Atvstore Recenzje 118

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ringde de förra veckan på måndag då skulle de varit skickat fortfarande inget svar 2 veckor senare. Mitt konto går ej och nå så jag kan se order statusen. Mitt email är inte giltig står det. Riktigt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag beställde en packnings sats till min atv och betalade,fick en bekräftelse att betalningen gått igenom men såg alldrig röken av några packningar. Skrev flera mejl och frågade,inga svar knäppt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Säljer reservdelar och tillbehör till ATV:er samt för reservdelar till Goes,CF,NF,Viarelli,lifan linhai TMS baotian atv moped skoter mc samt andra kina tillverkade maskiner.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Ringde de förra veckan på måndag då…

Riktigt dålig service och förmodligen scam. Kommer kontakta Arn så får de hjälpa mig.

9 czerwca 2025

Hej Oscar
Vi har försökt så långt vi kunnat att vara dig behjälplig i alla dina telefonsamtal och mail. Vi har hjälpt dig ändra ditt lösenord då du glömt bort det , vi har skickat uppdaterad information om när din order behandlats och när den hämtats av DHL, vi har t.om suttit långt efter arbetstid in på sena nätter och besvarat dina otaliga mail så jag vet faktiskt inte hur vi kunnat vara dig mer tillmötesgående än vi varit!!! ( trots din dåliga attityd i dessa mail. )
Men för att reda ut FAKTA i detta så har du den 9 Juni lagt ordern på en el komponent till en över 20 år gammal Lifan fyrhjuling och vi har upplyst dig den 16 Juni på telefon att ordern var klar och avvaktade upphämtning av DHL , det har även gått ut 2st automatiska mail till dig med information om betalningsbekräftelse , ordern klar och avsänd.
Du önskade bli upplagd som verkstadskund, och då tar det lite längre tid då vi måste göra en kreditkoll och dyl. Men vi fick även information av DHL att de skickat 2st påminnelser till dig innan du först den 30 Juni hämtade ut paketet.
Tråkigt att du ska försöka misskreditera och fara med osanning då vi känner vi inte kunnat hjälpa dig på ett bättre sätt än som varit och vi jobbar hårt för det ska finnas reservdelar även till de äldre sedan länge nedlagda märkena som tex Lifan. Men vi känner också att det är alltid dessa kunder som det blir problem med så vi kommer se över hur vi kommer erbjuda reservdelar till dessa i framtiden.

ATVstore inte att rekommendera

Beställde grejjer som kom efter så lång tid att jag inte längre behövde dom. Utnyttjade returrätten som enligt lag gäller. Efter flera meddelanden och månader av tystnad från ATVstore så har pengarna fortfarande inte betalats tillbaka. Lurad på 1,725 kr är inte hela världen för mig, men med många bäckar små så inkasseras ju en del kan tänkas.
ATVstore är inte att rekommendera alls. Skulle nog kolla upp alla recensioner som skrivits först.

1 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Betalt men ej fått några varor, går ej att få kontakt

Vi hade inte velat ge någon stjärna alls, men en stjärna var det minsta man kunde välja! Har blivit grundlurad av detta företag och är SÅÅ besviken, arg och ledsen.

De har lovat att betala tillbaka pengar eftersom varan (en skopa till min fyrhjuling) inte har levererats än och ordern är annullerad sedan länge. (Betalades i mars månad - och skopan var inte gratis, kostade 10 450 kr)
Trots åtskilliga försök att nå ATVs kundtjänst via telefon och åtskilliga mejl, så har det slutat att komma svar ifrån dem. Vi har därför anmält ärendet till ARN, som den 13 november fattade beslut om att ATV ska betala tillbaka pengarna till oss. ARN har inte heller lyckats få tag i någon på företaget och har som sagt fattat beslut om att ATV store ska betala tillbaka pengarna till oss - och sista dagen för detta var idag. Inga pengar har setts till än - och inte heller några svar till vare sig oss eller ARN. Så jäkla dåligt - en skandal rent ut sagt! Handla INTE från detta företag. / Micke o Erika

2024.11.28: Otroligt sjukt svar ifrån er sida, när vi sitter på "bevisen", har sparad mailkorrespondens med er. Ärendet skickades till ARN den 1 juli och även de har haft svårt att nå er (så de förstår precis vad vi pratar om), både per post, mail och telefon. Därav fattade de ett beslut den 13 november att ni är skyldig att betala tillbaka pengarna till oss, ni hade 2 veckor på er (vilket har gått nu, och fortfarande inga pengar tillbaka). Rekommenderar att ni betalar tillbaka pengarna nu så att ni slipper att vi går vidare med en rättslig process. Kolla mailkorrespondens så hittar ni både kontaktuppgifter till oss och kontonummer. Allt finns hos er. Den 12 juni kl 15:03 skrev ni att ni knutit kontonumret till ordern och skulle behandla krediteringen och återbetalningen. / Micke och Erika

20 marca 2024

Hej Mikael

Vår kundtjänst har öppet 08:00 - 12:30 vardagar, alla annan övrig tid hänvisar vi till mail så att ni inte skulle kunna komma i kontakt tycker vi låter märkligt minst sagt.
Er order har status behandling då vi inväntar plogdetalj från Warn ( vilket vi har notering i ordersystem att du fått information om ). Självklart kan ni avbryta ordern men så länge ordern inte är annullerad och återkopplad med ett kontonummer kan vi inte återbetala till dig.
Detta gör du genom att logga in på ditt kundkonto som skapades vid orderläggning eller genom att kontakta kundtjänst så hjälper dem dig att registrera dessa uppgifter. Men så länge dessa inte är registrerade så står det "Behandlas" som status på er order och så måste det vara ifall ordern är förbetald, Vi kan inte ändra status på ordern så länge det inte finns ett konto registrerat att återbetala till.

Mvh Marcus Svensson

Oceniono na 5 z 5

Always ready to help, Massive Selection of parts, largest in Skandinavien. Honest Company

Always reliable service, parts are sometimes a day or so late but thats the shipping company. Markus has a wealth of knowledge in the ATV -UTV - Market, some parts can take a month if orderd from South Asia. I have been buying from the ATV Store for 7 or more years. Sometimes parts have been very difficult to find Gearbox parts & Engine parts, costing Markus many hours looking and identifying ordering then packing and shipping.
I have personally collected parts, the telephone constantly rings and Markus answers, sometimes just to help diagnose an engine fault for a caller, he always goes out of his way to help. I am disgusted with what some people have written, Non of them truly understand how hard it is to run a company, & how quick your comments can damage that company while you sit behind your mobile phone or computer. Markus is so dedicated to the ATV Store and does a fantastic Job as Ceo, telephone orders, internet orders, Packing posting, Picking parts from the Store, Searching parts, Ordering parts, Online telephone Diagnostic help. Help finding your particular part.

15 października 2024

Pengar men inga varor

Skrev flera mejl och frågade,inga svar knäpptyst.
Packningarna behöver jag inte längre
Men vill ha tillbaka mina pengar.
Inte ett ljud från atv store.
Nu har det gått ca ett år och sex månader.
Ha

9 października 2024

Hej Erland

Det har gått ut automatiska mail till den mailadress du uppgivit i ordern det har vi sett. Packningarna skickades till dig dagen efter du betalade dem med PostNord sedan har vi inte hört något ifrån dig, du har inte uppdaterat ditt kundkonto med information att du inte erhållit din beställning eller varit i kontakt med kundtjänst hos oss eller ej heller gjort någon reklamation på den. Vi tycker det är jättemärkligt att du sedan efter över 1 år skriver här. Vi har nu skickat om de packningar du beställt med DHL och vi har följt detta paket och sett att du kvitterat ut paketet. Vi kan även tillägga att vi när vi såg detta omdöme försökt kontakta dig via kundtjänst ett flertal gånger men du har valt att inte svara.

Still no response

Still no Feedback via Mail! This Support is truely unacceptable. I will bring it further now

22 września 2024

Hej
Du har fått svar på din fråga både på mail och tidigare här. Du har struntat i att hämta ut din beställning som du valt mot postförskott och då blivit fakturerad för DHL:s kostnader som du orsakat ( frakt och returfrakt ) Självklart är det som så att kostnader du orsakat får du även får betala.

Oceniono na 5 z 5

Tipp topp service och legit nettsted

Tipp topp service, alla delar kom inom en vecka i posten. Har flera delar som jag måste beställa. Man kan ringa på telefon å få svar nästan direkt. Och har fått väldig mycke hjälp med att få rätt delar till min loncin 250cc atv. Den nye hemsidan er bättre uppdaterar nu enn det den var förr. Och kan värmt rekommendera Atvstore. Ärlig ömdöme i från nöjd kund! :) senaste inköp var för 2 veckor sedan.

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od Atvstore

Tack hjärtligt för ditt omdöme!

Det värmer i denna bistra värld där troll och lögnare fått ett forum att klappa sig själva på axeln.

Mvh Marcus Svensson

Beställde reservdel till min ATV

Beställde reservdel till min ATV. Upplever en fruktansvärt oseriös säljare. Tar betalt för order med löfte att varan är i lager och omgående leverans. Levererar inte och betalar inte tillbaka pengarna när jag annullerat ordern efter 2 månader. Lovar vid 4 telefonsamtal att betala tillbaka omgående men icke. 5 epostmeddelanden med samma begäran men inga svar alls eller åtgärder. Först efter polisanmälan om bedrägeri, efter 3 månaders tystnad, kommer direkt ett elakt svar med bortförklaringar. Får se om jag får tillbaka mina pengar.

29 sierpnia 2024

Odpowiedź od Atvstore

Hej Som vi upplyst dig i ett flertal mail så kan företag inte swisha och vi kan ej heller se ditt kontonummer på er bg inbetalning, utan du måste inkomma med ett kontonummer som er betalning kan utbetalas till. Så länge du inte återkopplar med de uppgifterna kommer er order ligga öppen. Du har inte annullerat ordern på ditt kundkonto utan du har bara mailat in men du vill inte uppge ett konto så hur menar du vi ska kunna återbetala!? Nu till fakta! Du ville ha en slang i ett annat mått än den som fanns i lager , då är det tyvärr ledtid då den ska hem från Kina, det gör oss inte till bedrägliga som du påstår. Att polisanmäla någon falskeligen och att förtala som du gör är brottsligt och vi tvekar inte efter hur du uppträtt här och på andra ställen att gå vidare med detta. Vi jobbar stenhårt för att hjälpa kunder med delar som är svåra att hitta och accepterar inte sånt här skitprat i från dig!

Oceniono na 5 z 5

Var lite orolig när man läste alla…

Var lite orolig när man läste alla negativa omdömen 🫣 Men jag har fått min beställning inom rimlig tid och har inget annat än gott att säga! Möjligen kunde företaget ha varit lite mera aktiva med att svara på mail.

15 sierpnia 2024

Bedrägeri

Dom svarar på alla Mail fram tills att dom fått in betalningen, beställde saker för 1500kr och endast fått Mail om att betalningen är godkänd, har ringt och mailat säkert 10 gånger utan svar. Mailade om att få avbryta ordern för 1 månad sen men inget svar överhuvud taget.

16 czerwca 2024

Ingen vidare affär.

Beställde plast till en barn den 17/12 och betalade via payson. Har mailat och ringt ett antal gånger (10 st. mail) fått ett mail svar den 31/1 dom skulle ordna detta dagen efter. Än har det inte hänt något. Har funderat på att åka och hämta grejerna men får inget svar på vare sej via mail eller i telefon. Jag beställde plasten från kina istället. tog 3 veckor. Dom pengarna som jag betalade till ATV STORE känner jag mej blåst på.

24 kwietnia 2024

Bedrägeri

Bedrägeri, köpte och betalade en kåpa till mitt barns fyrhjuling.

Fick aldrig en kåpa, fick ett fake dhl nummer, efter en tids mailande erkände dom att dom inte hunnit skicka något.

Bad om pengarna tillbaka, fick jag inte heller, anmälde dom, anmälde dom till arn, fick rätt, ingen kåpa, inga pengar.

Sämsta människor på jorden som lurar folk med barnleksaker.

7 kwietnia 2024

Hur kontaktar man er

Hur kontaktar man er? Inget svar på meijlet, ni tar inte upp samtalet heller 😡

26 marca 2024

Hej
Vi har besvarat erat mail, men som vi skrev i mailet så förstår du säkert att även vi har stängt på helgen. Vi har som mål att besvara alla mail inom 24h på arbetstid och det har vi även gjort med ditt mail. Får du inte svar på telefon så får du försöka igen, det är många som ringer till oss.
Ha en bra dag!

Snabb leverans men....

Snabb leverans och fick snabbt kontakt då jag behövde returnera varan då den ej passade. Två månader senare, ingen återbetalning trots flera mail där jag ber om återkoppling.

21 marca 2024

Hej Birgitta

Tråkigt du tycker dig behöva ge ett så uselt betyg när du skriver det varit snabb leverans och snabb kontakt vid din retur och verkar vara en nöjd kund egentligen.
Vi mottog er retur den 8/2 och expedierade den på Måndagen den 12/2, vi har skickat ut en kreditfaktura till er där ni ombedes återkoppla med kontonummer den kan utbetalas till. Dessvärre har ni inte återkopplat med något sådant och därav har vi inte kunnat återbetala den. Mycket bättre du återkopplar till kundtjänst på tfn 0140-30609 eller mailar till info@atvstore.se ett kontonummer så kommer den utbetalas till er omgående.
Mvh Marcus / atvstore.se

Snabbt,enkelt och bra!

Ringde och fick kontakt direkt, fick bra svar och hjälp. Beställde och betalade in via bank i förskott (nästan 4000kr). Efter att jag gjort allt detta läste jag alla dessa rencentioner och blev skraj att jag blivit blåst. Jag hade is i magen och väntade några dagar och mitt paket kom snabbt och jag är oerhört nöjd med servicen jag fått. Snabbt, enkelt och bra! Jag beställer gärna här igen.

11 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej