Update
Update: Vandaag 14/9 de gehoorzitting op het vredegerecht kanton Kapellen.
De firma Audinc.be had zogezegd een nieuwe InEars set mee aangezien de vorige na herhaaldelijke heen- en weerzendingen uiteindelijk niet geleverd werd door Bpost. Ik heb deze nieuwe set dan ook niet aanvaard aangezien de firma Audinc.be het 1,5 jaar vertikt heeft om deze op te dikken. Deze sloten niet goed af waardoor de balans niet juist zat en lage frequenties verloren gingen. Telkens veel beloftes zonder enig gevolg! Wat zouden ze dan plots na 1,5 jaar wel opgedikt zijn, nu het tot een vredegerecht zitting komt? Het komt er dus op neer dat de verantwoordelijke na de gehoorzitting naar mijn wagen toe kwam om te zeggen dat ze de set niet wilden opdikken omdat ze het eigenlijk niet kunnen en ze dan toch niet goed zal zijn. Hij sprak enkel van een manuele laklaag er extra op te zetten door de InEars onder te dompelen in lak, maar zo werkt het helaas niet! Schoenmaker blijf bij je leest! Van een 3D- productie en opdikking hadden ze duidelijk nog niet gehoord. Ik raad iedereen aan die kwalitatieve, goed passende InEars wil laten maken, uit te kijken naar een echte degelijke firma die hun klanten echt helpt met professionele kennis van zaken! Gelukkig heb ik deze ondertussen WEL gevonden en goed werkende en passende InEars gevonden 'V.E- InEars'.
De firma Audinc.be heeft duidelijk nog veel werk aan de winkel! Zeer pusherig/opdringerig en kwalitatief beneden alle peil! 1.589,01 euro betaald en uiteindelijk geen InEars, dat is de firma Audinc.be
Bezint Voor Ge Begint !
Proficiat Audinc.be u heeft al mijn respect verloren !!!