eller problemer, er de altid klar til at hjælpe. Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde de fået det ⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od Autoglow.dk
Flinke fyrer som var meget hjælpsomme og gav en service ud over hvad jeg havde forventet og det de behøvede, tak til jer 2:-)

Odpowiedź od Autoglow.dk
Simpelthen uovertruffen kundeservice. Så søde og hjælpsomme overfor en der kender minus til det her.
Ville forkæle min mand med noget ordentligt gear til hans Nilfisk højtryksrenser, så han kunne vaske bilerne med nemhed. Troels og Mads var så søde og hjælpsomme over mail og vi aftalte at jeg kunne tage dimsen (😅) med og så skulle de nok hjælpe mig.
Der skulle bare en adapter og en skumlanse til og så var vi kørende. Manden blev SÅ glad. Så tusinde tak. Seriøst service på højt plan. MEGET værdsat. 👍
To brødre der vælger produkter med omhu og det mærker man selv når man står med det i hånden 👍🏻 super service når man ringer hvis man har et eller flere spørgsmål total hurtig levering stort ros herfra forsæt den gode stil kommer til at handle ved jeg mange gange 👍🏻😁

Odpowiedź od Autoglow.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.