Oceniono na 1 z 5

Virkelig en skuffet mad oplevelse. Ikke pengene værd. De varme retter var kolde og det blev nævnt til ejer som mærkede efter ved at stikke fingeren i maden.

Oceniono na 2 z 5

Bestiller bord til kl. 19 og glæder sig til at spise. Men det meste mad var lunken og kedelig. Kontaktede personale for at få fyldt op, men der skulle åbentbart ikke mere mad i fadene denne aften.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

har været der flere gange der er et stor udvalg af forskelligeretter vi syntes at maden godt tilberet og smager rigtig godt og et høflig personale man får altid en venlig modtagelse

2,6

dejligt sted at spise

10 listopada 2025

⭐ 1 stjerne

⭐ 1 stjerne – Samme dårlige oplevelse som altid – nu er det slut

Vi har i lang tid holdt os væk fra Asia Restaurant i Esbjerg på grund af elendigt madniveau, kold buffet og manglende opfyldning. I dag gav vi det en sidste chance i håbet om forbedringer – men desværre var det præcis samme skuffende oplevelse.

Buffeten var igen kold og uappetitlig. Der manglede opfyldning flere steder, og det der var tilbage – bl.a. blæksprutteringe, and og små forårsruller – var så gennemstegt og tørre, at de nærmest ikke kunne tygges.

Restauranten fremstår nedslidt og rodet, med papkasser og rod i lokalet. Det hele virker beskidt og uindbydende, og stemningen er på ingen måde behagelig.

Vi kommer ikke igen – og vi vil ikke anbefale stedet til nogen.

31 lipca 2025

Grådighed giver dårlig oplevelse

Havde bestilt 20 pladser til en fødselsdag og bad om et bord i det aflukkede rum. Det fik vi - men de havde dækket op til alt for mange så der ikke var plads til at komme ud og hente sin buffet mad - det var for grådig at være og vores selskab fik en rigtig dårlig oplevelse. Vi kommer der ikke mere 😀

23 maja 2025

Sikke en skuffelse

Sikke en skuffelse. Vi har været der en del gange, men denne gang var det sku godt nok alt for ringe.
Det er sket før, at maden ikke var helt varmt, og at der ikke var meget i buffeten. Men denne gang var det sku under alt kritik. suppen var lunken, buffeten var kold, og jeg tror at hvis brandmyndighederne var kommer, var stedet nok blevet lukket. .. Der var totalt overfyldt med mennesker. Man kunne hverken komme frem eller tilbage derinde. samtidig står der på deres hjemmeside, at de lukker kl. 21.30, men allerede kl. 20.00 begynder de at flytte rundt på bordene og spørge ind til hvad de må fjerne fra bordene. omkring kl. 20.15 stod der 5 fra personalet og stirrede ned på os, som om vi havde gjort noget forkert. Det beviser, at det kun er en stor pengemaskine for ejeren, som ikke interesserer sig for sine kunder. Føj for pokker, for en behandling.

1 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Pt. ikke et sted jeg kan anbefale.

Var der d. 4.12. Servicen var ringe, ejeren virker sur.
De går mere op i deres bekvemmelighed end kundernes. Og opfyldninger sker ikke hvis man ikke er der fra starten, vi kom kl. 19, 11 personer, næsten ingen i lokalet, vi havde bestilt bord, alligevel havde de placeret os samt de andre der var der i et hjørne, så man nærmest ikke kunne bevæge sig, og bad man om opfyldning var der halvsure miner. Det er nok sidste gang vi sætter vores ben der. For forrige gang følte vi bare vi var et problem. Der var vi der kl. 20. Vi blev, selv om restauranten var næsten tom, sat i nærheden af hvor de selv spiste. Vi troede det var en dårlig dag, men med den nye oplevelse og betale 168 (på billige dage) + drikkevarer, så kan de IKKE anbefales til hyggeligt samvær.
Der står på nettet de lukker 21.30 men 20.30 fik vi at vide at nu lukkede de kl. 21. Det mad der var tilgængelig, udvalget var ringe. Virker til at være et sted der er ramt af økonomiske udfordringer og en chef der ikke brænder for at gøre det dejligt at komme samt at være ansat derude, da der også skældes ud så det kan høres i restauranten.
Men servicen du spiste af var helt rent.
1 stjerne gives fordi at lokalet virker indbydende og med en entusiastisk og smilende chef ville det løfte stedet rigtigt meget tror jeg.

4 grudnia 2024

rigtig ringen service

rigtig ringen service. man bliver mødt af en ældre herre der snakker nedladende, og virker sur. der er ikke styr på særlig meget. maden er okay.
herren kom med forkerte drikkevare, efter at have spurgt samtlige gange. fair sag. men så bagefter have attitude og skælde ud fordi han åbenbart stadig ikke forstod det skulle være en kande vand, og ikke et glas.

31 grudnia 2024

STOR SKUFFELSE!

STOR SKUFFELSE!

Vi har kommet her igennem årene og har altid betragtet det som et godt sted at tage vores børn med hen for at lære dem om at spise ude. Men vores seneste besøg var en stor skuffelse. Vi blev mødt af dårlig service, hvor især en ældre herre i betjeningen virkede sur og uengageret. Han brugte endda tid på at skælde ud på børnene, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere ubehagelig.
Maden levede heller ikke op til standarden – kødet var tørt og smagsløst, og noget af brødet smagte som om, det var flere dage gammelt. Rent hygiejnemæssigt var det heller ikke i orden. Bestikket ved isbaren var ikke rent, og vandet, til is-skeerne var meget beskidt. Det er virkelig bekymrende, at sådan noget ikke bliver holdt øje med.
For flere år siden var restauranten altid fuld af liv, især på en fredag aften, men denne gang oplevede vi næsten en tom restaurant. Der var ikke mange mennesker, og det siger vel også lidt om, hvordan stedet har udviklet sig.
Det er virkelig ærgerligt at se en sådan nedgang i kvalitet, service og hygiejne. Vi håber virkelig, at stedet vil tage kritikken til sig og forbedre både mad, betjening og hygiejne, for det er trist at se et sted, vi tidligere har holdt af, falde så meget i standard.

16 sierpnia 2024

Tør kyllinge spyd mm

Tør kyllinge spyd

Bløde reje chips de plejer at skulle være crips og knasende når man tager et bid

Sten hårde sesam boller så hård som beton, fuldstændig uspiselige, kunne hamres ned i bordet og STADIG have samme form, man kunne høre bønne cremen indeni 🤔
Mine tænder havde sku knækket hvis jeg bed i den forstår godt min søn ikke spiste den

Ekstremt skuffende oplevelse idag

Jeg ved de igennem tiden har hævet priserne der inde,
Det er simpelthen ikke iorden til denne pris

Forstår ikke de selv syntes det er iorden at servere

19 lipca 2024

Ufattelig dårlig mad

Ufattelig dårlig mad. Alt for dårlig til at fylde op. Ender med at spise det samme da ventetiden er for lang mellem opfyldningerne. Utrolig kedelig og meget mørk indretning. Selv fisk i de meget mørke akvarier gad ikke reagere. Lys er sparet væk. Ingen soya/ krydderier på bordene. Restauranten fremstår rodet, når filter til akvarier, papkasser o.lign. står fremme og til skue for gæsterne.

12 lipca 2024

Elendig oplevelse!

Så skuffende et besøg. Jeg er kommet på Asia, siden de åbnede, men idag bliver mit sidste besøg. Maden var kold og der var tomme fade nærmest overalt. Betjeningen var langsom. Vi måtte vente længe på bare at bestille, selvom der var masser af ansatte og få gæster. Vi kunne ikke engang spise os mætte i den smule mad, der var. Og det er endda på trods af, at vi endte med at få dem ud at lave bare lidt mad til os. Super dejligt at betale 188 kr pr person for ikke at blive mæt og derefter køre på McDonald's.

Vi pointerede det overfor personalet af flere omgange, men de ville have fuld betaling og frasagde sig alt ansvar. Det mindste man kunne have gjort, var at give noget rabat og en undskyldning. Især med det i mente, at vi vitterlig ikke engang har kunne få en tallerken med mad for den pris. Undskyldningen lød på, at vi kunne lave noget Mongolien barbecue for at blive mætte. Men hvad godt gør det, når man forventer at kunne spise buffet. Køkkenet havde trods alt åbent i to timer yderligere, da vi kom.

7 lipca 2024

Spild af penge !!!

ELENDIGT !!!
Der bliver opfyldt alt for sjældent/langsomt
Maden er af virkelig lav kvalitet
Betjeningen virker umotiverede og uden den mindste sans for kundeservice. Undgår øjenkontakt og smil.
Støjniveauet er ekstremt højt

17 listopada 2023

Dårlig oplevelse..😳

Var der med min kæreste og en af vores venner. Vi kom ind og de ansatte virkede virkelig forvirret og vi spurgte om de havde bord til 3 vi bestilte sodavand og buffet og vi skulle vente flere gange på at de fyldte mad på bakkerne og meget af maden var ikke varm..
Det er helt sikkert et sted vi ikke kommer igen..

18 listopada 2023

Dårlig kundepleje.

Længe siden vi sidst, havde været forbi Asia, men sikke en skuffelse det var, maden var ikke varmt, mange halvtomme fade, og ejer kunne da trænge til og komme på kursus i kundepleje, istedet for at ryste på hovedet af ens kunder, vi havde bestilt 3 store Tuborg øl, hvor 2 af dem havde en bitter eftersmag, og ja der var drukket af dem, da vi var flere som testet om smagen var den samme på de 3, da der skulle betales, var det for betaling for 3 store øl, ikke 1 store og 2 små, vi havde jo drukket af dem, var deres kommentar, vi nægtet at betale for 2 store, da de havde ombyttet dem til 2 små, efter vi diskutere frem og tilbage, betalte vi for 2 små. Det var så sidste gang vi kom der :(

3 października 2023

Kan slet ikke anbefales

Jeg var med min familie inde og spise på asia Esbjerg da vi kommer ind er alt ustruktureret og det var næsten ingen mad i buffeten og det der nu var det var både koldt og så ikke særlig appetitligt ud. Selv Da medarbejderne på resteurent gøres opmærksom på det sker der stadig ikke nogen forbedring. Kan virkelig ikke anbefales da både mad og service er mangelfuldt.

14 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

halvdelen var tomt HELE tiden vi var…

halvdelen var tomt HELE tiden vi var der, blev der fyldt lidt op forsvandt andre retter da de blev tomme.vi er kommet der i mange mange år og har aldrig haft problemer, men denne gang var under ALT KRITIK.
betaler 179kr (pris efter den såkaldte inflationskrise) for buffet og vi gik sultne derfra.
det vil jeg simpelthen ikke finde mig i !!
vi vil overveje på det kraftigste at komme igen da pengene er små og vi for en gangs skyld ville "forkæle os selv. og denne oplevelse vil vi dele med familie som også er (var) hyppige brugere af Asia

3 marca 2023

Gennemgående dårlig oplevelse

Vi er kommet på Asia Esbjerg gennem flere år med vores børnebørn, og har været godt tilfredse, men fredag aften den 24. Februar blev vi meget skuffede.
Vi kan tilslutte os kritikken fra tidligere anmeldelser om dårlig betjening, urent bestik og tallerkener og manglende opfyldning af maden. Inden vi gik var mange fade stadig tomme, og vi måtte gå uden at få en stor del af maden.
Vi har besluttet, at det var vores sidste besøg, vi kommer ikke igen.

23 lutego 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej