Säljaren Victor va väldigt trevlig och bemötande under hela processen, trots vi fick byta takläggare och anläggningen dröjde nästa ett år längre än planerat. Men det va som sagt takläggarens fel, in... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Zobacz więcej
Bra bemötande hela vägen i processen. Snabb, snygg och effektivt montage. Bra genomgång vid uppstart. Pris som följde godkänd offert. Mycket nöjd 👍👍
Er anläggning installerades den 8 december förra året. Har haft ett besök av er representant från Göteborg, som uppgav att han ska sända en Arbetsorder till Ert huvudkontor om att få byta ut en... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.
Dane kontaktowe
J A Wettergrens gata 10 , 421 30, Västra Frölunda , Szwecja
- 010 - 26 53 900
- info@assemblinsolar.se
- assemblinsolar.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Dom gjorde det dom vi kom överens om…
Goa gubbar!
Dom gjorde det dom vi kom överens om utan problem helt enkelt!
Offert och planering inför installation…
Offert och planering inför installation fungerade jättebra. Under installationen blev det vissa förseningar, som framförallt berodde på säkerhet för installionspersonal samt mjukvarukonfiguration som krävde extra tid för att lösas.
Snabb leverans och snygg installation
Snabb leverans och snygg installation.
Hjälpsam och bra supportavdelning.
Allt gick enkelt och smidigt
Allt gick enkelt och smidigt, från första möte till färdig installation. Även bra uppföljning efter installation.
Snabbt, snyggt och fungerar!
Snabbt, snyggt och fungerar. Till och med ganska billigt, med statliga avdragen.
Snabb leverans och installation
Snabb leverans och installation. Har fått en kontaktpersson som bara är att ringa om jag har frågor. Jag har hittills inte haft några problem men hoppas att det ska fungera om det uppstår några.
Smidig installation
Smidig installation, allt funkar bra. Ett par takpannor som gick sönder och inte uppmärksammades men de löste det snabbt när vi märkte det. De har varit lyhörda för kommentarer och löst problem snabbt och professionellt, vilket för mig är det viktigaste.
Långsam hantering och otroligt lång…
Långsam hantering och otroligt lång leverans vid felaktiga produkter helt kass som kostade mig i ökade energiavgifter 🤬
Bra montörer
Bra montörer både på taket och vid växlare. Säljare höll kontakt och svarade så småningom .
Har inte pratat med någon om genomgång av växlare eller app.
.men hoppas det ska fungera .
Mycket bra och pålitliga.
Mycket bra och pålitliga.. Istallerade Solpaneler för några år sedan och kompletterade med lite smågrejer lite senare...
Trevliga och duktigas montörer
Assemblin Solar gav ett gott intryck…
Assemblin Solar gav ett gott intryck redan från början och monteringen levde sedan helt upp till våra förväntningar. Kontakterna med projektledaren funkade perfekt och man var flexibla med startdag som passade oss bäst. Ställningsbyggarna och montörerna kom på utsatt tid och genomförde monteringen av paneler och batteri på ett utmärkt sätt. Dessutom i kombination med ett mycket trevligt bemötande. Allt gick snabbt och smidigt och anläggningen fungerade perfekt från start. Vi är jättenöjda med Assemblin och kan verkligen rekommendera dem.
säljare i topp…
Er säljare var utomordentligt noggrann och tillmötesgående. Sedan är det litet jobbigt, att det kommer en ”rad” underleverantörer för att utföra jobbet. Men detta gäller ju alla bolag.

Odpowiedź od Assemblin Solar
Trots problem på vägen och…
Trots problem på vägen och missuppfattningar var A noga med att lösa problemet. Kan verkligen rekommendera A

Odpowiedź od Assemblin Solar
Väl utfört arbete och sälj samt alla…
Väl utfört arbete och sälj samt alla övriga kontrakter har varit väldigt bra.

Mycket trevliga professionella…
Mycket trevliga professionella installatörer och efterföljande elektriker. Samtliga inblandade värdesatte en snygg installation, i alltifrån kabeldragning till placering av komponenter samtidigt som alla på plats lyssnade och var öppna för att diskutera mina egna tankar, förslag och idéer.

Odpowiedź od Assemblin Solar
Bra upplevelse hela vägen från första…
Bra upplevelse hela vägen från första kontakt med säljare till installation.
Super trevligt och proffsiga installatörer.
Snabb och bra service
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.