Audi Amager gør et udmærket stykke arbejde, men den nye Audi A6 Etron jeg har købt, skuffer på software som ofte fejler.
Reakcja na opinię
Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde en rigtig god oplevelse da vi købte vores Audi. Sælgeren Alexander var rigtig god til og besvare alle vores spørgsmål og henvendelser. Vendte altid tilbage når man havde ringet til ham. 😊 M... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afste... Zobacz więcej
Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Dania

Odpowiedź od Audi - Amager
Seriøs kompetent og professionel salgsafdeling. Holder hvad de lover og levere som aftalt

Odpowiedź od Audi - Amager
Audi Amager er en god køb oplevelse og meget høj service man møde lige fra når man kommer ind i butikken

Odpowiedź od Audi - Amager
I forbindelse med aktion: 69S8 – Udskiftning af TAKATA-frontairbag til fører, kontaktede jeg Audi Amager på Englandsvej for at bestille tid. Meget venlig behandling. Takkede nej til fri lånebil, da jeg havde mulighed for at vente under reparationen. Ventetiden fløj under fine forhold og Audi Amager får mine bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Audi - Amager
Meget kompetent oplevelse ved både afprøvning af min nye A6-E-tron Performance og efterfølgende handel og udlevering samt gennemgang. Virkelig expert i gennemgang ved udleveringen således, at jeg følte mig klar til at køre hjem derfra i den nye bil.

Odpowiedź od Audi - Amager
Thomas er super flink og alt blev overholdt som aftalt . Meget behageligt sted at handle bil .

Odpowiedź od Audi - Amager
Har altid fået den bedste service og rådgivning hos Audi Amager. Der lyttes til mine behov og alle aftaler overholdes til punkt og prikke.

Odpowiedź od Audi - Amager
Alle medarbejdere bidrager til en god oplevelse, men fremhæves skal Alexander Steffensen, der fra første underskrift, levering og efterfølgende har været særdeles informativ og hjælpsom under hele forløbet mht. køb af bil.

Odpowiedź od Audi - Amager
Super købsoplevelse hos Audi Amager. Virkelig god salgsrådgiver, som gav god information i leveringsperioden samt ved overdragelse.

Odpowiedź od Audi - Amager
Fabriksny bil afhentet for 12 måneder siden – og den har haft væsentlige fejl lige siden.
Bilen har været på værksted 8 gange, senest i en periode på over 2 måneder, uden at problemerne er blevet løst. Der har hverken været reel fejlsøgning, ordentlig service eller en tilfredsstillende udbedring.
Forløbet er præget af manglende ansvar, dårlig håndtering og en generelt uprofessionel tilgang.
Samlet set fremstår det både grinagtigt og dybt useriøst

Odpowiedź od Audi - Amager
I am writing this in English to reach as many people as possible and hopefully save others from going through the same experience.
My experience with Audi Amager has been extremely disappointing and frustrating. From the beginning, the level of service and professionalism has not matched what you would expect from a brand like Audi. There have been repeated issues with my car, long waiting times, and poor coordination between departments.
One of the biggest concerns is the lack of accountability. When problems occur, it feels like responsibility is constantly pushed around rather than properly handled. Instead of clear solutions, I have often been met with delays, unclear answers, and additional costs.
There also seems to be a lack of available parts and proper follow-up, which only adds to the inconvenience and wasted time. As a customer, you expect efficiency and transparency — unfortunately, that has not been my experience here.
I strongly recommend that anyone considering this dealership does their research first. There are videos online, including Jon’s video on YouTube, that reflect similar concerns and experiences, which I unfortunately can now relate to.
Overall, this has been a very poor experience, and I would not recommend Audi Amager based on how my case has been handled.

Odpowiedź od Audi - Amager
Det har været en god oplevelelse at handle med Jerry og Alexander fra Audi Amager. Kan kun anbefales. Min søn har allerede fået Jerrys nummmer.

Odpowiedź od Audi - Amager
Vi har netop modtaget vore Audi Q4, leaset ved Audi Amager, virkelig en god oplevelse hele vejen igennem lige fra sælger Jannik, til Alexander gennemgik og udleverede bil til os, alle aftaler overholdt og hurtigt svar på henvendelser.
Kan klart anbefales

Odpowiedź od Audi - Amager
Søde og i mødekommende personaler og et meget behageligt forløb hvor alle aftaler er overholdt. Meget hjælpsomme efterfølgende i forbindelse med at vi skulle lære vores nye bil at kende. Kun positive ting at fortælle.

Odpowiedź od Audi - Amager
Rigtig god service og et professionelt salgsteam

Odpowiedź od Audi - Amager
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.