SCAM ALERT
If you are a business owner, do not fall for these people. They are scammers, and they will convince you that people leaving reviews are disgruntled customers. There are multiple businesses that have been scammed by this company.
These people scammed me. Said they got my contact information from SBA and could approve me for $100k credit line. Told me I needed to improve my business credit score so they funded $2k into my account to have me pay back $9k total in order for me to get the $100k line of credit. Never received the line of credit and fighting with the banks to show this whole thing was a scam.
DO not fall for this company. they opened to scam business owners. They are working hand in hand with Astor Group (Astorgrp.com) All scam artist. They lure you into getting a Business Line of credit, then get you to borrow $10k, you get $8k then pay it off at $15k. Then they say, you are now ready to get a business line of credit. It's how you get scammed. Then All phones get disconnected. Mr. Mark Williams, Devon, GAVIN ASTOR they are all gone after. Gavin Astor (512) 709-9000, wont respond to you.
Kevin Brown from this Company +1 (858) 935-8090, says he left fo California and was part of that wildfire. Just seriously Scam artists.
AVOID FALLING FOR THIS.
I hope you do not Sign up. Anyone hopefully can see my reviews so you can save yourselves.