Velký výběr na jednom místě, možnost ověření, zda je vhodné na můj vůz. Bohuzel, velice zavádějící jsou ceny, kde pisi, ze normální cena je radove vyšší, ale vůbec to není pravda. Da se v jinych... Zobacz więcej

Nakupoval jsem jen několikrát, ale vždy jsem našel to co jsem potřeboval i když se jednalo o starší model auta. Vždy dávají na výběr v různém cenovém rozpětí a tudíž i kvalitě součástek.- Byl jsem vž... Zobacz więcej
Všechno bylo skvělé! Je pravda, že jsem byla při převzetí zásilky trochu nervózní, protože doručení bylo naplánováno na pracovní den a my s manželem jsme byli v práci. Zásilku měli doručit na naši adr... Zobacz więcej
clutch master cylinder Ridex - absolutely rubbish - worse then old one - suck air - waste money. Anyway, After that, the customer service contacted me and they solved everything absolutely brilliantly... Zobacz więcej
AUTODOC je internetový obchod s autodíly číslo 1 v Evropě. Sdílíme vaši vášeň pro auta a pomáháme vám ušetřit peníze za opravy vozů.
Autodoc AppČím jsme známí:
Náš přístup zaměřený na zákazníka. Náš tým podpory se skládá z kvalifikovaných profesionálů, kteří hovoří 23 jazyky a jsou vždy připraveni pomoci jakkoli.
Rozsah a rozsah trhu. Za 17 let, co působíme na trhu, jsme získali 13 milionů spokojených zákazníků ve 27 evropských zemích. Denně odesíláme přes 35 000 objednávek.
Náš sortiment produktů. Nabízíme přes 4 miliony produktů pro více než 166 značek automobilů od světově uznávaných výrobců.
Cenová dostupnost a cenové výhody. AUTODOC je online platforma s férovými cenami a řadou speciálních nabídek a slev.
Multiplatformní služby. Zákazníci mohou rychle a snadno vyhledávat autodíly pomocí webových stránek i aplikace. Přesvědčte se sami, jak cenově výhodný a pohodlný může být proces nákupu autodílů.
Odbornost v opravách automobilů. Na našich kanálech YouTube najdete více než 3 000 návodů na výměnu autodílů.
Kontaktujte násZaprasza klientów do wystawiania recenzji
Velký výběr na jednom místě, možnost ověření, zda je vhodné na můj vůz.
Bohuzel, velice zavádějící jsou ceny, kde pisi, ze normální cena je radove vyšší, ale vůbec to není pravda. Da se v jinych eshopech koupit i o dost levněji.
Je to škoda, delat z lidi blbce. Ale funguje to.
Vas eshop je přehledný, funkcni.

Odpowiedź od AUTODOC - Czech Republic
Pokud jsou díly na skladě,tak včas a rychle dodány.

Odpowiedź od AUTODOC - Czech Republic
Nakupoval jsem jen několikrát, ale vždy jsem našel to co jsem potřeboval i když se jednalo o starší model auta. Vždy dávají na výběr v různém cenovém rozpětí a tudíž i kvalitě součástek.- Byl jsem vždy spokojen.
Doručení bylo perfektní - už mám namontováno !

Odpowiedź od AUTODOC - Czech Republic
Rychlé dodání a přesnost produktu.Vám a celému týmu poklona.Děkuji.

Dorocuvací služby expresní

Odpowiedź od AUTODOC - Czech Republic
Bylo to docela rychle a přesně to co jsem chtěl. Super!

Odpowiedź od AUTODOC - Czech Republic
Товары оригиналы это радует,но бывают ошибки, пишет совместимо с данной модели а не подходит,было бы удобно если бы на товаре были чертежи в которых указаны размеры деталей,а в прочем всем доволен