Autodoktoren Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Naprawa samochodu

Napisane przez firmę

Opretning og reparation af alle typer køretøjer. Alt fra almindeligt service og vedligehold til reparation af af skadet biler. Kvalitet og troværdighed ligger på øverste hylde. - En aftale, er en aftale -

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

12 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Har brugt Autodoktoren mange gange…

Har brugt Autodoktoren mange gange efterhånden og man får altid super god service hos Henrik. Henrik er hjælpsom, venlig og desuden billig. De ting jeg har fået udbedret hos autodoktoren har været godt lavet og jeg er helt tryg ved at sende min bil derop. Han er i øvrigt hurtig til at udbedre skader og hjælpe og reel. Henrik får de varmeste anbefalinger fra mig og absolut 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

KÆMPE anbefaling af Autodoktoren og…

KÆMPE anbefaling af Autodoktoren og Henrik herfra.
Vi havde en bil som ikke fungerede optimalt og Henrik tog den ind, da det viste sig det var lidt af en større udfordring gav han ikke op, og holdt os opdateret undervejs. Vi har fået en super behandling og vi kommer helt sikkert igen om det er med stort eller småt.
Kanon service vi har fået og en pålidelig og dygtig mekaniker som vi kun kan give vores varmeste anbefalinger til.

28 lipca 2026

Et af Vejles bedste værksteder

Et hurtigere og mere effektivt værksted skal man lede længe efter.

Henrik leverer høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser, og han forsøger ikke at sælge dig mere end du har brug for.

Et godt råd: Bestil tid hurtigt, han er det hele værd, og skemaet bliver hurtigt fyldt op.

28 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Bedste mekaniker i Vejle og omegn!

Han har nu flere gange hjulpet mig i nød. Han er altid super ærlig, loyal og pålidelig. Desuden er han den billigste mekaniker jeg har været til! Han prøver heller ikke at oversælge dig alt muligt som du ikke har brug for. Hvis bilen fejler noget du ikke selv har opdaget, påpeger/viser han det blot og du kan enten booke ny tid eller få det fikset med det samme

27 lipca 2026

Sødeste mekaniker

Sødeste mekaniker. Meget forstående og super hjælpsom både hverdag og weekenden. Svarer på besked lynhurtigt. Og desuden super billig

17 czerwca 2026

Fem stjerner ik mindre.

Fem stjerner ik mindre.

Min bil gik i udu og meldte fejl på stort set alt. Jeg ventede på vej hjælp og lidt efter kom Henrik fra autodocteren ud og spurgte om jeg havde brug for hjælp. Jeg sagde jeg ventede på vejhjælp og så til han at kigge på det. Super service at hjælpe når man ik lige ved en skid om biler. Han kom med diagnose og sagde at det var sikkert nok at køre. Tusind tak for hjælpen

22 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Fiksede vores bil midt i påsken

Min bil gik i stykker under et besøg i Bredballe (vi bor på Sjælland), så jeg var i rimelig store problemer! Min far havde set skiltet til Autodoktoren og prøvede at ringe. Henrik sagde, at vi bare kunne komme, og endte simpelthen med at fikse bilen lørdag aften midt i påsken, så vi kunne komme hjem igen. Jeg føler ikke 5 stjerner er nok 🙏

4 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut…

Fantastisk oplevelse fra start til slut – 5/5 stjerner!

Jeg havde min bil til reparation, hvor bagbremserne skulle skiftes, og hele forløbet spillede bare. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt, og jeg fik samtidig stillet en lånebil til rådighed, så min hverdag kunne fortsætte uden problemer.

Det mest imponerende var, at bilen allerede var klar til afhentning inden for få timer – det vidner virkelig om effektivitet og høj service.

Derudover var mekanikeren utrolig imødekommende, ærlig og god til at forklare, hvad der blev lavet, så man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – her får man både kvalitet, service og hurtighed i topklasse!

18 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Gode priser, god service og fantastisk mekaniker

God service.
Henrik er en frisk ung mand.
God service gode priser.
Vi indlevere bilen kort før jul med lysende lamper. Og idag den 28 ringer han at denne er klar til afhentning.
Så herfra lyder en klar anbefaling og for vores vedkommende en fremadrettet fast mekaniker.

28 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Super flink og reel mekaniker

Super flink og reel mekaniker. Ingen slinger i valsen. Fik lavet bremser for og bag samme dag, til en rigtig god pris og gratis lånebil. Havde også en løs liste ved bagdøren, den havde han også sat fast og UDEN beregning. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og det er absolut ikke sidste gang jeg får lavet bil her😃

25 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej