Marc heeft van onze verouderde website een moderne, super strakke en overzichtelijke website gemaakt die volledig aansluit bij onze wensen. Vanaf het eerste contact viel zijn professionalite... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Geweldige website bouwer! Marc is erg goed in zijn vak, dit zie je overal in terug. Niet alleen zijn designs en het vertalen van ons verhaal naar een prachtige website maar ook alles eromheen. Super b... Zobacz więcej
Marc van Wageningen met zijn bedrijf Aspera Grafica is absoluut een aanrader voor een ieder die gedegen advies over z'n website en/of huisstijl wil hebben. Duidelijk, helder en vlot als het gaat om ad... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Aspera Grafica bouwt en onderhoud hoogwaardige WordPress websites voor het MKB uit diverse sectoren en adviseert hen in uiteenlopende vraagstukken om online groei te realiseren.
Dane kontaktowe
Loirestroom 124, 2721 EJ, Zoetermeer, Holandia
- +31 (0)6 2820 8500
- info@asperagrafica.nl
- asperagrafica.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
pro-actief - oplossingsgericht - supersnel
Marc denkt in oplossingen, zorgt ervoor dat deadlines gehaald kunnen worden en koppelt pro-actief terug. En lukt het niet linksom, dan vindt hij wel een route rechtsom, en supersnel! Een aanwinst voor de online business!
Altijd fijn om met Marc samen te werken!
Marc heeft echt topwerk afgeleverd.
Marc heeft topwerk afgeleverd.
We hebben hem gevraagd om de website in een hele specifieke stijl te ontwerpen en te bouwen. Ondanks dat dit voor hem nieuw was heeft hij een super website afgeleverd (binnen kort tijdsbestek) die we ook eenvoudig kunnen beheren.
Wat we absoluut niet onbelicht willen laten is dat hij dit ook nog eens onbezoldigd heeft gedaan. Met de website en het festival zamelen we geld in om kankerbehandelingen mogelijk te maken. Grote dankbaarheid gaat dus uit naar Marc voor zijn betrokkenheid en in inzet voor dit goede doel.
Netjes geholpen en tevreden
Netjes geholpen en tevreden! Mijn site ziet er mede dankzij Marc goed uit!
Fijne samewerking en zeker een …
Fijne samewerking en zeker een aanrader!!

Zeker een aanrader.
Zeker een aanrader.! Denkt mee, goede ideeën en het resultaat mag er zijn.

Odpowiedź od Aspera Grafica
Top..snel en netjes in communicatie en …
Top..snel en netjes in communicatie en uitvoering! Aanrader

Goede samenwerking.
Goede samenwerking en bij onduidelijkheden even persoonlijk contact om het helder te krijgen. Blij mee.
Voor zowel Florencia als Gelateria Riva gebruik van gemaakt.

Odpowiedź od Aspera Grafica
Erg goed geholpen Vakmanschap Wij zijn …
Erg goed geholpen Vakmanschap Wij zijn zeer tevreden.

Erg professioneel bedrijf.
Erg professioneel bedrijf.
Complete huistijl voor is ons gemaakt. Paar wensen uitgeled en ons vervolgens laten verrassen.
Eind resultaat was perfect.
Bedankt Aspera grafica!

Beoordeling van Hestebutikk-Fosen
Aspera heeft de kennis wat de klant wenst.
De uitleg en voorstellen zijn perfect. Echt professioneel , qua invulling en opvulling. Komt met voorstellen en niets is teveel.
Kortom een bedrijf om aan anderen voor te leggen voor een perfecte samenwerking. Zeker ook voor webwinkels in het buitenland.
Hier een tevreden tot zeer tevreden klant

Top bedrijf
Marc heeft voor mij een website gemaakt die er helemaal top uit ziet.
Als er wat veranderd of verbeterd moet worden dan regelt hij dat altijd binnen 1 dag.
Een hele hoge servicelevel!!!

Odpowiedź od Aspera Grafica
Eat, Sleep, Create, Repeat!
Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf met professionele kwaliteit, persoonlijke aandacht & vol creatieve inspiratie, dan zit je bij Aspera Grafica perfect! Met een hoofd vol ideeën klopte ik bij Aspera Grafica aan voor het ontwerpen van een logo en het bouwen van een website. Aspera Grafica heeft mijn bedrijf de uitstraling gegeven waar ik naar op zoek was. Een echte aanrader!

Top service!
Wij van Feestje Waterland zijn ontzettend blij met de samenwerking van Aspera Grafica! Altijd een snelle reactie en alles up-to-date. Ook voor advies staan ze voor ons klaar en hopen dat dit nog lang zo blijft.
Bedankt
Marike Wouters
Feestje Waterland

Odpowiedź od Aspera Grafica
Ik heb mijn samenwerking met Aspera als zeer prettig ervaren.
Ik heb mijn samenwerking met Aspera Grafica als zeer prettig ervaren. Samen met Marc hebben we nieuwe concepten bedacht en uitgewerkt. Hij was altijd bereid extra werk te verrichten om meer mogelijk te maken en kwam met veel eigen initiatief. Visueel zag het er goed en zeer strak uit en ontving ik zeer positief nieuws op de veranderingen die we samen tot stand hadden laten komen.
Met vriendelijke Groet,
Mongi

Odpowiedź od Aspera Grafica
Ik zou Aspera aan iedereen aanraden!
Ik zou Aspera aan iedereen aanraden! Ik ben super blij met mijn website en de goede service. Voor elke vraag die ik heb kan ik meteen terecht en ik wordt altijd heel goed geholpen. Je kan zelf al je ideeen kwijt en het eindresultaat is een plaatje! Ik krijg regelmatig complimenten over mijn mooie website. Je website is toch het visitekaartje voor je bedrijf en dan kan Aspera er voor zorgen dat dat in ieder geval top is!

Snel,behulpzaam en zeer bekwaam
Het is eigenlijk heel simpel... ieder zijn vak en Marc van Aspera Grafica is goed in zijn vak. Daar waar ik een leuk, goed ontwerp nodig heb voor één van mijn artiesten staat Marc altijd klaar om snel en vakkundig advies te geven en een mooie flyer, website of visitekaartje in elkaar te zetten en daarin te ondersteunen.
Als er al een probleempje is is dat omdat ik iets gister af wil hebben én dan nóg heeft Marc het snel af ; ) ik zeg een dikke 9 voor Aspera Grafica

Odpowiedź od Aspera Grafica
Zeer prettig om mee te werken
Zeer prettig om mee te werken. Er wordt goed voor ons nagedacht en niks is te gek. We worden altijd heel snel en zeer kundig geholpen. Wij hebben al meer producten laten ontwerpen door Aspera Grafica en zijn vol lof. Wij zijn in al die tijd nog geen 1x teleurgesteld.

Fijne samenwerking met Aspera Grafica
Wij zijn al jaren blij met Marc zijn goeie ideeen, adviezen en prima uitvoeringen.
Wij van GSM Westland hebben dan een idee, bellen Marc en in no-time liggen de uitvoeringen op de plank!
Aspera Grafica is zeker een aanrader als je een beginnend bedrijf bent en alles moet bedacht en opgestart worden.
Maar ook voor een bestaand bedrijf zodat alles up-to-date blijft...
Bedankt Marc, voor de fijne samenwerking.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.