Witam Otrzymałem informację na maila o wpłynięciu środków na platformę i napisali do mnie z Atomic , że mam wpłacić 15% w celu potwierdzenia płynności swojego portfela. Następnie system odblokuje moj... Zobacz więcej

Witam. Posiadam krypto VeThor(VTHO) Mam go daną ilość ale gdy chce wyslac na inny portfel lub gielde pokazuje mi ze w miejscu „wyslij wszystko” ze można tylko polowe wyslac? Dlaczego tak?

Miałem problemy z moim portfelem Atomic Wallet napisałem maila do obsługi i jestem w szoku świetny kontakt ,pisałem bardzo póżno ok.godziny 22 i pełna współpraca i chęć pomocy. Wszystko skończyło się... Zobacz więcej

1. Zarządzanie aktywami

Light multi-assets wallet with built-in atomic swap exchange

Musisz wiedzieć

3,2

Średnia

15 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wpłata środków dodatkowych

Witam
Otrzymałem informację na maila o wpłynięciu środków na platformę i napisali do mnie z Atomic , że mam wpłacić 15% w celu potwierdzenia płynności swojego portfela. Następnie system odblokuje moje środki w ciągu 1-2 godzin i będą one dostępne w twoim głównym portfelu. Proszę o wypowiedz na ten temat o co chodzi?

13 grudnia 2024

Odpowiedź od Atomic Wallet

Cześć! Niestety, trafiłeś na oszustów. Kiedy ktoś prosi o wysłanie % całkowitej kwoty depozytu w celu „aktywacji” salda lub „sprawdzenia płynności” – to jest oszustwo. Nikt nie może zablokować ani zamrozić Twojego salda.

Skontaktuj się z nami ponownie za pośrednictwem poczty e-mail support@atomicwallet.io i podaj swój adres tokena jako tekst. Odpowiemy w ciągu 1 godziny.

Pytanie do atomicwollet

Witam mam takie pytanie czy jeśli ma się u was na portwelu środki to możliwe jest ze je blokujecie i wysyłacie wiadomość żeby wpłacić pewien procent od tych środków w przeciągu jednej doby bo inaczej środki zginą bezpowrotnie a uzasadnienie w wiadomości to polityka AML ( pranie brudnych pieniedzy) prosił bym o odpowiedz

14 czerwca 2024

Odpowiedź od Atomic Wallet

Cześć Tomasz! Niestety, trafiłeś na oszustów. W przypadku Atomic Wallet nie ma procedury AML.

Każdy, kto prosi Cię o zdeponowanie środków w celu „uwolnienia ogromnej kwoty”, jest oszustem. Kiedy ktoś prosi o przesłanie kilku procent całkowitej kwoty depozytu w celu „aktywacji” salda lub „sprawdzenia płynności” – jest to oszustwo.

Każdy, kto „udostępnia frazę zapasową z Twojego portfela” lub oferuje „pomoc” w celu skonfigurowania portfela za pośrednictwem Anydesk lub podobnego oprogramowania, jest oszustem (ponieważ każda osoba posiadająca Twoją frazę zapasową ma dostęp do Twojego portfela i wszystkich zawartych w nim środków).

Najlepszym rozwiązaniem, jakie możemy doradzić, jest zgłoszenie sprawy lokalnym władzom ds. cyberprzestępczości w Twoim kraju i zgłoszenie tej sprawy do dalszego dochodzenia, a także do Centrum składania skarg dotyczących przestępstw internetowych (IC3).

Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z nami pod adresem support@atomicwallet.io (jedyny adres e-mail, którego używamy do korespondencji z użytkownikami). – MA

Portfel jest dziurawy

Portfel jest dziurawy, trzymając na nim środki możesz stracić wszystko!

29 czerwca 2023

Cześć,
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Rozumiemy Twoje obawy. Chcemy podkreślić, że dochodzenie w sprawie incydentu prowadzą oficjalne organy, a nie Atomic Wallet. Również czekamy na wyniki dochodzenia. Jeśli potrzebujesz wsparcia, napisz do nas na support@atomicwallet.io

Przesyłanie Krypto

Witam. Posiadam krypto VeThor(VTHO)

16 lutego 2024

Odpowiedź od Atomic Wallet

Cześć Damianie! Przepraszamy za powstałe niedogodności. Skontaktuj się z nami pod adresem support@atomicwallet.io, załącz zrzut ekranu przedstawiający problem oraz adres VTHO. Obiecujemy pomóc! – MA

wymiana tokenów bardzo szybko i sprawnie

15 stycznia 2024

Odpowiedź od Atomic Wallet

Cześć Dawido! Dziękujemy bardzo za poświęcenie czasu na pozostawienie nam 5 gwiazdek! Wspaniale jest słyszeć, że masz pozytywne doświadczenia z naszą funkcją wymiany! Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna! – NA

Po stracie moich 0.25 btc poziom…

Po stracie moich 0.25 btc poziom wiarygodności atomic wallet bardzo u mnie stracił,jestem ciekawy jakie będą rozwiązania które zadość uczynią poszkodowanym klientom.
Pozdrawiam.

3 lipca 2023

Uwaga

Uwaga. Portfel został wewnętrznie zhakowany i ludzie potracili łacznie kilkadziesiąt milionów dolarów. Sam straciłem równowartość kilkunastu tysięcy złotych w btc i eth. Po 4 dniach od hacka Atomic ogranicza się do niewielkich informacji, nie mówiąc nic o odszkodowaniach.

3 czerwca 2023

great wallet

great wallet, fast, nice ui, simply

15 grudnia 2022

Odpowiedź od Atomic Wallet

Hey Jack! Thanks for your excellent review! We're thrilled to know that you like the simplicity and UI of our wallet! - IA

nice

szybka reakcja, prostota uzycia.

16 listopada 2022

Odpowiedź od Atomic Wallet

Dziękujemy za pozostawienie nam 5 gwiazdek, Paweł! Cieszymy się, że podoba Ci się łatwość obsługi naszego portfela. - IA

Tragedia nie mogę wypłacić żadnych…

Miałem problemy z moim portfelem Atomic Wallet
napisałem maila do obsługi i jestem w szoku świetny kontakt ,pisałem bardzo póżno ok.godziny 22 i pełna współpraca i chęć pomocy. Wszystko skończyło się dobrze. Bardzo dziękuję i polecam ten portfel i obsługę.

30 października 2022

Odpowiedź od Atomic Wallet

Cześć Marek! Przykro nam, że nie możesz wysłać swoich monet. Spróbujmy to naprawić. Abyśmy mogli udzielić pomocy, potrzebujemy dalszych szczegółów. Napisz do nas na adres support@atomicwallet.io, dołączając swój Atomowy ID i adresy monet. Obiecujemy pomóc! - IA

Atomic szybko sprawnie i po dobrym…

Atomic szybko sprawnie i po dobrym kursie dokonuje wymiany różnych kryptoaktywów, sprawiając, że ta czynność jest prawdziwą przyjemnością. Wymiana bitcoina do wthera oraz innych kryptowalut przebiega bez najmniejszych problemów.

23 lipca 2022

Odpowiedź od Atomic Wallet

Dziękujemy za pozytywne opinie! Naprawdę dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją oceną!

Doskonały

Doskonały. Przyjazny interfejs. Nic dodać nic ująć
Polecam😜😜😜

20 czerwca 2022

Odpowiedź od Atomic Wallet

Dziękujemy za pozytywne opinie!

Only time all transaction will be to…

Only time all transaction will be to long.

20 kwietnia 2022

Hi there!
Thank you for the 5 stars - it encourages a lot! Please note, how fast transactions get confirmed on blockchain depends entirely on the network itself, more specifically, how busy it is at a particular moment.
PA

Od kilku dni czekałem na wymianę nano…

Od kilku dni czekałem na wymianę nano na trx, okazało się, że jest nimożliwa, o czym poinformowano mnie jak zapytałem czemu tak długo to trwa. Po pytaniu kiedy można oczekiwać dokonania wymiany powiedziano mi, że nie są w stanie określić czasu więc poprosiłem zwrot nano. Poinformowano mnie, że zwrot zajmie ok 24h. Po dwóch dniach dalej nie zwrócono mi nano na portfel i po ponownym zapytaniu kiedy to nastapi odpowiedziano mi że "asap"... Generalnie zrezygnuję z usług niebawem. Nie polecam

20 listopada 2021

Cześć Daniel!
Całkowicie rozumiemy Twoją troskę, wydaje się to frustrujące. Niestety nie ma możliwości zwrotu pieniędzy, gdy NANO jest wyłączone. Zespół pomocy powiadomi Cię, gdy tylko problem zostanie rozwiązany. Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz pomocy, skontaktuj się z naszym wsparciem pod adresem support@atomicwallet.io. Jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc!
KA

coś jest grubo nie tak z tym portfelem…

coś jest grubo nie tak z tym portfelem kupiłem coin AAVE po wszystkich opłatach otrzymałem na portfel zaledwie 50%tego coina. A Teraz jak chce sprzedać to nie mogę bo opłata za transfer albo wymiane jest wyższa niż jego wartość!!! z niektórymi coinami sytuacja jest podobna na sieci erc20 rozmawiam z supportem bez owocnie pięciu mi powiedziało że nasz partner wymiany walut zawsze oferuje najniższe opłaty pomimo że straciłem pieniądze no to jak to>? dla mnie jak narazie scam. ja rozumie że fee opłaty itd ale ktoś to powinien regulować

2 listopada 2021

Cześć!
W pełni rozumiemy Twoją frustrację. Sieć ETH jest obecnie mocno przeciążona. Transfer tokenów ERC20 w tej chwili jest rzeczywiście bardzo kosztowny. Zalecamy poczekanie, aż sieć ETH wróci do normy, aby opłaty nie były tak skandalicznie wysokie.
PA