Autismeshoppen.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi har en søn, som lige nu er i udredning for autismespektrumforstyrrelse. Han fik en tyngdebamse i fødselsdag, som han er meget meget glad for. Desværre her hunden gået op i syningen. Der er gået hul... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig kundeservice desværre. Har aldrig tidligere mailet med en virksomhed, der opfører sig på denne måde, men nu kan jeg se her på trustpilot at jeg desværre ikke er den eneste med denne oplev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ich habe ein Dunkelhöhle für Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Synes dét er sjovt at læse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I så bare sender pengene retur. I så fald vil jeres... Zobacz więcej

1. Dostawca sprzętu do fizjoterapii

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til børn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en række speciale varer og hjælpemidler, der gør livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetøj, bøger om autisme og inkontinensprodukter.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

290 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Øv en dårlige kundeservice

Inden du overvejer at handle med Autismeshoppen.dk, så tag lige at læse deres 14 siders lange handelsbetingelser. Disse betingelser er kun til virksomhedens egen fordel og er er total forladt for god kundeservice.

Jeg rettede henvendelse til shoppen, da jeg få dage efter køb af en kugledyne opdager, at de nu kører udsalg på dynen. Jeg spørger om mine muligheder for at få den rabat på den allerede købte dyne. Jeg får så afvide at ordreren skulle være lagt i den periode, hvor rabatten på dynen kører og at hvis jeg vælger at returnerer den allerede indkøbte dyne, så kommer jeg i karantæne i 6 mdr. førend jeg kan købe ny.

Jeg skriver så til dem, at det finder jeg dybt urimeligt.

Fik så dette svar tilbage

“Forstår godt din frustration, men handelsbetingelserne er der for at sikre at vi som virksomhed har ressourcerne til at hjælpe kunderne ved at beskytte os mod spekulationer.
Beklager, men det at returnere en vare for at købe den billigere igen er et godt eksempel på, hvad vi prøver at undgå”

Så blev man lige efterladt med at følelse af at være en udspekuleret svindler. Jeg har før købt en varer, der så kommer på udsalg et par dage efter. Der har jeg uden problemer fået refunderet differencen.

Jeg handler ikke der mere og kan bestemt ikke anbefale dem til andre

5 sierpnia 2020
Logo Autismeshoppen.dk

Odpowiedź od Autismeshoppen.dk

Kære kunde,

Først og fremmest vil jeg takke for din opfordring om at man læser handlesbetingelserne inden køb. Det skal man i hvert fald og det afkrydser man ved køb at man har gjort.

Det, som du beskriver som dybt urimelig, er standardpraksis, hvis du tager dig tid til at læse handelsbetingelserne på de fleste seriøse forretningers hjemmesider. Det er derimod ikke god skik at man beder om at få penge retur, efter at man har købt en vare. Det, at returnere en vare for at købe den billigere, resulterer i følgende:

- vi har betaler fragten for den oprindelige levering (i tilfældet med en tyngdedyne er prisen ca. 65 kr.)
- vi betaler straffegebyr 1.5 % af refunderingsbeløbet
- vi betaler det nye fragtgebyr, for du har jo gratis fragt - igen 65 kr.
- miløjet belastes af ekstra transport
- du betaler ca. 75 kr. i returfragt

Det kan godt være, at du som kunde ikke er interesseret i at vide om det, dog er vi nødt til at holde øje med denne del af handlen, hvis vi fortsat skal kunne eksistere. Derfor bliver kunder, som returnerer varer uden en god grund udelukket af at købe dem igen.

Du, som kunde, kan godt synes at det er urimeligt at du ikke får rabat, som du ikke er berettiget til grundet at du har købt inden rabatten blev indført. Det skal du have ret til på trods af, at det overhovedet ikke er acceptabelt at kontakte en forretning efter gennemført ordre og insistere på at få ekstra rabat.

Dog er jeg nødt til at slå fast, at denne situation intet har med god eller dårlig kundeservice at gøre. Det har til gengæld med rimelighed at gøre. Det er ikke rimeligt at forlange noget, som du ikke er berettiget til og som andre kunder i din situation heller ikke får, og så kalde det for dårlig kundeservice, fordi du ikke får det. Vi skal i hvert fald ikke yde differentieret kundeservice baseret på hvem der er mest fremme i skoene.

Fortsat god dag
Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

De tjekkede op på min ordre

Jeg bestilte 2 slags sand men inden de sendte ordre, blev jeg gjort opmærksom på, at de 2 slags sand ikke kunne blandes. Hvilket fik mig til at ændre ordre. Da jeg ønskede at det var muligt at blande sandet.
Det synes jeg var god service, end bare at sende det jeg bestilte.

14 lipca 2020

Rigtig godt køb

Leveringen var super hurtig og lige til, jeg har ADHD og engang imellem kan uroen i kroppen blive for frustrerende, jeg købte derfor et tyggelegetøj som kunne dæmpe min uro i kæben, og det fungerer fantastisk!

Klar anbefaling herfra

6 maja 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej