Dette er den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. Alt var perfekt de kom med maden hurtigt, de var meget servicemindet og det var bare en god oplevelse😊
Pas på jeres penge aflever aldrig penge til kroen 10000 kr er spildt efter lang tid hvor kroen har aflyst 60 års fødselsdag grundet corona Efter utallige opringninger og mails uden respons måtte d... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Den gamle, men nu ny istandsatte kro som har historie helt tilbage til midten af 1600 tallet råder i dag over 2500 M2 ny istandsatte selskabslokaler, restaurant, terrasser med ude servering, en hyggelig krostue og 27 værelser. Vi glæder os til at byde jer velkommen
Asminderødgade 53, 3480, Fredensborg, Dania
- info@asminderoedkro.dk
- asminderoedkro.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Vær opmærksom. Kroen følger ikke HORESTAs…
Kroen følger ikke HORESTAs branchekodeks med at tilbagebetale bestillingsgebyr for et selskabsarrangement, som ikke kan gennemføres, da kroen var nedlukket grundet Corona-restriktion. Tilbød kun - i strid med branchens norm - et tilgodebevis.
Måtte gå til ankenævnet med sagen og vandt sagen.
I mellemtiden er kroen i oktober 2020 taget under rekonstruktion ("gået i betalingsstandsning") af Skifteretten i Helsingør, så 7.000 kr, er formentligt tabt.
Lækker nytårsmenu
Vi fik den BEDSTE nytårsmenu som Take Away. Alt var lækkert og lige til at gå til. Stor ros til kokken.
God mad
Har lige haft 2 overnatninger på denne skønne kro.
Maden er fantastisk.
Det er den bedste koldrøget laks med estragoncreme med æbleperler og syltede rødløg jeg har smagt.
Der er ikke langt til Fredensborg slot, Lousiana eller Kronborg så det ligger perfekt hvis man skulle få lyst til at lege turist i eget land 😊
Tænker ikke det er sidste gang jeg har en overnatning eller to her
Har også været forbi til en omgang stegt flæsk med persillesovs og det var også rigtig godt
Top kvalitet hele vejen igennem
Vi har benytter Asminderød i mange omgange, både til fisk og flæsk, julefrokost samt også bryllup nu. Grundet corona blev brylluppet desværre skrumpet en smule ind og blev kun til en middag med 10 personer. Til gengæld må vi så sige: Maden var fuldkommen verdens klasse! Kødet stegt helt perfekt, totalt mørt, laksen virkelig frisk og velsmagende og alt sammen pyntet flot og ekstremt indbydende.
Ud over der var tjener Steen en kanon herre. Der var sørget for musikanlæg og der manglede ikke noget som helst. Fuldkommen fantastisk aften og oplevelse, vi kommer snart igen!
Fantastisk bryllup
Vi holdt vores bryllup hos jer, midt i corona krisen. Det var den mest fantastiske dag. I klarede alle udfordringer perfekt. Vi kunne ikke ønske os det bedre. Hele jeres personale var fantastiske og alt spillede. Tusind tak for en vidunderlig dag, vi aldrig glemmer.
maden får 5 stjerner
maden får 5 stjerner. men så stopper det også her. har sovet der en del gange og en af gangene klagede jeg over støj fra personale der festede om natten i baren. og røg ude lige under mit værelse. og jeg er ikke ryger. så næste gang vi kom bliv vi smidt i kosteskabet af samme personale. så de kunne vise de var de store. jeg sætter aldrig mine fødder der igen og fraråder alle der ku finde på at sige noget negativt om det samme. tænker de vil spytte i jeres mad hvis i klager over den....
Kom hjem fra ferie
Kom hjem fra ferie, trætte og tænkte vi ville have noget hurtigt take away, bestilte to forskellige ting torsk og kylling,hold op det var godt,over alt forventning, fem stjerner herfra.
Ophold inkl. 3 retters menu og morgenmad
Havde købt et ophold inkl. en 3 retters menu og morgenmad (deal). Både mad og vin var fin, men service og koordinering var desværre rigtigt ringe. Retterne blev ikke præsenterede, vi vidste ikke hvilken vin vi drak og gæsterne måtte selv tænde for varmelamperne udenfor, for personalet vidste ikke noget .. Ærgerligt, for stedet har virkelig potentiale til meget mere.
Dårlig betjening
Dårlig betjening, dårlig håndtering af særlige behov og ekstrem dårlig behandling af kunder i disse coronatider med helt unødig tilbageholdelse af depositummer. Tag et godt råd. Find et andet sted.
Lækker mad og utrolig god betjening…
Lækker mad og utrolig god betjening selv i disse Corona-tider med deres Take away.
Kan kun anbefales
Vi har i årevis brugt Asminderød Kro
Vi har i årevis brugt Asminderød Kro, både til enkeltstående hyggeaftener, familiefester og firmafester. Og vi har altid fået 1. klasses betjening og ditto mad.
Aldrig været noget at klage på. Men Corona-tiden ændrer på alt. Det fik jeg en forsmag på, da jeg var på kroen i dag. Jeg overhørte 2 telefonsamtaler med kunder som aflyste, og Carina. Og jeg må sige, at jeg blev dybt chokeret over kundernes uforskammede måde at håndtere denne krisesituation på - begge kunder lagde "skylden" for krisen og aflysning af deres fest over på kroværten. Selvom Carina tilbød flytning af festerne til en anden dato, var svarene i den anden ende negative - og kunderne endte med at svine Carina til og true med tilsværtning på dette medie og en tur gennem hele retssystemet. Og dette til trods for, at kroen havde - kunne jeg forstå - givet prøvemåltider til flere personer - ganske gratis.
Når vi har firmajulefrokost, hænder det, at medarbejdere ikke dukker op til festen - og eftersom de fleste er jyder, som skal overnatte på kroen, er det sket flere gange, at vi har betalt både kuvertpris og hotelværelser, som ikke er blevet brugt.
Det er de betingelser, som man som kunde skriver under på - og jeg kunne ikke drømme om at reklamere over det. Men der er åbenbart andre, som har et anderledes, løst forhold til det, de skriver under på.
Jeg stod dér, som kunde, og lyttede med. Hold da op, hvor blev jeg chokeret over folks vanvittige egoisme. Det kan I simpelthen ikke være bekendt!!
Opfør jer dog ordentligt som voksne, kultiverede mennesker!
Bryllups planlægning i blinde
Normalt deler jeg ikke frygtelige oplevelser, men her skal i tænke jer godt om.
Vi havde planlagt vores bryllup i maj 2020
Og havde forelsket os i Asminderød kro, og i Niklas og Carina.
Men efter første møde og betaling af depositum stoppede alt kontakt (inden corona) og når der endeligt var en svar mail fra Asminderød var den meget mangelfuld. Der var ingen til prøve middagen som kunne besvare et eneste spørgsmål om andre vine, maden eller lign. Trods for at vi havde sendt vores spørgsmål i punkt form i god tid, som skulle besvares og diskuteres til prøvemiddagen. Vi fik også at vide “at en forstads kro som dem ikke kunne lave veganer mad” - Niklas (ejer)
-så det skulle vi selv sørge for som brudepar.
Hertil skal nævnes at vores bryllup skulle indholde 100 til reception og 60 til fest, dans, bar og overnatning med brunch dagen efter (120-140.000,-)
Vi følte fra start af at vi var overladt til os selv, og specielt under corona krisen, har der næsten ingen svar været. Vi spurgte i uge 1 under corona krisen om hvad vi kunne gøre hvis brylluppet ikke kunne gennemføres optimalt og hensynsfuldt, og her var svaret at vi godt kunne rykke datoen, men så skulle vi betale et nyt depositum.
(12700,-) oven i.
Der har ingen velvillighed eller sammenarbejds vilje været siden indbetalt depositum.
Asminderød kro der sælger franske ripasso vino i restauranten, besidder desværre ikke evnerne til at afholde større arrangementer.
Det er ihverfald med bind for øjnene.
Vi hentede stegt flæsk på kroen i går
Vi hentede stegt flæsk på kroen i går - og det var bare rigtig dejligt. Lige så godt som det plejer at være, og i rigelige mængder til fornuftige penge.
Et dejligt alternativ i disse mærkelige tider.
Kan varmt anbefales.
Konen og jeg har under flere…
Konen og jeg har under flere omstændigheder været gæst altid med meget fin betjening og særdeles god mad.
Så ved jeg godt der er andre som har grebet til alternativer i denne Corona tid og det har Asminderød Kro også med Take Away, som jeg har bestilt noget af.
Særdeles godt initiativ.
Stor ros herfra.
Ikke pengene værd
Hyggeligt, men maden får de ingen stjerner for. Til trods for at den dyreste menu var bestilt, blev ingen af gæsterne mætte og der var ikke muligt at få mere.
Elendig mad
Elendig mad. Vi kom med stor forventning men blev meget skuffede. Julebuffet bestod af: Sild i karry som var trist og små kedelige stumper i, bestemt ikke 1ste klasses sorteringssild, brændt and som var utrolig tør...udpint faktisk.
Fiskefilet som kom den direkte fra frostpose, tør og kedelig. Lunkne medisterpølser, ja selv osten smagte af ingenting.
Har været på Asminderød kro flere gange men dette var en kæmpe skuffelse og vi følte os til grin...,,,
Personalet var venlige !
Maden super god og velsmagende
Maden super god og velsmagende. Hyggelige omgivelser og prisen fin i forhold til den gode kvalitet.
Trods julefrokostarrangementer samtidig , fungerede betjeningen perfekt.
Navnlig en ung , rødhåret tjener , gjorde oplevelsen så fin , at vi gerne kommer igen.
Stegt flæsk og persillesovs.
Vi har dd. været 6 personer hos jer til stegt flæsk og persillesovs.
Vi blev taget pænt imod og anvist vores bord, drikkevarerne blev serveret hurtigt, og det blev maden også.
Kartoflerne var kolde, med vand i bunden af skålen, der var klumper i sovsen og flæsken i midten af fadet var koldt.
Det var svært at få øjenkontakt med personale, da det lykkes og vi gjorde opmærksom på klumperne i sovsen, blev der hentet ny sovs -
sovsen i serverede til aftens fisk, dog tilsat lidt tørret persille.
Da vi ikke blev tilbudt tilkøb af dessert eller kaffe, kørte vi hjem og afsluttede middagen der.
Vi har flere gange tidligere kommet hos jer, også med gæster, men denne gang og måske sidste, får i kun en stjerne fra os.
Prøvede TooGoodToGo 1 gang og sidste
Prøvede TooGoodToGo 1 gang. Havde en forventning om at det VAR kromad, der var i overskud , og undgå madspild godt koncept
Men hentede kl 20 og fik til 2 Pers i 2 separate portioner. Ris i bunden , peberfrugt i grove stykker, rødløg nogle med skral på, og 5 Falaffel kugler. Og en Kvist koriander. INGEN KRYDERRIER overhovedet, hverken salt, peber nul. Skulle så selv lave det i ovnen hjemme
Godt skuffet. Hvordan kan man sælge kogte ris uden smag udover vandsmag Og grønt
Så toogoodtogo er notgoodtogoo
Trist oplevelse 👎🏽👎🏽👎🏽

Odpowiedź od Asminderød Kro
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.