Informacje dotyczące firmy

1. Biuro organizujące wycieczki śmigłowcem

Napisane przez firmę

Stockholms populäraste helikopterturer och helikoptertransporter. Köp den bästa presenten hos oss. Med flera helikoptrar på Bromma flygplats kan Arlanda Helicopter AB nå skärgårdsöar som Grinda, Sandhamn och Utö. Vi erbjuder privat helikoptertur och helikoptertransport. Hyr en helikopter till mötet eller konferensen, det är ett härligt sätt att resa. Helikopterturer är en spännande upplevelse du sent glömmer!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

En dröm blev verklighet

En dröm blev verklighet. Det var så enkelt. Två telefonsamtal, två mail och så var vi i luften. Personalen var uppmuntrande. All min osäkerhet försvann. Att komma till Bromma, få gå igenom stora grindar och se den vackra Bell 206 stå där och vänta på oss, det var magiskt. Ingen stress. Vi fick ta in allt i vår egen takt. Vi installerade oss på våra platser. 30 åriga födelsedagsbarnet bredvid piloten och vi andra tre i en egen avdelning. Vi hade god kontakt med varandra via hörlurarna. Nu var det dags att lyfta. Så värdigt och kontrollerat steg vi mot skyn. Snart låg Stockholm under oss. Efter en tur över stan, styrde vi sydväst mot vårt mål vid Kyrksjön. Samtalet övergick till frågor om helikoptern och att flyga denna. Nu kan vi massor. Tänk att få vara en av 40 helikoptrar på Jyväskylä rallyt i Finland. När vi såg vårt hus från luften och började cirkla ner mot landningsplatsen, grät jag av lycka. Det var så många känslor. Nere på egna fötter var det dags för fotografering. Så lyfte Bell 206 och vår tålmodiga och kunniga pilot. Vi fyra har varit med om något som alltid kommer att vara vår gemensamma upplevelse. Närhelst jag hör en helikopter, tittar jag upp, vinkar och hoppas att det är en grå vacker Bell 206.

28 listopada 2025

Jättefint bemötande

Jättefint bemötande, och en underbar flygtur! Mycket och bra info från piloten under flygningen. Tydliga instruktioner om mötesplats.

29 listopada 2025

Härlig pilot!

Trevlig, informativ och genuin pilot. Samt öppen för frågar. Tydlig information innan och lättsam upphämtning innan avfärd.

23 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Vilken härlig dag vi fick!

Vi möttes upp av två otroligt sympatiska piloter. Fick en intressant visning av helikoptrarna i hangaren, därefter specialdesignad tur över skärgården och vårt sommarställe och bostad i stan. Allt under guidning av vad vi såg under turen. Det här kommer vi göra om!

29 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Minnesvärd upplevelse vi sent kommer glömma!

Vi hade en fantastisk upplevelse! Snabb och jättetrevlig kontakt från början till slut, och de var väldigt lätta att ha att göra med. Själva flygturen blev en väldigt minnesvärd upplevelse och allt runt omkring var toppen! Vi kan varmt rekommendera detta för alla som söker en unik och spännande aktivitet.

9 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Helt enkelt EN GRYM UPPLEVELSE!

Från första kontakt så var det kundupplevelse i världsklass. Snabba svar och flexibla med tider. Piloten var grym och flygturen över Stockholm helt magisk. Kommer definitivt att göra om detta, stort tack för en grym dag, en dag som kommer att finnas kvar i minnet hela livet!

12 czerwca 2024

Grym upplevelse

Grym upplevelse! Lätt kommunikation snabba svar det förstår vad man vill och gör det väldigt lätt för dig, sjukt värt det!

7 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Kändes säkert och professionellt och…

Kändes säkert och professionellt och väldigt kundnära.
Vi hade en fantastisk upplevelse som ända in i det sista var osäker pga vädret. Lite tur gjorde att vi kom iväg men vi uppskattade oavsett att man hade säkerheten som främsta fokus i kombo med ett pragmatiskt tänk.

Smidigt och väldigt roligt!
Vi kommer åter!

14 lutego 2024

Ett galet proffsigt bemötande

Ett galet proffsigt bemötande, snabbt och trevligt svar på mitt mail, väldigt fint tillmötesgående på mina önskemål och grymt bra tidshållning. Sen den underbara piloten & supertrevliga assistent som verkligen kunde sitt jobb. Grymt bra kört & hans förmåga att ta hand om sina passagerare överträffar allt. Han var riktigt duktig och väldigt serviceinriktad, informerade oss genom hela flygningen om både väder, vind och våran geografiska position. Sen när vi kliver av så står taxibilen där med dörren öppen som ni hade beställt. Så proffsigt. Tack för allt // Christer

17 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej