Det kan ikke finde fejlen SOS antenen eller modulen. Det er rigtigt, at bilen har været diagnoseret i december. Men der var ingen garanti for at problemet skyldes antennen i taget. Bilen meldte SOS f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De var meget opmærksomme på os da vi kom ind i butikken, og sælger var meget kompetent og ikke anmassende, men gav rigtig god information om bilen og dens udstyr..
Reakcja na opinię
Vi har haft et virkelig godt forløb hos Audi Odense, både med vores Q2 og nu vores nye Q4, og oplevelsen har været i top hele vejen igennem. Særligt vil vi fremhæve Mathias Alnor, som har gjort... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var en god oplevelse at få overdraget den nye Q4. Super fin gennemgang af bilen og sælgeren hjalp med at få oprettet app og konto. Der var nogen problemer med selve kontraktforløbet, idet Semple... Zobacz więcej
Middelfartvej 50, 5200, Odense, Odense V, Dania
Venlig og fleksibel behandling, god vejledning, tider og aftaler overholdt, jeg kan kun være meget tilfreds!

Odpowiedź od Audi - Odense
Super service og hurtige reperation end forventet

Odpowiedź od Audi - Odense
Skøn oplevelse lige fra man kom for at prøvekøre bilen. til processen imellem, og til man stod med nøglerne i hånden. Super rådgivning og opfølgning under hele forløbet. Flotte udstillingslokaler, og god service fra alle i butikken. Jeg følte mig meget velkommen.👍

Odpowiedź od Audi - Odense
AUDI ODENSE 🤬. Jeg har flere gange været på værksted i Odense med vores et år gamle Audi A4. Det er 3. gang at vi har været der pga fejl på Audi Pre-Sense, og adaptiv fartpilot der svigter. Casper, der er værkfører bliver ved at påstå at det er fordi bilen er beskidt, trods at bil aldrig er beskidt. Denne fejl kan endda komme når bilen lige er blevet vasket. De har endnu ikke fundet fejlen, og denne gang gik der kun 3 dage efter sidste værkstedsbesøg før der var fejl igen. Endvidere er Venstre sidespejl blevet skiftet pga defekt i motor, og efter denne reparation, kunne siderude kun køre halvt ned. Jeg har ikke ord for, hvor inkompetente mekanikere der skal lave min bil, når de ikke engang prøver div funktioner af inden bil bliver afleveret. Dette resulteret i at bil endnu engang skulle ind på værkstedet. Jeg er selv mekaniker og ved at disse fejl ikke skal være der. Så håber inderligt at der er en voksen der vil tage ansvar i denne sag.

Odpowiedź od Audi - Odense
Audi Odense kan kun varmt anbefales. Betjeningen er yderst professionelt og man bliver mødt med kompetent personale som er meget imødekommende. Jeg vil til enhver tid bruge Audi i Odense

Odpowiedź od Audi - Odense
super god service og købsprocessen forløb super godt

Odpowiedź od Audi - Odense
HEJ AUDI ODENSE ,SELVOM I HAR NOGEN GO BILER MEN I HAR VIRKELIG NOGEN DÅRLIG MEKANIKER OG DÅRLIG BETJENING I PROVER PÅ TAGE RØVENT PÅ MIG JEG HAR BETALT 42 000 FOR ET REPARATION AF MOTOREN SIDSTE ÅR I FEBRUAR MD OG PGA DET EFTERHÅND GIK BILEN I STYKER I DEN DEN REPARATION SOM I HAR FIXET , MEN JEG FIK AF VIDE AT DET ER IKKE GARANTIEN SOM DEKKER DET OG JEG HAR INGEN GARATI PÅ REPARATIONEN DET VAR DET JEG FÅ AT VIDE SÅ JEG SKAL HAVE AF MIN LOME 14000 MERE FOR NOGEN DÅRLIG PAKNINGER SOM I SKULLE HAVE SKIFTET VIRKELIG DÅRLIG I BEDRAGER ALLE FOLK MED AUDI SÅDAN GØRE AUDI ODENSE

Odpowiedź od Audi - Odense
Perfekt gennemgang af bilen, venlig og relevant drøftelse af muligheder for køb/lease. Aftale indgået og tidsfrist overholdt. Meget fint tilrettelagt udlevering af bilen.

Odpowiedź od Audi - Odense
Grundig og reel bilsælger, styr på levering, hurtig løsning ift. finansiering.
Bilen lever fuldt ud op til det lovede og til mine forventninger.

Odpowiedź od Audi - Odense
Vi står desværre midt i en rigtig dårlig oplevelse med Audi - særligt afdelingen i Odense.
Vi købte i december 2024 en fabriksny Audi Q4 e-tron i afdelingen i Fredericia, som den 27. januar 2025 gik i stykker og slet ikke kunne starte. Da vi er bosat i Odense, blev den hentet og kørt til værkstedet her i byen, og vi hørte ikke noget derfra. Når vi selv ringede til kundeservice for at få en status, fik vi blot at vide, at værkstedet ville ringe tilbage, hvilket de ikke gjorde.
I dag lykkedes det at få fat på dem, og her fik vi beskeden, at de stadig ikke kunne sige hvornår vi fik vores bil igen. Da jeg sagde, at vi er dybt afhængige af den i hverdagen, og at vi i øvrigt har planlagt en ferie om halvanden uge, fik jeg at vide, at de kunne arrangere en lejebil - Selvfølgelig mod betaling, selvom der er tale om en fabriksny bil, som tydeligvis har haft en fejl fra starten.
Først da vi i dag tog kontakt til sælgeren fra Fredericia, som vi købte bilen af for halvanden måned siden, og han tog fat i servicechefen, kunne Odense pludselig ringe og tilbyde os en lånebil uden beregning. Den må vi dog ikke køre ud af landet i, og da vi pointerede, at vi skal på ferie i uge 7, blev der med træk på skuldrene sagt, at det er rammerne. En anden medarbejder kunne så fortælle, at de måske(?) kan klare en ferie"aftale" på bilen. Og sluttede af med, at der måske går to måneder før vi kan få vores egen tilbage.
Så nu står vi med en lånt benzinbil, som vi selv skal afholde driftsomkostningerne til i måske flere måneder. Og som vi også skulle have betalt leje for, hvis vi ikke havde kæmpet for det modsatte. Selvom vi har betalt en halv million for en ny bil for under to måneder siden.
Det er under al kritik, og selvom vi var rigtig glade for vores bil, er det første og sidste gang, vi har handlet hos Audi.

Odpowiedź od Audi - Odense
Jeg har netop leaset en Audi fra Mathias Alnor og jeg kan kun sige, at det har været en helt igennem fantastisk oplevelse! Fra start til slut blev jeg mødt med en service, der var i særklasse, og en sælger, som virkelig brænder for sit arbejde.
Mathias er ikke bare professionel og dygtig – han er også varm og imødekommende på en måde, der gør hele processen både tryg og behagelig. Han tog sig god tid til at forstå mine behov og ønsker, og han sørgede for, at jeg fik præcis den bil, der passede til mig og mine kørselsbehov. Det føltes aldrig som om, han bare ville sælge en bil – tværtimod virkede det som om, han oprigtigt ønskede, at jeg skulle få den bedste løsning.
Derudover gjorde han alt, hvad han kunne for at sikre, at hele leasingprocessen gik glat. Han forklarede alle detaljer på en letforståelig måde og var altid klar til at svare på spørgsmål, uanset hvor små de var. Den service og engagement, han leverede, var i topklasse.
Jeg kører nu rundt i min nye Audi med et stort smil, og det er helt klart takket være Mathias. Jeg kan varmt anbefale både Audi og især Mathias, hvis du leder efter en bil og ønsker en sælger, der virkelig forstår kundeservice.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse – jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal lease en bil!

Odpowiedź od Audi - Odense
Jeg har netop leaset en Audi Q2 fra Mathias Alnor og jeg kan kun sige, at det har været en helt igennem fantastisk oplevelse! Fra start til slut blev jeg mødt med en service, der var i særklasse, og en sælger, som virkelig brænder for sit arbejde.
Jeg kører nu rundt i min nye Audi Q2 med et stort smil, og det er helt klart takket være Mathias. Jeg kan varmt anbefale både Audi og især Mathias, hvis du leder efter en bil og ønsker en sælger, der virkelig forstår kundeservice.

Odpowiedź od Audi - Odense
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse hos Audi Odense, og har fået en super god og kompetent betjening fra Salgsrådgiver Mathias Harbo Alnor. Det kan anbefales at tage kontakt til Mathias, som får mine bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Audi - Odense
Sælgeren tog sig tid til os, og tog det ret seriøst at finde den helt rette bil til os, og i hele købsprocessen følte vi os virkelig godt behandlet. Overlevering og opfølgning på salget var en premium oplevelse.

Odpowiedź od Audi - Odense
Meget fin rådgivning og rettidig levering samt upåklagelig kundeservice ifbm indgåelse af leasingaftale

Odpowiedź od Audi - Odense
Købte brugt Audi Q2 af Mads og har fået et fantastisk oplevelse, senere da jeg skulle have skiftet noget på vognen også her var service helt i top blev hele tiden orienteret om hvornår de kunne reparere den, super godt.
Mvh.John Pedersen

Odpowiedź od Audi - Odense
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.