Første gang jeg var på værkstedet , gik det lidt galt med hensyn til færdiggørelse af bilen, kørte et par gange forgæves da bilen ikke var færdig, havde godt nok en lånebil , men manglede lige en sms... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har købt en Audi gennem salgsrådgiver Johannes Blumensaat, og jeg har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Johannes var meget professionel, imødekommende og tog sig tid til a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været på værksted 5 gange på 2 mdr efter at have købt en 2 år gammel q4. Og de får ikke løst problemerne. Dertil kommer at man skal betale for lejebil og en forsikring oveni, til trods for at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har lige modtaget min nye Audi Q6 fra Audi i Århus, det har været en fornøjelse at handle med Søren Hauge og Ali på værkstedet kan kun anbefale den herfra. Vh Jeffs køreskole
Reakcja na opinię
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Grenåvej 347, 8240, Risskov, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Fantastisk service, Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.

Odpowiedź od Audi - Aarhus
Jeg har ikke flere kommentarer

Bedste oplevelse!
Hentede min nye Q4, den 30/06. Top service og informationer af Emil Winther og Frederik Skrabak Martinussen, Serviceværkstedet var til stor hjælp også.
ALT spillede bare.
Tak.

Odpowiedź od Audi - Aarhus
Altid god oplevelse at være kunde ved Audi i Risskov. Venlig og imødekommen betjening. Tålmodighed og god forklaring når biler generelt ikke har min interesse, men jeg selvfølgelig skal sættes sig ind i bilens funktioner og tilpasse det til egne behov :))

Odpowiedź od Audi - Aarhus
En dejlig oplevelse fra kigget af min nye Q4 45 E-Tron til køb og udlevering.
Og det er en mega fornøjelse at sætte sig ind og kører i bilen hver eneste gang 5 ⭐️ af bilen og Audi Risskov

Odpowiedź od Audi - Aarhus
Super behageligt forløb med god information. Selve udleveringen var en virkelig god oplevelse. De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Audi - Aarhus
God og tryg købsoplevelse hele vejen igennem. Gode muligheder for prøvekørsel og ærlig rådgivning af bilmodel, ekstraudstyr mv. På intet tidspunkt havde vi oplevelsen af, at man forsøgte at sælge os mere end hvad vi havde brug for.

Audi Århus
Skrev anmeldelse af besøget 19.maj 2025.
David beklagede og bad om reg.nr.AY20109 og tlf. nr, 30205880, som han fik. Ville undersøge sagen, men der er intet sket, hvilket passer til hele sagen! Total ligegyldighed hos Audi Århus!

Rigtig god kundeservice.
Godt miljø og flot udstilling.
Så alt i alt en god oplevelse.

Odpowiedź od Audi - Aarhus
Det var en god følelse og oplevelser da jeg fik afleveret af min audi q4 e tron hos Audi forhandler
Det var bare super

Odpowiedź od Audi - Aarhus
Virkelig godt forløb fra interesse for bilen, aftale om prøvekørsel, salgsforløb og leveringsforløb af fabriksny bil.
Salgsrådgiver god til at afdække behov og venlig og nærværende

Odpowiedź od Audi - Aarhus
AUDI i Aarhus og ikke mindst Nicolaj har yder en ekstra ordinær service og hjælp ud over det sædvanlige af hvad man kunne forvente i forbindelse med et bil køb.
Hvad angår udlevering og gennemgang vil jeg fremhæve Frederik som også ydede en perfekt gennemgang af de mange systemer og muligheder, der i dag en stoppet i en Elbil.

Odpowiedź od Audi - Aarhus
Super behandling ved køb & overdragelse af min nye bil

Odpowiedź od Audi - Aarhus
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.