Am comandat de două cărticele pentru copii mei . Sunt mulțumită de ele , sunt superbe . O amintire pe viață . A existat o mică confuzie la început pentru ca nu am acordat suficientă atenție descrierii... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Am primit o carte de la ei pentru baietelul meu si o ador asa ca abia asteptam sa fac si eu cadou unui copilas o astfel de carte. Sunt absolut superbe iar povestea aleasa de mine e absolut fascinanta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Foarte frumoase cărțile dar totusi ținând cont ca este o carte personalizată ati fi putut scrie numele in toata cartea fara costuri extra. Măcar la cele de zile de nastere, ca sunt făcute cadou. In re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cărți superb personalizate pentru copii cu nume, fotografii, dedicații și multe multe altele. Captivante, jucăușe, amuzante – cărțile personalizate pentru copii de la Atelierul de eroi îi ajută pe prichindei să-și dezvolte imaginația, încrederea în sine, empatia și au potențialul de a fi redescoperite în fiecare etapă de dezvoltare a copilului.
Strada Prundului 31, Brasov, Brasov, 500123, BRAȘOV, Rumunia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
Very nice personalized book. The provider was really professional, the communication with him went very well. Thank you :)

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
Recomand cu încredere.Este un cadou superb,unic.

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
Credeam că este puțin mai calitativă, dar in rest e bun.

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
Superba,nepotica a fost foarte încântată sa se vadă pe ea într-o carte de povești! A fost cadou de ziua ei !
Mulțumesc!!

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
O carte minunată, cu o poveste fascinată pentru nepoțel de la bunici..recomand👏

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
The ideea is brillant, in my opinion the book is aan incredible gift it is a book for entire life.

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
Un cadou ce va rămâne o amintire pe viață! Ilustrațile, idea povestii personalizate, calitatea hârtiei, ideea în sine a personajului ce poartă numele copilului sărbătorit m-au atras și m-au determinat sa aleg ,,Atelierul de eroi" ! Cu siguranță voi mai comanda ,cu drag o alta poveste, pe viitor! ❤️❤️❤️

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
Cartea este minunata ,este exact cum ne-am dorit!
Recomand cu încredere!❤️

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
Recomand din suflet,cartica a ajuns la timp,este superba🥰🥰

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
The book is exceptional! Great customer service, I was very pleased.
I wasn’t a fast delivery but I put the order in time so it was no biggie.
Thank you for a great idea!

Odpowiedź od Atelieruldeeroi
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.