Top dollar SERVICE 🌟 Værkfører Christian og deres nye medarbejder Jonas er servicemindet, kompetente og hjælpsomme. Der er langt mellem professionelle værksteder, men her i Roskilde er det et besøg v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super God service, fik Audi 5+ service, alt udført i forhold til aftale. Vil helt sikkert bruge værksted igen😄
Reakcja na opinię
Fik en venlig og imødekommende betjening samt velvillig og hurtig ekspedering. Dejligt, jeg gik glad ud af døren.
- Warsztat samochodowy
- Sklep samochodowy
- Sklep z akcesoriami samochodowymi
- Salon samochodowy
- Leasing samochodów
Napisane przez firmę
Industrivej 32-36, 4000, Roskilde, Dania
Skræddersyet tilbehør til din Audi
God service og bilen var klar til…
God service og bilen var klar til aftalt afhentningstid.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Reparationen blev lavet og der har…
Reparationen blev lavet og der har ingen problemer været. godt arbejde
God behandling
Skuffende oplevelse
Ifm. værkstedbesøg smider de min nøgle væk, så ikke kan servicere bilen. Får ingen undskyldning eller kompensation. Derudover dårlig kommunikation. Dog sørger de for af jeg får en ny nøgle, men nu skal jeg igen bruge tid på at komme forbi værkstedet for af få koder nøglen.

god service
Alle forventninger imødekommet
Alle forventninger imødekommet. Venligt personale på værksted.
Serviceeftersyn og olieskift.
Serviceeftersyn og olieskift.
Alt blev gennemført som aftalt og der blev givet kompetent anvisning på fremtidige servicearbejder.
Venlig og kompetent behandling

Super oplevelse hos Audi Roskilde
Super oplevelse hos Audi Roskilde, de vidste hvad de skulle og alt kørte som på skinner.
Her kan man tale om fagfolk!

God oplevelse
Det er nemt at booke online og aftaler blev overholdt, og personalet er super rare at snakke med.

Pris + Gennemgang af arbejdsopgave
Prisoverslaget inden mit værkstedsbesøg matchede slet ikke med det reelle billede. Dette var ikke grundet ekstraarbejde, men der var decideredet tale om misvisende information. Jeg blev informeret at jeg skulle have kontaktet dem via telefon for at få informeret den korrekte pris i stedet for mailkorrespondence, hvilket i min verden er under al kritik.
Derudover fik jeg ikke en videogennemgang af det udførte arbejde, hvorfor jeg ikke føler mig velinformeret omkring arbejdopgavens omfang og kvalitet.

Odpowiedź od Audi - Servicepartner Roskilde
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.