depozyt uratowany
zaczelo sie calkiem zwyczajnie reklama w necie o duzych zyskach wyskoczyla mi miedzy artykulami kliknalem bo wygladalo dosc wiarygodnie i po chwili telefon od doradcy mowil pewnie troche wschodni akcent ale luz wszystko brzmialo sensownie wiec wplacilem cos do atlas finace na poczatku nawet bylo ok na koncie cos tam roslo wiec myslalem ze to serio dziala ale po czasie zaczely sie naciski na kolejne wplaty jak odmowilem to kontakt sie pogorszyl odpowiedzi raz byly raz nie bylo zadnych i wtedy dopiero zaczal sie stres bo czulem ze cos jest nie tak myslalem ze kasa przepadla na dobre na szczescie trafilem na ludzi ktorzy znaja takie tematy od podszewki maja doswiadczenie i widac ze pomagali juz wielu osobom bylo troche papierow jedna oplata i czekanie ale sprawa ruszyla i finalnie poczulem ulge bo nie zostalem z tym sam teraz wiem ze nawet jak sytuacja wyglada beznadziejnie to jeszcze nie wszystko stracone i dobrze ze sa prawnicy ktorzy potrafia to ogarnac i wyciagnac czlowieka z takiego bagna pan aleksander pokazal pelen profezjonalizm i udalo sie odzyskac depozyt 24500 /78/3/29/9/7/3/4