Audi - Odense Recenzje 419

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Middelfartvej 50, 5200 Odense, Odense V, DK

Oceniono na 1 z 5

Det kan ikke finde fejlen SOS antenen eller modulen. Det er rigtigt, at bilen har været diagnoseret i december. Men der var ingen garanti for at problemet skyldes antennen i taget. Bilen meldte SOS f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De var meget opmærksomme på os da vi kom ind i butikken, og sælger var meget kompetent og ikke anmassende, men gav rigtig god information om bilen og dens udstyr..

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft et virkelig godt forløb hos Audi Odense, både med vores Q2 og nu vores nye Q4, og oplevelsen har været i top hele vejen igennem. Særligt vil vi fremhæve Mathias Alnor, som har gjort... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en god oplevelse at få overdraget den nye Q4. Super fin gennemgang af bilen og sælgeren hjalp med at få oprettet app og konto. Der var nogen problemer med selve kontraktforløbet, idet Semple... Zobacz więcej

1. Warsztat samochodowy

Napisane przez firmę

• Middelfartvej 50, 5200, Odense, Odense V, Dania

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,2

Good service

All was good

3 czerwca 2024

Hi Mehmet,

Thank you for your review - we appreciate it.

Have a nice day 😊

Regards,

God service.

God service.

29 maja 2024

Hej Steen,

Tusind tak for de fine ord om vores service - det sætter vi pris på!

Vi ønsker dig en god dag.

Oceniono na 4 z 5

Venlig betjening

Venlig betjening. Alle aftaler overholdt.

4 czerwca 2024

Hej Käte,

Oceniono na 5 z 5

Glimrende service og venlig betjening

Audi Odense
Har altid fået en glimrende service og fået fuld kulance, hvor andre måske ville have været afvisende.

7 czerwca 2024

Hej Niels,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at du har haft en super serviceoplevelse!

Vi glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Danmarks bedste salgteam kan kun opleves…

Danmarks bedste salgteam kan kun opleves ved Audi i Odense. Det er vores anden bil som vi har fået leveret ved Audi Odense. Alexander levere bare service, informere og overholder alle aftaler 100%. Men bliver hjulpet hele vejen og spørgsmål bliver hurtigt besvaret også efter udlevering af Bil.
Tusinde tak til Alexander og Jakob i er bare de bedste.
Hilsen Lars

30 maja 2024

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Jeg sørger for at dine roser kommer videre til Alexander og Jakob 👌

Tak til Nicolai fra Audi Odense

Tak til Nicolai fra Audi Odense, for professionel og ordentlig rådgivning, vejledning og tålmodighed mht. spørgsmål.
Nærværende og kvalificeret vejledning hele vejen igennem købsfasen og ved aflevering.
Det har været en tryg oplevelse hele vejen.

31 maja 2024

Hej Hanne,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på. Jeg sørger for at dine roser kommer videre til Nicolai 👌

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en meget sympatisk sælger ved…

Vi havde en meget sympatisk sælger ved navn Alexander og en god og gennemførende servicerådgiver ved navn Kasper.
Alt igennem en god oplevelse på købet af vores audi Q4 45 e-tron som vi lige skal lære at kende ved at kører i den.

22 maja 2024

Hej Laila,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Jeg sørger for at dine roser kommer videre til Kasper og Alexander.

Ønsker dig en god dag og et STORT tillykke med jeres nye Audi Q4 - den er jeg sikker på I bliver rigtig glade for 😊

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke beskrives hvor lang en kamp og…

Kan ikke beskrives hvor lang en kamp og mails frem og tilbage man skal igennem fordi de har levereret en defekt bil. Audi A3 hybrid var fyldt med fejl. Ydermere prøvede de at spise mig af med at give mig 40.000 kr mindre en jeg var berettiget tilbage for bilen, da jeg gjorde krav på ophævelse af købet. Helt i gennem sjusket og pinlig process for sådan en dyr bil. Vi og vores nærmeste køre i fremtiden tol Audi Fredericia.

9 maja 2024

Hej,

Det ærgrer os at høre, at du har haft en negativ oplevelse hos os, hvor vi ikke har levet op til et forventet niveau.

Hvis du ønsker at indgå i yderligere dialog om sagen, må du meget gerne sende dine kontaktoplysninger og bilens registreringsnummer til anmeldelser@semlermobility.dk. Så undersøger vi sagen nærmere.

Venlige og servicemindede medarbejdere

Venlige medarbejdere og god service. Og selvfølgelig lækre biler😊

14 maja 2024

Hej Yasaman,

Oceniono na 4 z 5

Køb af Q4 e-tron

God oplevelse med hele processen fra Audi Odenses side ved køb af Audi Q4 e-tron.
Dedikeret salgsrådgiver som igennem hele forløbet har været professionel i rådgivning og information.
Stor ros herfra.

15 maja 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Og et stort tillykke med din nye Q4!

Oceniono na 5 z 5

Nærværende og kvalificeret vejledning…

Nærværende og kvalificeret vejledning hele vejen.
Tak til Nicolai, Audi Odense, for professionel og ordentlig rådgivning, vejledning og svar på tusind spørgsmål.
Det har været en tryg oplevelse hele vejen.

15 maja 2024

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Jeg sørger for at dine roser kommer videre til Nicolai.

kundebetjening

God kundebetjening

14 maja 2024

Hej Jane,

Oceniono na 5 z 5

Køb af Audi Q2 var meget…

Køb af Audi Q2 var meget tilfredsstillende
Til UG

4 maja 2024

Hej Else,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Stort tillykke med din nye Audi Q2!

hurtig og præcist

alle aftaler blev oveholdt - og bilen var ren og klargjort

20 kwietnia 2024

Hej Kaj,

Tak for de fine ord - dem sætter vi pris på.

Køb af brugt Audi Q3 35TFSI

Rigtig fint forløb med en rigtig fin og imødekommende service fra Alexander. Meget interesseret i at skabe en god oplevelse. Rigtig god guide med introduktion af bilen. Klargøring i forbindelse med afhentning var spitzenklasse. Havde booket tid til fremvisning Langfredag - hvor man havde valgt at have åbent i salgsafdelingen - godt initiativ!
Kan varmt anbefale Audi Odense

10 kwietnia 2024

Hej Per,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag og et stort tillykke med din Audi Q3 😊

Godt sted at handle

27 marca 2024

Hej Liva,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Garanti-reparation Q4

Lidt lang ventetid på reparationen, (en lille uges tid) men fik en gratis lejebil, da bilen blev afleveret på et "fejeblad", så i princippet ikke noget problem.

28 lutego 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på.

Oceniono na 5 z 5

De tekniske muligheder for at bestille…

De tekniske muligheder for at bestille tid på rigtigt værksted har været en skandale.
Har i enkelte tilfælde måttet TY til vejhjælp
direkte fra selve bilen da anden kontakt på
teknisk nedbrud var umulig.

3 kwietnia 2024

Hej Poul,

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det.
Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

21 marca 2024

Hej Flemming,

Tak for den fine anmeldelse - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag.

Audi Odense - en del af Semler Mobility

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej