Aspera Grafica Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Marc heeft van onze verouderde website een moderne, super strakke en overzichtelijke website gemaakt die volledig aansluit bij onze wensen. Vanaf het eerste contact viel zijn professionalite... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldige website bouwer! Marc is erg goed in zijn vak, dit zie je overal in terug. Niet alleen zijn designs en het vertalen van ons verhaal naar een prachtige website maar ook alles eromheen. Super b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Marc van Wageningen met zijn bedrijf Aspera Grafica is absoluut een aanrader voor een ieder die gedegen advies over z'n website en/of huisstijl wil hebben. Duidelijk, helder en vlot als het gaat om ad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb mijn samenwerking met Aspera Grafica als zeer prettig ervaren. Samen met Marc hebben we nieuwe concepten bedacht en uitgewerkt. Hij was altijd bereid extra werk te verrichten om meer mogelij... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja marketingu internetowego

Napisane przez firmę

Aspera Grafica bouwt en onderhoud hoogwaardige WordPress websites voor het MKB uit diverse sectoren en adviseert hen in uiteenlopende vraagstukken om online groei te realiseren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Enthousiast, snel en ont-zettend goed!

Wat een vakman is Marc! Hij levert ijzersterk webdesign, gaf maar liefst 9(!) fantastische opties voor onze huisstijl en van onze voorkeur werkte hij ook nog eens meerdere versies uit die allen naadloos aansloten bij onze identiteit. Als het aankomt op webdesign en branding, heeft Marc oog voor detail én de grote lijnen, wat het eindresultaat veel goed doet.

Marc is zowel technisch als commercieel goed onderlegd, dus hij weet precies wat wel en niet goed werkt op jouw website en voor jouw doelgroep. Het is fijn schakelen met hem omdat hij supersnel werkt en altijd enthousiast is. Ook neemt hij de tijd om zaken goed uit te leggen. Ik raad Aspera Grafica iedereen van harte aan!

31 stycznia 2021

Professioneel, vakkundig en geduldig

Marc is erg professioneel, vakkundig en geduldig. Het was heel fijn samenwerken.

Wij waren op zoek naar een huisstijl en website die klopt met onze kliniek. Marc dacht goed mee en vulde ons aan waar nodig. Daarnaast legde hij alles fijn uit zodat de onbekende termen voor ons duidelijk werden.

Wij zijn super enthousiast over het eindresultaat en krijgen alleen maar positieve berichten van onze klanten. Meer dan tevreden dus over het eindresultaat en de samenwerking met Marc. Echt een aanrader!

30 stycznia 2021

Beter dan goed

Marc heeft mij geholpen met het maken van een website. Allemachtig wat is Marc geduldig. Ik stel een miljard vragen omdat ik de materie niet begrijp, Marc zal ze allemaal met respect beantwoorden. Dat respecteer ik enorm van Marc. Marc neemt je op sleeptouw en houdt letterlijk je hand vast door het gehele proces. Deze type service verdient een medaille op zich.
Marc heeft een prachtige website gemaakt, en gigantisch goed advies gegeven. Ik ben echt heel erg gelukkig en enorm blij met het behaalde resultaat. Ik wil Marc ook echt enorm bedanken voor zijn tijd, moeite en energie die hij in zijn werk stopt. Je ziet dat hij dit met veel passie en liefde doet, hetgeen vertaalt in een gigantisch mooie website.

Marc, ook hier; dank je wel voor je support, tijd en ideeën! Laten we nog een lange tijd samenwerken aan iets moois.
Voor de mensen die twijfelen, niet doen. Gewoon Marc benaderen en voor je het weet heb je iets staan wat echt geweldig is. En zo niet, dan is ook Marc professioneel genoeg dit aan te passen en toch nog naar je wens te maken.

30 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Een stressloos traject naar een nieuwe website dankzij Marc

Marc is een professional is die weet waar hij het over heeft & kent de laatste stand van zaken. Daarnaast is hij ook heel empatisch en weet feilloos aan te voelen wat je als klant wilt. Hij kan als geen ander de technische taal spreken met mensen (zoals ik) die daar totaal geen verstand van hebben. Hij kan meebewegen en aanvoelen wat je als klant wilt en houdt ondertussen de technische (on)mogelijkheden in de gaten. Hij rust niet totdat de website helemaal naar wens is. Het hele traject naar mijn nieuwe website was niet alleen stressloos, maar zelfs ook leuk! Dank je wel Marc!

29 października 2020

Een tien

De samenwerking met Marc was top en heeft geresulteerd in een website, welke alle verwachtingen heeft overtroffen. Marc is niet alleen een professional in het bouwen van een website maar onderscheidt zich door zijn klantgerichtheid waardoor ik Marc iedereen kan aanbevelen. Marc, enorm bedankt voor het sparren, je geduld, je eerlijke mening, de snelle levering en onze fijne samenwerking.

8 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Snel en uitstekend werk geleverd

Marc heeft voor mij een logo ontworpen. Hij luisterde naar mijn wensen waardoor hij bij vrijwel de eerste opzetjes al iets had dat bijna geheel was zoals ik het in mijn hoofd had! Hij staat open voor feedback en perfectioneert het dan zonder enig probleem. Daarbij had ik ook snel de opzetjes en definitieve bestanden. Had ik nergens beter kunnen krijgen!

29 sierpnia 2020

Toevallig bij Marc terecht gekomen

Toevallig bij Marc terecht gekomen. Na een kennismakingsgesprek een duidelijke offerte gekregen. Ik vond het een fijne en betrouwbare samenwerking waarbij Marc gefaseerd te werk gaat. Daardoor was het voor mij een duidelijk proces. Mijn website staat als een huis ziet er helder, fris en duidelijk uit, precies wat ik voor ogen had.
Jacqueline Aafjes
Taste of Beauty

20 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Aspera Grafica mooi bedrijf.

Ik ben met Marc van Wagenigen in contact gekomen omdat ik een kast moest verhuizen voor hem en raakte aan de praat en kwam erachter dat hij websites bouwt.
Hij heeft offerte aan mij uit gebracht omdat ik een nieuwe site nodig had.
Na akkoord is hij voor mij aan de slag gegaan en heb ondervonden dat hij zeer kundig is kwaliteit levert en alles in het werk stelt om zijn klant tevreden te stellen.
Hij werkt met fases en betrekt je als klant bij het proces.
Zeer positief ingesteld en levert een hoog kwaliteit product af en betaalbaar.

Marc bedankt voor mijn site ben er super tevreden mee.
Ik raad Marc van Wageningen iedereen aan als klant zal je gegarandeerd te vrede zij.

Mvg Roger Ratoube
Meubelmontage Dienst

2 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

De samenwerking met Marc is fijn

De samenwerking met Marc is erg fijn. Hij heeft een totaal nieuwe website voor mij gebouwd en kwam met goede oplossingen. Alles is bespreekbaar en word in duidelijke taal uitgelegd. En het eind resultaat is mooi, super duidelijk en professioneel. Ik ben er heel blij mee.

27 lipca 2020

Mega tevreden!

Marc is niet alleen heel erg snel en goed in zijn vak, maar denkt ook heel erg proactief met je mee. Hij ontzorgt, helpt en geeft advies waar nodig. Hij is ook zeker niet te beroerd of ongeduldig om het een en ander in begrijpelijke taal uit te leggen.

Ik ben mega blij met het resultaat van mijn website en zou in de toekomst graag vaker met hem willen samenwerken.

16 lipca 2020

Super!

We hebben onze site door Marc laten bouwen. Hij weet goed de wensen te vertalen naar een site. Wij hebben hier geen verstand van, als je iets niet begrijpt is het geen probleem voor hem om het even in "Jip en Janneke taal" uit te leggen. Goed contact en snelle reactie op vragen. We hebben de site die we wensten en een goede uitleg om zelf verder te gaan met de site.

8 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Super fijne samenwerking, top resultaat!!

Marc heeft een prachtige visuele vertaling gemaakt van onze wensen voor onze website van Sens of People. Met veel geduld voor twee kritische en eigenwijze ondernemers, dacht hij op zeer proactieve en creatieve wijze met ons mee om uiteindelijk tot een prachtig ontwerp te komen. Het was altijd hele prettig met hem te werken ook omdat hij betrouwbaar en slagvaardig is en telkens weer op innovatieve wijze invulling gaf aan onze wensen. Een absolute aanrader om met Marc samen te werken.

29 czerwca 2020

Super professional

Marc werkt al een tijdje voor ons en wij zijn supertevreden. Marc is een hele fijne, professionele partner en we hopen nog heel lang met hem te mogen werken!!!

24 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Ontzettend bedankt voor alles Marc!

Ontzettend bedankt voor alles Marc, door jou hebben we een prachtig platform kunnen neerzetten waar we elke dag duizenden bezoekers kunnen helpen en informeren! Heel erg fijn dat je zo betrokken bent, met ons meedenkt en ook openstaat voor onze wensen en ideeën. We kunnen niet wachten om mamaworden.nl samen met jou uit te breiden.

18 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel erg blij met Marc!

Ik ben heel erg blij met Marc! Hij weet waar hij het over heeft, ik heb zelf heel weinig hoeven doen, hij begrijpt waar je naar toe wilt en kan jouw ideeën heel goed vertalen in een prachtig ontwerp. Heel trots op mijn site!

12 maja 2020

We hebben een mooie

We hebben een mooie, praktische en gebruikersvriendelijke website laten bouwen door Mark..Dankzij zijn expertise en know-how hebben ook plug-ins waar we zelf nooit aan gedacht hadden ... ook zijn persoonlijke aandacht en advies was perfect. dit maakte het plaatje compleet. Hoodzhoodiez.com

27 lutego 2020

Zeer aan te raden

Marc is snel, weet waar hij het over heeft en zegt waar het op staat. Zeer aan te raden en een uitstekende samenwerking!

21 lutego 2020

Van mij krijgt Aspera Grafica een 10+

Via een klant kwam ik terecht bij Aspera Grafica.
Onze eerste afspraak voelde meteen goed aan. Marc is down to earth, weet waar hij het over heeft en legt dit uitstekend uit zonder dat je je gedwongen voelt om met Aspera Grafica in zee te gaan!
Met weinig woorden en aanwijzingen van mijn kant heeft hij een geweldige mooie werkbare webshop/site voor SeeMyNails gemaakt en een supermooie nieuwe logo.
Via videohandleidingen werd alles uitgelegd zodat je het altijd kan terugzien.Wat erg fijn is is dat ik het gevoel heb dat ik hem altijd kan berichten en hij altijd bereikbaar is. Ik ben ontzettend blij met wat hij voor mijn bedrijf heeft gemaakt. Ik raad Aspera Grafica ten zeerste aan!

21 stycznia 2020

Quickbranding.nl

Als marketeer heb ik veel ervaring met developers. Wat fijn aan Marc is, is dat hij uitermate betrouwbaar en professioneel werkt. Hij onderbouwt zijn bevindingen altijd uitgebreid en hield mij op de hoogte van de vorderingen. Ik ben best kritisch op design maar Marc voelde goed aan wat ik mooi vind en samen kwamen we tot een website waar ik heel blij van word! Het WordPress cms is duidelijk ingericht, ook dat heb ik wel eens anders gezien. Kortom, ik zou Marc aanbevelen aan anderen als je op zoek bent naar een functionele en user friendly website.

23 grudnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej