Audi - Odense Recenzje 419

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Middelfartvej 50, 5200 Odense, Odense V, DK

Oceniono na 1 z 5

Det kan ikke finde fejlen SOS antenen eller modulen. Det er rigtigt, at bilen har været diagnoseret i december. Men der var ingen garanti for at problemet skyldes antennen i taget. Bilen meldte SOS f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De var meget opmærksomme på os da vi kom ind i butikken, og sælger var meget kompetent og ikke anmassende, men gav rigtig god information om bilen og dens udstyr..

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft et virkelig godt forløb hos Audi Odense, både med vores Q2 og nu vores nye Q4, og oplevelsen har været i top hele vejen igennem. Særligt vil vi fremhæve Mathias Alnor, som har gjort... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en god oplevelse at få overdraget den nye Q4. Super fin gennemgang af bilen og sælgeren hjalp med at få oprettet app og konto. Der var nogen problemer med selve kontraktforløbet, idet Semple... Zobacz więcej

1. Warsztat samochodowy

Napisane przez firmę

• Middelfartvej 50, 5200, Odense, Odense V, Dania

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Dårlig kundeservice

Jeg er ekstremt skuffet over min oplevelse med Audi og i særdeleshed Audi Odense. Kundeservicen har været præget af arrogance, manglende vilje til at hjælpe og en generel ligegyldighed over for kunden.

I stedet for at tage mine henvendelser seriøst, bliver jeg gang på gang mødt med standardforklaringer og en tydelig holdning om, at problemerne på bilen ikke er deres ansvar – uden reel interesse i at undersøge sagerne ordentligt.
Dialogen overfor mig har i situationer decideret været nedladende og uprofessionel!

Når man køber en bil i denne prisklasse, forventer man også premium kundeservice. Det har Audi Odense på ingen måde levet op til i mit tilfælde!

18 grudnia 2025

Hej Mathias,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse…

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse i forbindelse med køb af en ny el-bil.
Stor ros og anerkendelse til Mathias Alnor for sin kundebetjening

15 grudnia 2025

Hej Poul,

Tusind tak for de flotte ord og for jeres 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en rigtig positiv oplevelse i forbindelse med købet af jeres nye el-bil.

Vi giver naturligvis rosen videre til Morten Alnor – det vil han sætte stor pris på.

Tak fordi I valgte os, og vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med bilen.

Det var fint

Det var fint

28 listopada 2025

Hej Sven,

5 stjerne til Mads og teamet i Audi Odense

Mads og teamet gjorde “købet” til noget helt særligt. De fik en til at føles sig set, hørt og værdsat.

5 grudnia 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os at høre, at Mads og teamet gjorde oplevelsen helt særlig.

Vi sørger for at sende rosen videre.
Rigtig god dag!

Med venlig hilsen,
David,
Audi Odense, en del af Semler Mobility

Hej Karin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service og rådgivning i hele processen. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi står altid klar til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det fremover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

God opfølgning

God service!

14 listopada 2025

Hej Ellen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god opfølgning og service hos os. Din tilfredshed betyder meget, og du er altid velkommen, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Sælgeren gav en god oplevelse

Sælgeren Matias Alnor gjorde vores afhentning af leasebil helt særligt- han er et behageligt og meget imødekommende menneske. En rigtig god oplevelse

1 grudnia 2025

Hej Karen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at Matias Alnor gjorde jeres afhentning af leasebilen til en særlig og positiv oplevelse. Vi sætter stor pris på din ros af Matias for hans behagelige og imødekommende væremåde.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse og god oplevelse med…

Super oplevelse og god oplevelse med sælger👍

26 listopada 2025

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en super god oplevelse – især med din sælger. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe med noget i fremtiden.

Rigtig god fornøjelse med din bil og på gensyn!

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening - stor viden om alt vedr. bil, leasing og meget mere - god intro af alle funktioner - alle aftaler overholdt til tiden.

26 listopada 2025

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Hej Torben,

Oceniono na 4 z 5

Godt rådført

følte mig lyttet til, godt rådført og afslappet stemning, søde og rare salgsrådgivere

19 listopada 2025

Hej Trine,

Det glæder os meget at høre, at du følte dig lyttet til, fik god rådgivning og oplevede en afslappet og imødekommende stemning hos vores salgsrådgivere.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Oceniono na 4 z 5

Det objektive møde.

Salgsrepræsentanten var ikke kun interesseret i at sælge/lease en ny bil ud til mig; men gav objektivt svar på mine spørgsmål for at sikre en tilfreds kunde.

10 listopada 2025

Hej Svend-Aage,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

Vi håber at kunne gøre os fortjente til den femte stjerne i fremtiden.

Fint

Ok service men lidt mangler

Hej Niels,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Tak for altid god service til Audi…

Tak for altid god service til Audi Odense

29 października 2025

Hej Ken,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplever altid god service hos Audi Odense. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at tage godt imod dig igen næste gang.

Horribel service

Horribel service. At sende bilen på vejen og påstå at fejlen er løst, hvilket kunne konstateres med det samme at den ikke var, er helt uden for Audi' normale standard. Samtidig går der 6 dage inden der bliver reageret på fejlmeldingen. Derudover er det umuligt at komme i kontakt med nogen i Odense.
Jeg kan kun anbefale at bruge et andet Audi værksted. Fx i Fredericia. Der er en grund til forskellen i vurderinger på trustpilot.

12 września 2025

Hej Allan,

Vi beklager dybt den oplevelse, du har haft – både med håndteringen af dit værkstedsbesøg og den efterfølgende manglende opfølgning.

Du er velkommen til at sende en mail til kontooprettelser@semler.dk , hvis du ønsker yderligere assistance eller kontakt til værkstedet.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Oceniono na 5 z 5

Audi Odense leverer god service…

Audi Odense leverer den aftalte service med stor professionalisme, til prisen og med en imødekommende attitude. Jeg kører Q4 etron og tager den også til Odense næste gang, der skal laves service eller andet.

Hej Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplever stor professionalisme og imødekommenhed hos Audi Odense, og at servicen leveres som aftalt og til prisen. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen, når din Q4 e-tron skal til service næste gang.

God sælger/God bil

En fantastisk sælger som fik solgt den helt rette Q4 etron 45 til os😊

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både sælgeren og din nye Q4 e-tron 45. Vi ønsker dig mange gode kilometer og oplevelser med bilen, og du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover. 😊🚗

Sælger var fantastisk

23 października 2025

Hej Jack,

God oplevelse

Professionelt

18 października 2025

Hej Frants,

Oceniono na 1 z 5

Grunden til kun 1 stjerne er at de er…

Grunden til kun 1 stjerne er at de er HELT UTROLIGT SVÆRE AT FÅ FAT I.
Jeg har "siddet i kø længe mange gange hos Lægen men aldrig så længe og så mange gange som når jeg prøver at få fat i en for et personligt spørgsmål !!!
Hvis man akut skal bruge Værkstedet eller bare have svar på noget angående sin bil, så find et værksted der priotere sine kunder , EFTER de HAR købt en bil hos dem.

10 października 2025

Hej Susanne,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi beklager meget, at du har haft så svært ved at komme igennem til os – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man har brug for hurtig hjælp og ikke kan få fat i os.

Vi arbejder løbende på at forbedre tilgængeligheden på vores telefonlinjer, så vi kan hjælpe hurtigere.

Hvis du fortsat har brug for assistance, er du meget velkommen til at sende en mail til kontooprettelser@semler.dk så sørger jeg for, at der bliver taget hånd omkring dig.

Audi – en del af Semler Mobility

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej