Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Atkins & Palmer is a law firm based in London. We provide advice and representation in mental capacity law and Court of Protection cases. We are also experts in mental health law. We are a specialist firm which means that we can concentrate on the work that we excel at. You will have the same small team from start to finish who will know every detail of your case. Our office is in London and we can also work in other parts of England, and Wales. Atkins & Palmer holds a legal aid contract and we can provide services under the legal aid scheme. If you are not eligible for legal aid, we can offer services at an affordable cost.
Office F1, Raydean House, 15 Western Parade, Great North Road, Barnet, EN5 1AH, London, Zjednoczone Królestwo
- 0203 488 3994
- enquiry@atkinsandpalmer.co.uk
- atkinsandpalmer.co.uk
Brak recenzji
Ta firma nie otrzymała jeszcze żadnych recenzji.