Nemt at tilmelde sig, alt fungerer lige fra tilbud til accept af aftale, rigtig god kundeservice (specielt Adam), ingen mer-betaling (pbs og lign.) ved valg af månedlig betaling. Fair pris på Tesla... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Konkurrencedygtig pris, savner dog kun parkeringsskade dækning, men jeg har fået at vide at det er på vej :) Hurtig ekspedition, det tog rundt regnet 10 minutter fra jeg accepterede tilbuddet til fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har forsikret min bil igennem ASG care, som samarbejder med sønderjyske forsikring. Igår modtog jeg en pristigning på 30%, årsagen i brevet var øgede udgifter grundet inflation. Jeg har ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I forbindelse med skift af firmabil, faldt jeg over ASG Care og fandt hurtigt ud af at jeg kunne spare en del penge, samtidig med at mine dækninger ikke ændrede sig - udover min selvrisiko der faldt... Zobacz więcej
Hos ASG CARE mener vi, at alle har ret til en nem og ordentlig bilforsikring til en god pris. Derfor tilbyder vi attraktive bilforsikringer gennem Helvetia og Sønderjysk Forsikring. Vi kombinerer vores dybdegående viden fra bilindustrien med vores samarbejdspartneres mange års erfaring fra forsikringsbranchen. Vi er stolte over at være en del af Autosource Group, der dagligt rådgiver og udvikler digitale løsninger til bilbranchen.
Bondovej 16, 5250, Odense SV, Dania
Fair pris på Tesla Model Y ift. at vi "kun" lægger en forretning hos AsgCare sammenlignet med andre tilbud, som jeg har indhentet.

Odpowiedź od ASG CARE
Hurtig ekspedition, det tog rundt regnet 10 minutter fra jeg accepterede tilbuddet til forsikringen var på plads. Kun ros herfra.

Odpowiedź od ASG CARE
Super hurtig og effektiv hjælp til forsikring af Tesla, også til en god pris!

Odpowiedź od ASG CARE
Lyn hurtig forsikring via den forhandler jeg købte bilen hos, og super komfortabel service da forsikringen der jeg gerne ville tilføje både glasskade og autohjælp.
Jeg kan kun anbefale ASG Care for andre.

Odpowiedź od ASG CARE
Adam gik lige skridtet ekstra og lavede derfor en kundeoplevelse over forventning

Odpowiedź od ASG CARE
Super fantastisk service! Jeg skulle have en ny bil og dermed en bilforsikring. Det blev via ASG Care, som kunne tilbyde en god pris. Hele processen var meget behagelig. Fik især rigtig god hjælp fra Adam, som stod klar til at svare på mine spørgsmål. Han svarer hurtigt og er rigtig dygtig . Kan klart anbefales.

Odpowiedź od ASG CARE
Hurtig, nemt, venlige mennesker og svar på henvendelse straks.
Prisen er selvfølgelig et vigtig parameter, men synes den samlede pakke er god.
Jeg er gået fra en af de store aktører på marked til ASG Care - jeg ser frem til samarbejdet.

God og hurtig expedition af forsikring af min hyundai i 30

Odpowiedź od ASG CARE
God service og klar eksekvering. Konkurrencedygtig vilkår

Odpowiedź od ASG CARE
Forsikret min Audi E-tron igennem.
Nemt, hurtigt og simpelt med en god pris.

Odpowiedź od ASG CARE
Super hurtige svar på spørgsmål og tegning af forsikring. Alt foregår gnidningsfrit og digitalt. Super glad og tilfreds ny kunde :-)

Odpowiedź od ASG CARE
Har i dag købt en lækker brugt MB CLA, som ASG CARE lynhurtigt forsikrede til en super skarp pris, så jeg kan få bilen med hjem med det samme. Fantastisk god service og ingen ventetid. De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od ASG CARE
Ingen lange ventetider i telefonen. Det hele foregik på nettet og via mail, og responsen på min henvendelse blev besvaret lynhurtigt.

Odpowiedź od ASG CARE
Nemt og fair pris👍på min Audi Q3 og deres Backoffice hjalp mig igennem på en lørdag hvor jeg havde glemt at tilvælge selvrisikodækning

Odpowiedź od ASG CARE
God oplevelse, men fint personligt touch og skarp pris. Hurtig ekspedition. Intet at klage over - tværtimod.

Odpowiedź od ASG CARE
Super god oplevelse, god kundeservice og hjælp. Jeg blev anbefalet denne forsikring, af en ven, som selv har Tesla.
(Kun ud fra kundeservice og administration, ikke ud fra skade)

Odpowiedź od ASG CARE
Hurtig kundeservice ved indtegning, selv henover en weekend.
Billigste pris ved indtegning af TMY LR.
(Denne bedømmelse er kun ud fra kundeservice, og ikke ved en skade)

Odpowiedź od ASG CARE
Super service fra ASG Care da jeg havde brug for at få min Tesla forsikret. Lynhurtig behandling af mon ansøgning (og til en super god pris).

Odpowiedź od ASG CARE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.