Altid god og personlig service og værd at køre efter selv om vi bor syd for Århus og 70+km væk! Har fået udført service og reparationer på vores biler hos Audi/Volkswagen Servicepartner i Grenå i me... Zobacz więcej
Har haft min Audi A3 til 5+ service. Hvad er udover skulle laves var aftalt på forhånd og prisen var acceptabel. Bilen blev afleveret om morgenen og bliver mødt med smil og god stemning. Jeg havd... Zobacz więcej
Fantastisk service og styr på tingene. Som kunde kan du ringe direkte til værkstedet og skal ikke hænge 20-30 min i Audi tlf slusen. Vi var i Grenaa pga punktering, men jeg kører gerne dertil igen f... Zobacz więcej
God oplevelse at få serviceret bilen i Grenå 👍
Napisane przez firmę
Trekanten 8, 8500, Grenå, Dania
Skræddersyet tilbehør til din Audi
Fantastisk værksted
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej

Serviceoplevelse til UG
Serviceoplevelse til UG - bedste serviceværksted, og definitivt mit faste af slagsen

Super værkstedsoplevelse
Alt forløb helt tilfredsstillende, både med det aftalte tidspunkt, varigheden af besøget, og den aftalte pris.

Odpowiedź od Audi - Servicepartner Grenaa
Værkstedet var super til at finde en hurtig til rep. da vi skulle på ferie ;-)

Odpowiedź od Audi - Servicepartner Grenaa
"Næsten" halv pris af Audi Risskov!
Jeg har tidligere altid brugt Audi i Risskov, hvor selve arbejdet på bilerne har været fejlfrit og i topklasse. I dag har jeg dog skiftet til VW/Audi i Grenaa, som leverer samme høje kvalitet men strækker sig lige det ekstra for kunderne, men til en pris der er næsten halv så høj. For eksempel fik jeg et tilbud på service hos Audi Risskov på 6.739,38 kr., mens Grenaa tog 4.152,58 kr. for nøjagtig det samme arbejde. Bilen bliver ganske vist ikke rengjort bagefter i Grenaa, som de gjorde i Risskov, men med den besparelse kan jeg godt selv klare den del 😉
Det, der dog virkelig fik mig til at vælge Grenaa fremover, handler om noget helt andet: måden vi blev mødt på.
Da jeg kiggede efter min nuværende bil (Audi Q8 E-tron 55 S-line), lagde jeg først vejen forbi Audi i Risskov en dag efter arbejde – iført skjorte, pæne bukser og sko. Der fik jeg straks god betjening og blev taget seriøst. Men da jeg ugen efter kom forbi på en varm sommerdag i helt nye, pæne sorte Nike-shorts, sort T-shirt og kasket – og min søn havde noget lignende på – ja, der kunne vi så gå rundt i ca. 40 minutter uden at en eneste af de fire sælgere som var på arbejde gad henvende sig til os. De så os tydeligt og kiggede flere gange, men valgte at ignorere os, selv om der kun var to andre kunder i butikken på det tidspunkt vi var der.
Jeg endte med at sige til min søn: “Kom skat, jeg tror de har alt for travlt til at hjælpe os i dag”, hvortil han svarede: “Hvorfor vil de ikke hjælpe os så vi kan købe en ny bil far, for de hjælper da de to "gamle" som er kommet ind efter os?”
Den slags snobbet og dømmende behandling har jeg aldrig – ikke én eneste gang – oplevet hos VW/Audi i Grenaa. Her bliver man mødt venligt og professionelt, uanset hvordan man er klædt, og man føler sig altid velkommen.
Jeg kan derfor kun varmt anbefale Volkswagen/Audi Grenaa! 😊
– Casper Berg

Odpowiedź od Audi - Servicepartner Grenaa
jeg havde min Audi inde til en…
jeg havde min Audi inde til en fejlsøgning på radioen da den var gået i hak og kun kom med en skærm der var rød som sagde update failed trigger shutdown
de fortæller mig så at for at de skal lave det vil det koste mig 40 tusind fik ikke en yderligere forklaring på hvorfor det sku være så dyrt eller hvad der sku "forstille" og være i stykker
han siger også til mig at han vil anbefale mig og få lavet noget uoriginalt hvilket jeg ikke kan bruge til en skid når man også kan se og styre ting i bilen inde fra radioen som fx at se olielevel og andre vigtige funktioner.
efterfølgende tager jeg bilen med hjem uden rigtigt og ha fået noget som helst ud at besøget ved audi.
efterfølgende laver jeg et opslag på en Facebook gruppe omkring Audi og fortæller mit problem og en skriver ret hurtigt til mig han kan lave det i Fredericia til 1200kr
hvordan kan et autoriseret værksted ikke lave samme løsning. Det var så simpelt at radioen bare skulle opdateres med den rigtige fil.
virkeligt uprofessionelt af Audi Grenå efter min mening

Odpowiedź od Audi - Servicepartner Grenaa
Aftale om tid og pris er troværdig og…
Aftale om tid og pris er troværdig og hente / bringe service er perfekt til os.
Altid en super god service
Altid en super god service, meget hjælpsomme og yderst kompetente

Godt og reelt Audi værksted
Godt og reelt Audi værksted.
Holder hvad de lover og aftaler.
Man mødes af teknikere, ikke slipsedrenge.

Odpowiedź od Audi - Servicepartner Grenaa
Altid god og personlig service og værd…
Har fået udført service og reparationer på vores biler hos Audi/Volkswagen Servicepartner i Grenå i mere end 10år, og Nicklas og teamet er alt er altid klar til at hjælpe og rådgive.
Kan 100% anbefales!!
Fantastisk service og styr på tingene
Vi var i Grenaa pga punktering, men jeg kører gerne dertil igen for service fremfor Risskovværkstedet..
Suveræn god service
En god dialog omkring bilens generelle tilstand og gennemgang af evt. nødvendige dele for udskiftning.
Altid fantastisk service
5+ Service på Audi A3
Har haft min Audi A3 til 5+ service.
Hvad er udover skulle laves var aftalt på forhånd og prisen var acceptabel.
Bilen blev afleveret om morgenen og bliver mødt med smil og god stemning. Jeg havde nogle bekymringer omkring min S-tronic gearkasse som blev afmystificeret efter en god forklarende snak med værkstedschefen.
Der blev sendt video-dokumention på arbejdet og da bilen blev afhentet, blev fakturaen (på aftalt beløb) og arbejdet gennemgået.
Alt spillede som det skulle, venligt og imødekommende personale - kan kun anbefale JAC Grenaa.
Altid imødekommende og seriøs betjening.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.