Audinc.be  Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Bij Audinc geloven we dat gehoorbescherming pas echt goed werkt als deze perfect past. Daarom zijn wij gespecialiseerd in op maat gemaakte gehoorbescherming voor professionals én liefhebbers van geluid, zoals muzikanten, motorrijders, schutters, technici en meer. Onze producten combineren comfort, duurzaamheid en optimale geluidskwaliteit – afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Update

Update: Vandaag 14/9 de gehoorzitting op het vredegerecht kanton Kapellen.
De firma Audinc.be had zogezegd een nieuwe InEars set mee aangezien de vorige na herhaaldelijke heen- en weerzendingen uiteindelijk niet geleverd werd door Bpost. Ik heb deze nieuwe set dan ook niet aanvaard aangezien de firma Audinc.be het 1,5 jaar vertikt heeft om deze op te dikken. Deze sloten niet goed af waardoor de balans niet juist zat en lage frequenties verloren gingen. Telkens veel beloftes zonder enig gevolg! Wat zouden ze dan plots na 1,5 jaar wel opgedikt zijn, nu het tot een vredegerecht zitting komt? Het komt er dus op neer dat de verantwoordelijke na de gehoorzitting naar mijn wagen toe kwam om te zeggen dat ze de set niet wilden opdikken omdat ze het eigenlijk niet kunnen en ze dan toch niet goed zal zijn. Hij sprak enkel van een manuele laklaag er extra op te zetten door de InEars onder te dompelen in lak, maar zo werkt het helaas niet! Schoenmaker blijf bij je leest! Van een 3D- productie en opdikking hadden ze duidelijk nog niet gehoord. Ik raad iedereen aan die kwalitatieve, goed passende InEars wil laten maken, uit te kijken naar een echte degelijke firma die hun klanten echt helpt met professionele kennis van zaken! Gelukkig heb ik deze ondertussen WEL gevonden en goed werkende en passende InEars gevonden 'V.E- InEars'.
De firma Audinc.be heeft duidelijk nog veel werk aan de winkel! Zeer pusherig/opdringerig en kwalitatief beneden alle peil! 1.589,01 euro betaald en uiteindelijk geen InEars, dat is de firma Audinc.be
Bezint Voor Ge Begint !
Proficiat Audinc.be u heeft al mijn respect verloren !!!

14 września 2026

Update

Update:
Op 27/3/2025 kocht ik een InEars set aan bij de firma Audinc.be voor de prijs van €1.589,01.
Deze set werd mij aangetekend toegestuurd via B Post door de firma Audinc.be, na verschillende keren beloofd te hebben deze wat op te dikken daar ze te los zaten en lage frequenties verloren gingen door een slechte afdichting, een onjuiste balans etc. 2 X verschillende maanden (6 maanden) weggeweest en telkens teruggestuurd zonder enige aanpassing. Laatst werd het pakket aangetekend naar mij gestuurd, afgeleverd en ondertekend. Echter de handtekening op het pakket was niet van mijner hand. Hiervoor werd een PV opgemaakt. Ondertussen laat de firma Audinc.be het na om mij te antwoorden voor een minnelijke schikking of dergelijke oplossing. Het pakket werd volgens B Post afgeleverd op 13/4/2026 omstreeks 11:10u. Ik betwist uitdrukkelijk het pakket te hebben ontvangen want ik was die dag aan het werk. Ook de juridische dienst van Testaankoop krijgt geen antwoord meer van deze malafide firma. Ik woon alleen. Er is dus geen huisgenoot of gezinslid dat het pakket namens mij in ontvangst kan hebben genomen. Ook bij de buren deed ik navraag hierover echter zonder resultaat. De juridische dienst van Testaankoop verzocht mij een schrijven te richten naar het vredegerecht van Dendermonde/Kapellen.
Ondertussen had ik contact en zou het dossier zijn afgesloten bij B Post. Audinc.be laat na van ook daar mij over in te lichten om tot een oplossing te komen. Nooit in mijn leven had ik te maken met dergelijke toestanden!
Ik had ook contact met Audinc.nl, maar blijkbaar zijn dit aparte entiteiten met andere eigenaars, hoe dan ook zelf zij konden niets voor mij betekenen. Een zeer teleurgestelde klant.
Ik vraag mij echter af of al deze groene reviews wel echt zijn!
Bezint voor ge begint raad ik aan!

13 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Poor quality product and customer service

I purchased a pair of custom in-ear monitor sleeves, and after about a year of normal use, they no longer securely hold the monitors. The monitors now come loose and fall out of the sleeves, making the product unusable.

When I contacted customer service, the experience has been disappointing. Responses were extremely slow, and I had to send three follow-up emails before receiving a reply. To make matters worse, they suggested that I might have been putting the wrong monitors into the wrong sleeves. Considering I had been using the sleeves correctly for around a year without any issues, this was a frustrating assumption. The problem is clearly with the quality and durability of the product, not how it was being used.

It has now been almost a month since I first contacted them, and I still haven't been offered a solution. Between the poor product quality and the lack of effective customer support, I would struggle to recommend this company to anyone.

6 lipca 2026

Voor onze werplaats

Wij hebben meerdere sets besteld voor medewerkers in de productie. Comfort is erg belangrijk omdat ze lange dagen gedragen worden en daar scoort Audinc goed op. Ook prettig contact gehad over de verschillende filteropties.

29 kwietnia 2026

Toppers

Ik had een klein probleem met mijn oordoppen, maar dit werd echt supersnel opgelost. Zonder gedoe en zelfs kosteloos vervangen. Klantenservice reageert snel en denkt mee. Zo zie je het niet vaak meer.

14 kwietnia 2026

Gewoon echt tevreden

Oordoppen zitten super goed, geen gedoe, precies wat ik nodig had.

27 marca 2026

Odpowiedź od Audinc.be

Kijk, dat horen we graag! Geen gedoe, gewoon goede oordoppen die doen wat ze moeten doen. Bedankt voor het compliment en veel plezier ermee!

Perfecte service en topkwaliteit

Ik ben super tevreden over mijn ervaring bij Audinc België. Frank heeft mij heel professioneel geholpen met het aanmeten van mijn oordoppen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me meteen op mijn gemak. Natascha zorgde voor een vlotte opvolging en hield me goed op de hoogte van de levering. De pasvorm is perfect en het draagcomfort is echt top.Eerlijk gezegd herken ik me totaal niet in de negatieve reviews die ik vooraf had gelezen – mijn ervaring was juist alleen maar positief. Aanrader

23 marca 2026

Odpowiedź od Audinc.be

Beste, hartelijk dank voor je aanbeveling! We zijn blij dat je de tijd hebt genomen om jouw positieve ervaring te delen, juist omdat dit een eerlijk beeld geeft van hoe wij te werk gaan. Frank en Natascha vonden het een plezier om je te helpen. Geniet van de perfecte pasvorm en hopelijk tot de volgende keer!

Oceniono na 1 z 5

Enkel op geld uit, geen service na verkoop

Belooft verder advies en hulp bij bestellen oordopjes maar niets is minder waar. Reageert op geen enkele mail. Geld is binnen dus klant kan ophoepelen

3 września 2023

Odpowiedź od Audinc.be

Hierin moeten we constateren dat we Rudolf niet afdoende hebben geholpen. We hebben de berichten van Rudolf volledig gemist. Intern zijn we inmiddels overgestapt op een ander mail programma, in de verwachting dit te voorkomen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej