Informacje o AUTODOC - Norway
AUTODOC er Europas ledende bildelbutikk på nettet. Vi er like glade i biler som du er, og hjelper deg med å spare penger på bilreparasjoner.
AUTODOC-APPDette er vi kjent for:
– Kundefokus. De erfarne medarbeiderne på kundeserviceteamet vårt er alltid klare til å hjelpe deg på 23 forskjellige språk.
– Markedsutvikling og -utstrekning. I de 12 årene vi har vært på markedet har vi fått 13 millioner fornøyde kunder i 27 europeiske land. Vi sender mer enn 35 000 bestillinger om dagen.
– Produktutvalget vårt. Vi har mer enn 4 millioner produkter til over 166 bilmerker fra verdenskjente produsenter.
– Gode priser og tilbud. AUTODOC er et nettsted med rimelige priser og en rekke spesialtilbud og salg.
– Tjenester på ulike plattformer. Kunder kan søke raskt og enkelt etter bildeler både på nettstedet og i appen. Sjekk selv hvor rimelig og praktisk det kan være å kjøpe bildeler.
– Ekspertise innen bilreparasjon. Du finner mer enn 3000 veiledninger om utskifting av bildeler på YouTube-kanalene våre. Disse veiledningene kan hjelpe deg med å utføre enkle reparasjoner selv og å bruke mindre penger på reparasjon på bilverksteder.
Ta kontakt med ossDane kontaktowe
Norwegia
- trust@autodoc.co.no
- autodoc.co.no
wszystko ok z przesylka i z zawartoscia…
wszystko ok z przesylka i z zawartoscia jak zawsze. natomiast sledzenie przesylki nie jest tak intuicyjne jak naprzyklad zamowienie czy dobranie odpowiedniej czesci. strona gls germany nie pokazuje przesylki

Odpowiedź od AUTODOC - Norway
Przesyłka przyszła w 100% zgodnie z…
Przesyłka przyszła w 100% zgodnie z zamówieniem, dostawa była ku mojemu zaskoczeniu expresowa😊

Zamówienie zrealizowane wzorowo
Zamówienie dostarczone w krótkim czasie, wszystko dotarło

Odpowiedź od AUTODOC - Norway
Ocena nie ma pięciu gwiazdek ponieważ…
Ocena nie ma pięciu gwiazdek ponieważ uważam że przesyłka jest zbyt droga . 220 nok za część która kosztuje 400 to chyba przesada
Nie mam zastrzeżeń co do jakości czesci ale przesyłka powinna być tańsze

No information
No information, everything comes from Germany,
Long waiting time, tolls fees

Not recommend.
Not recommend.
Price on website for part was 500 kr . When I got package to Norway to my house , I had to pay extra Norwegian tax 104 kr . That was not information about I have to pay something extra . Was total price with delivery 500 kr . That was auto doc.co.NO and parts comes form Germany with extra cost for me .
Kris

Takk 🙋😳😀😀😀💪