Atelieruldeeroi Recenzje

335
Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Am comandat de două cărticele pentru copii mei . Sunt mulțumită de ele , sunt superbe . O amintire pe viață . A existat o mică confuzie la început pentru ca nu am acordat suficientă atenție descrierii... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Am primit o carte de la ei pentru baietelul meu si o ador asa ca abia asteptam sa fac si eu cadou unui copilas o astfel de carte. Sunt absolut superbe iar povestea aleasa de mine e absolut fascinanta... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Foarte frumoase cărțile dar totusi ținând cont ca este o carte personalizată ati fi putut scrie numele in toata cartea fara costuri extra. Măcar la cele de zile de nastere, ca sunt făcute cadou. In re... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Un cadou ce va rămâne o amintire pe viață! Ilustrațile, idea povestii personalizate, calitatea hârtiei, ideea în sine a personajului ce poartă numele copilului sărbătorit m-au atras și m-au determinat... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Księgarnia dla dzieci
  2. Księgarnia

Napisane przez firmę

Cărți superb personalizate pentru copii cu nume, fotografii, dedicații și multe multe altele. Captivante, jucăușe, amuzante – cărțile personalizate pentru copii de la Atelierul de eroi îi ajută pe prichindei să-și dezvolte imaginația, încrederea în sine, empatia și au potențialul de a fi redescoperite în fiecare etapă de dezvoltare a copilului.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(335)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Am avut ocazia sa comanda 2 carti…

Am avut ocazia sa comand 2 carti speciale, una pentru fiica mea și una pentru finuta mea. Cărțile sunt minunate, și, îmi doresc sa rămână o amintire pentru momentele pe care le-am sărbătorit. Este un cadou de suflet pentru suflet. Recomand tuturor celor care doresc sa facă un cadou special.

22 września 2024

Odpowiedź od Atelieruldeeroi

Mulțumim frumos pentru review! :)

Recomand

Recomand! Au fost foarte prompți,am ținut legătura pe wtsp,iar comanda a ajuns foarte repede,cu 2 zile înainte de termen!
Multumesc mult,ați făcut un copil fericit!

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od Atelieruldeeroi

Mulțumim frumos pentru review, ne bucurăm că v-am îndeplinit așteptările. :)

Sunt superbe

Sunt superbe, cel mai frumos cadou pentru copii. Felicitări pentru tot ce faceți pentru copii.👏👏

22 sierpnia 2024

Oceniono na 5 z 5

O echipă extraordinară… au înțeles ceea…

O echipă extraordinară… au înțeles ceea ce îmi doresc și au venit în întâmpinarea dorințelor mele cu multă grijă, răbdare și suflet! Produsul este o adevărată încântare… vă mulțumesc!

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od Atelieruldeeroi

Mulțumim foarte mult, ne bucurăm că am reușit să creăm un produs pe măsura cerințelor dvs. Vă mai așteptăm!

Seriozitate

Seriozitate, implicare și punctualitate.

22 sierpnia 2024

Odpowiedź od Atelieruldeeroi

Mulțumim mult, vă mai așteptăm! :)

Recomand cu toată inima

Comanda a fost ușor de plasat pe site. Ulterior, colaborare facilă pe WhatsApp pt stabilirea detaliilor. Livrare rapidă, înainte de termenul comunicat.
Povestea este ușor de înțeles, cu desene frumoase, potrivite vârstei!

21 sierpnia 2024

Super

Profesionisti, amabili, promti

20 sierpnia 2024

Oceniono na 5 z 5

Ordered two books for two different…

Ordered two books for two different kids and was well impressed with the communication,fast delivery and the quality of the product.Well done for this company for coming up with this great idea for a present. Thank you!

23 lipca 2024

Odpowiedź od Atelieruldeeroi

Thank you for your kind review! :)

Super idee de cadou!

Reactia fetitei care a primit cartea, nepretuita! Momente minunate care vor ramane in amintire, tiparite pe foile acestei carti!

11 lipca 2024

Odpowiedź od Atelieruldeeroi

Mulțumim mult pentru cuvintele dvs generoase! :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej