Oceniono na 5 z 5

Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om. Man kan se hvor meget de ligger i at vælge de helt rigtige produkter at sætte på hylderne, ved at der ikke bare er smidt en masse på shoppen. Udva... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

KÆMPE ANBEFALING!!🤩 Bestilte natten til fredag hos autoglow, allerede fredag morgen var ordre pakket og klar til levering, lørdag morgen stod pakken hos pakkeshop til afhentning. Det er det man k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bedste service hos Autoglow! Mads er bare en guttermand, god vejledning og hjælp af gutterne 👌🏼😎 100% anbefaling herfra

Oceniono na 5 z 5

Mega god service. De står altid klar til en snak. Hyggelig stemning og gode råd til vask og polering/coating af bilen. 5 store stjerner herfra

1. Sklep z chemią samochodową

Napisane przez firmę

Autoglow.dk er din danske webshop for bilpleje i høj kvalitet – både til private og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter som autoshampoo, fælgrens, insektfjerner, interiørpleje og skylleforsegler, samt alt i bilplejetilbehør og mikrofiberklude.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse, det gør os glade at du lige ville bruge et par minutter på at fortælle om din oplevelse hos os.

Vi glæder os til at levere bilpleje til dig igen i fremtiden :-).

God service!👌🏼

Bedste service hos Autoglow!
Mads er bare en guttermand, god vejledning og hjælp af gutterne 👌🏼😎

100% anbefaling herfra

6 kwietnia 2026

Hej Mohammad,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er altid klar til god vejledning og hjælp, vi ønsker vores kunder får den bedste oplevelse hos os :-)

Mvh. Autoglow / Mads

Bedste bilpleje sted

5 store stjerner herfra

1 kwietnia 2026

Hej Casper,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for at læse.

Vi gør vores bedste for at alle, for en ekseptionel god oplevelse hos os.

Og vi er altid åbne for en god snak, eller give rådgivning så man føler sig sikker i sine produkter.

Vi håber at vi igen en dag får lov at levere bilpleje til dig :-).

31 marca 2026

Hej Kenneth,

Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at læse.

Vi håber at vi igen en dag i fremtiden, får lov at levere bilpleje til dig :-).

Super tilfreds som altid top betjening

Super tilfreds som altid top betjening
10 stjerner herfra 👍👍👍👍

30 marca 2026

Hej Rajmond,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi enormt stor pris på!

Det betyder meget for os, og gør at vi altid giver lige det ekstra for at i har en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at levere bilpleje til dig igen i fremtiden :-).

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse hos AutoGlow

Rigtig god oplevelse hos AutoGlow! 🚗✨
Venlig service og super flot resultat – min bil ser ud som ny igen.
Kan klart anbefales!

24 marca 2026

Hej Allan,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder enormt meget for os :-).

Vi glæder os til at levere bilpleje til dig igen en dag.

Kanon butik

Kanon butik
gode produkter
god vejledning
gode priser
gode medarbejdere!!

22 marca 2026

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi forsøger altid at have en ekseptionel serivce, vi håber at se dig hos os igen en dag :-).

Hurtig levering god kvalitet

Fornuftige priser
Gode produkter
Hjemmeside er let at anvende

2 marca 2026

Hej Charles,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Vi håber at vi en dag kan levere kvalitets bilpleje til dig igen :-).

Levering og service

Jeg fik leveret mine produkter dagen efter jeg bestilte dem, det er bare fantastisk. Kommer 100% til at købe derfra igen, og det kan klart anbefales!

3 marca 2026

Hej Lukas,

Tusind tak for din anmeldelse, og for at du vil bruge et par minutter på at fortælle om din oplevelse hos os.

Det sætter vi stor pris på! Vi håber vi kan levere kvalitets bilpleje til dig igen en dag :-).

Alt var i orden

Alt var i orden. Og leveret allerede dagen efter 🤩

2 marca 2026

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder utrolig meget for os.

Vi håber at vi kan levere bilpleje til dig igen en dag :-).

Overordentlig konkurrencedygtige…

Overordentlig konkurrencedygtige priser. Hurtig og prof. levering..

28 listopada 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på! :-)

Fremragende service

Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om.
Udvalget bære præg af, at man kan se det er nøje udvalgt.

Deres service er i topniveau, om du har spørgsmål til deres produkter eller generel bilpleje, så får du en lang og detaljeret hjælp retur.
Du kan sågar skrive på deres Messenger og få svar næsten uanset tidspunkt på døgnet, og dag på ugen.

Siden jeg begyndte at bestille bilpleje-produkter igen, har jeg kun handlet her hos Autoglow :D

1 marca 2026

Hej Mikkel,

Tak er nogle gange et fattigt ord, vi er rigtig glade for at læse din ameldelse det betyder meget for os.

Vi gør rigtig meget ud af, at vælge vores sortiment ud fra det vi 100% kan stå inde for og produkter vi ved der bare virker første gang de også er i hånden hos vores kunder.

Vi glæder os til at levere bilpleje til dig igen en dag :-)

Oceniono na 5 z 5

Altså hvor er det skønt at komme ind i…

Altså hvor er det skønt at komme ind i en lokal forretning og blive modtaget af 2 meget høflige unge mennesker god vejledning og fine priser Det sætter man sgu pris på.

27 lutego 2026

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du lige vil bruge et par minutter på at fortælle om din oplevelse hos os.

Vi håber at se dig igen en dag i butikken :-)

Oceniono na 5 z 5

Bedste detailer forhandler jeg har set

Er en fast kunde hos autoglow når jeg handler ind til min virksomhed. De har den bedste kunde service jeg har fået iforhold til de andre detailer hjemmesider der er. Hurtig levering oftes dagen efter og alt er som de siger gode produkter man de glemmer aldrig noget så kæmpe respekt til dem

3 lutego 2026

Hej Ardit,

Mange tak for din anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os, vi glæder os til at levere mere bilpleje til dig næste gang.

Altid god service

Altid god service – kan varmt anbefale Autoglow. Super gode produkter til fair priser, og hvis man har spørgsmål eller problemer, er de altid klar til at hjælpe. Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde de fået det ⭐⭐⭐⭐⭐

5 stycznia 2026

Hej Iron,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Vi glæder os til at levere bilpleje til dig igen en dag.

Oceniono na 5 z 5

Flinke fyrer som var meget hjælpsomme og gav en service ud over hvad jeg havde forventet og det de behøvede, tak til jer 2:-)

5 stycznia 2026

Hej Tommy,

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi meget pris på :-).

Vi glæder os til at hjælpe dig med bilpleje næste gang igen forhåbentlig.

Uovertruffen kundeservice

Simpelthen uovertruffen kundeservice. Så søde og hjælpsomme overfor en der kender minus til det her.

Ville forkæle min mand med noget ordentligt gear til hans Nilfisk højtryksrenser, så han kunne vaske bilerne med nemhed. Troels og Mads var så søde og hjælpsomme over mail og vi aftalte at jeg kunne tage dimsen (😅) med og så skulle de nok hjælpe mig.

Der skulle bare en adapter og en skumlanse til og så var vi kørende. Manden blev SÅ glad. Så tusinde tak. Seriøst service på højt plan. MEGET værdsat. 👍

30 grudnia 2025

SUPER 💪

To brødre der vælger produkter med omhu og det mærker man selv når man står med det i hånden 👍🏻 super service når man ringer hvis man har et eller flere spørgsmål total hurtig levering stort ros herfra forsæt den gode stil kommer til at handle ved jeg mange gange 👍🏻😁

28 listopada 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du vil bruge lidt tid på at fortælle om din oplevelse hos os.

Det giver os endnu mere blod på tanden, til at fortsætte i samme stil :-).

Oceniono na 4 z 5

hurtig levering.

alt ok - hurtig levering.

29 listopada 2025

Hej Sasi,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder enormt meget for os at du vil bruge tid på at give os en anmeldelse :-)

Mvh. Autoglow.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej