Koop niet
Wat een enorme oplichting deze site.Koop hier niks,geld kwijt en wekenlang aan het lijntje worden gehouden, alleen antwoord,uw levering heeft vertraging, tracking werkt totaal niet. Dit is frauduleuze nepsite.
Artistica säljer ett brett utbud av konstnärsmaterial till bra priser. Papper, pennor och färger. Snabba och trygga leveranser över hela landet sedan 1984.
Szwecja
Waiting weeks for an order of earrings sent emails no answer off them disgusting
Har beställt från det här företaget många gånger men på den sista ordern hade de slängt ner en trasig och dessutom helt använd produkt, vilket gjorde att jag tog ett foto som bevis. Förutom chocken att få något som var trasigt och använt blev jag ledsen såklart. Trodde länge att jag skulle bli kompenserad, betalade genast in fakturan , och väntar fortfarande på en produkt jag alltså betalt för. Försökt komma i kontakt med företaget utan resultat , det går inte att ringa och den utlovade produkten säger de att de sänt på posten som inte går att spåra…De har visserligen återkopplat i början då jag skickade fotobevis men utan att ge någon rimlig förklaring till varför de sänt en trasig och använd produkt sist ….Obegripligt och oerhört frustrerande. Har nu mejlat flera gånger utan återkoppling. Trist att inse att något hänt med det här företaget som jag varit nöjd med. Nu är dock tålamodet slut och jag vill varna att beställa något här.
Helt otroligt dåligt - främst pga helt obefintlig kundservice samt att färg som jag betalat för saknades i paketet!
Jag fick först och främst vänta nästan två veckor på att få min order, trots att det stod att alla varor fanns i lager. Jag skrev efter en vecka och frågade, och fick svar att ”det var visst nåt problem med X produkt”. MEN när jag väl fick mitt paket så saknades en av akrylfärgerna som jag beställt och betalat för. Har nu hört av mig via mejl till kundservice fyra ggr på nio dagar, och ingen har varken svarat eller återbetalat pengarna för varan jag aldrig fick. Så sjukt dåligt! Kommer aldrig handla här igen.
Absolutely terrible - sent me the wrong product which was anyway really bad quality and 4 weeks on I'm still trying to get a refund and the issue resolved. The quality of the bracelet (that I hadn't ordered) was awful - it was bent on arrival anyway but even if it hadn't been it would have been embarrassing to gift as it was ap poor.
Leveransen dröjde och det var helt omöjligt att kontakta företaget
Beställde dukar o färg , allt fanns då jag beställde. Leveransen dröjde varpå jag kontaktade dem, då fanns inte den ena storleken, men skulle snart komma in i lager, väntade o väntade men den kom aldrig , då till slut efter 3 månaders väntan fick jag ta en mindre storlek. Men då uppstod ett tillgodo , som jag bad att få återbetalt. Mailade hur många ggr som helst men inga pengar fick jag , fick inget svar från kundtjänst , ringde dem och då skulle de betala men icke det kom inga pengar. Till slut bad jag om att få tillbaka värdet i färg istället. Så till slut fick jag något tillbaks . Men det tog nästan ett halvår. Kommer aldrig någonsin mer handla av detta oseriösa företag.
Har tidigare erfarenhet om att de inte har korrekt lagerstatus i nätbutiken vilket gjort att jag några gånger inte fått alla varor jag beställt. Så blev det också denna gången, men det tog två dagar från lagd beställning tills jag blev kontaktad (röstmeddelande) och sedan tre vardagar för att de skulle besvara mitt mail (så jag fick veta orsaken till varför de ville ha kontakt med mig). Jag fick till slut veta att 4 av 8 varor inte fanns i lager, då ville jag att de skulle stryka hela min order, vilket jag fick bekräftat. Gissa vad jag blev förvånad dagen efter när de ändå hade skickat ut de 4 varor som fanns i lager och som jag inte längre ville ha från dem ... Får se hur detta slutar, men det är inget företag jag kommer beställa i från någon mer gång, detta kändes som sista droppen. Det är ju så att när man ser att varan finns i lager i butiken räknar man med att butiken faktiskt har den i lager ...
Bra utbud och konkurrenskraftiga priser. Leveranstid ca 1 vecka (från Sundsvall till Gotländska landsbygden), vilket jag tycker är helt OK. Jag har handlat online flera gånger under senaste året och det har alltid fungerat mycket bra.
artistica has not delivered a package even though it has been paid for.
they do not respond to my request to solve the problem, not via the site and not via e-mail.
contacted several times but no success,
I see that an address is in Bulgaria and also an address in the US.
I would advise people in the Netherlands not to order anything from this company.
Jag har nog aldrig varit så missnöjd med en beställning som nu. Jag beställer färg från olika affärer på månadsbasis och det brukar alltid gå bra. Denna gång beställde jag diverse konstnärsmaterial tillsammans med en stor burk vit primer från Artistica. Andra affärer brukar emballera färgburkar väl med bubbelplast och igentejpade lock, men Artistica använde inget som helst stötskydd, utan burken låg fritt i den stora kartongen. Givetvis hade plastburken spruckit och ett par liter färg runnit ut i paketet, något jag upptäckte först när jag kom hem och såg att bilmattan var helt förstörd tillsammans med de övriga produkterna. Allt var en enda sörja av vit färg som jag fick sanera i ett par timmar. När jag kontaktar Artistica går de mig inte alls tillmötes utan erbjuder mig en mindre färgburk i ersättning än den jag beställt. Ett seriöst företag hade givetvis bett om ursäkt och skickat en ny beställning utan att knussla och begära detaljerade bilder på allt som blivit förstört. Nu har jag beställt en ny matta till bilen och nytt material från en annan butik. I slutänden blev det således både dyrt och tidsödande att handla från Artistica.
I normally don't leave reviews, but in this case I will, in order to warn others against this website.
I had purchased several items for creating linocut prints. When my package came, there was no lino. Which is like drawing but not having paper. Instead of contacting me prior to shipping the package, they left a note on the invoice, saying the lino was out of stock. So I had everything else for the linocut, except the most important thing. Had I known, I would have ordered from another webshop where I could get all at once.
Now if that was the only problem, I wouldn't have been as annoyed as I am. But one of the spraypaints I bought was sent in a (very) wrong colour. So I contacted Artistica via mail, informing them about the problem. I had to write them several times before I finally got an answer - more than two weeks later! In the mail they just said that they'd figure out what went wrong. I didn't hear from them after that, so when A MONTH had passed, I told them that I wanted my money back. Now that's almost 4 weeks ago, and still I haven't got my money back. Worst customer service I have ever experienced - even with the Covid-19 taken in consideration.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.