Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg ble tilfeldig kjent med Argon Klokker i forbindelse med at jeg har lett etter nytt ur en periode. Jeg begynte å lese om deres klokker og lese anmeldelser fra andre kunder. Jeg bestilte G... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Klokken er fin, men maset om tilbakebetaling begynte etter noen få dager lenge før jeg kunne gi noen bra tilbakemeldinger og fortsatte

Oceniono na 4 z 5

Klokken er veldig bra. Laget av et nydelig materialet og ser clean ut. Litt tull me fraktin, da min pakke ble sendt feil. Men alt i alt vil jeg si veldig bra.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zegarkami
  2. Producent zegarów
  3. Producent zegarków

Napisane przez firmę

Premium Norwegian watch brand.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

10/10 kundeservice og klokke. Frakt tok ikke lang tid

Jeg kjøpte en Grandeur XIV fra Argon og mottok den på under en uke. Superfin klokke! Etter 2 dager med bruk fikk jeg er rart problem med den, nemmelig at urverket stoppet fra tid til annen. Selv om kronen er trykt helt inn. Jeg kontaktet Argon og fikk umiddelbart god hjelp og en returlapp slik at jeg kunne sende inn klokken. Jeg har fått den tilbake og den fungerer utmerket.

Super kundeservice og super klokke👍🏼

21 sierpnia 2025

Hei Jamie,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi beklager igjen at du opplevde problemer med klokken. Vi byttet naturligvis urverket uten spørsmål, selv om vi ikke har klart å gjenskape feilen her hos oss. Urverket har blitt testet over en uke og holder tiden som det skal, men vi har lagt det til side for sikkerhets skyld.

Dette er faktisk første gang vi har fått en slik tilbakemelding på én av våre 1.000+ klokker solgt. Urverkene vi bruker blir kvalitetssikret etter produksjon, så dette fremstår som et svært uvanlig tilfelle. Det viktigste er likevel at du nå har en klokke som fungerer perfekt, og vi håper du får glede av den i mange år fremover.

Ha en riktig fin dag videre!

Med vennlig hilsen,
Erlend | Argon Norway ♔

Meget fin klokke

Meget fin klokke. Var uheldig å mistet en del, tok kontakt, og fikk tilsendt nytt uten problem.
Raskt svar fra kundeservice. Veldig fornøyd😌

9 czerwca 2025
Opinia niezależna

Top notch kvalitet

Top notch kvalitet - ingenting å si på det. Venter fortsatt på automatiske ur, så når/om dere kommer med det blir det nok enda et kjøp:)

14 marca 2025

Odpowiedź od Argon Norway

Takk for anmeldelsen, Henrik!

Vi er nå langt i prosessen rundt produksjon av Grandeur Automatic som snart vil være klar for lansering!

Ha en fin dag videre :)

Med vennlig hilsen,
Erlend | Argon Norway

Oceniono na 4 z 5

SUPER CLEAN

Men alt i alt vil jeg si veldig bra.

7 lutego 2025

Odpowiedź od Argon Norway

Veldig godt å høre at du er fornøyd med klokken, Isaac! :)

Bare for å klargjøre det med frakten: Posten merket pakken som "fremme" i stedet for "innlevert" ved innlevering, som gjorde at sporingen viste at pakken var klar for henting, noe som ble rettet på like etter.

Vi beklager at dette skjedde, men det førte heldigvis ikke til noe forsinkelser! :)

Håper du nyter klokken i årene som kommer - og hvis det skulle være noe mer er det bare å sende oss en e-post!

Meget gode klokker

Utrolig fine klokker, god kvalitet. Men en liten nedtrekk er er noen av delene kan fort bli defekte, men er ikke noe problem fordi kundeservicen er den beste jeg noen gang har fått

4 grudnia 2024

Hei, Oliver!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen – vi setter stor pris på at du er fornøyd med klokkene våre.

Alle klokkedelene vi bruker er av meget høy kvalitet og gjennomgår grundig kvalitetssjekk før de settes sammen. En sjelden gang kan feil skje, slik som med din Royale-modell, og da gjør vi selvfølgelig alt for å fikse opp i dette.

Ha en fin dag videre!

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og god kundebehandling

Rask levering og profesjonelt håndtert. God kvalitet på klokkene

10 listopada 2024

Odpowiedź od Argon Norway

Tusen takk for en fin tilbakemelding, Otto :)

Ha en fin dag!

Flott klokke

Delikat, stilren klokke. Utmerket med verktøy slik at man kan justere leddene/ størrelsen selv. Rask levering, flott innpakning.

21 października 2024

Odpowiedź od Argon Norway

Så godt å høre at du likte klokken!

Ha en fin dag videre!

Bra kvalitet

Bra kvalitet.
Meget fint design.

17 października 2024

Hei Mathias,

Så godt å høre at du er fornøyd med kvaliteten og designet :)

I forbindelse med sendetid så sender vi med Bring, som leverer på 3 virkedager til de fleste adresser i Norge, noe som reflekteres i sendetiden til våre kunder.

Under spesielle omstendigheter kan det oppstå forsinkelser, og da kan vi ikke gjøre annet enn å beklage.

Håper du har en fin dag videre og nyter klokken i årene som kommer!

Troverdig og fint selskap

Troverdig og fint selskap! Fikk rask leveranse og, klokken utviser en meget høy standard. Her kommer jeg til å handle flere ganger 👍🏽

13 października 2024

Retur

Fine klokker. Kjapp levering, enkel retur. Ble ikke nødvendig pr nå da samboer jobber mye og trengte en klokke som tåler noen slag. Kanskje handler her igjen. Kjempe fint med gradeur sølv med de blå detaljene.

23 września 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej