Heel blij met de producten. Eerder als verjaardagscadeau gekregen en nu gevonden waar ik het weer kon kopen. Mooi puur product. Bij mijn bestelling zat ook nog iets extra’s, leuke verrassing
Zobacz, co mówią recenzenci
Snel en accuraat geholpen. Tevreden over t product en tevreden over hoe t verzonden is. Feedback; is er een optie om ipv bubbeltjes plastic een meer milieu vriendelijke variant te gebruiken? I... Zobacz więcej
Ik was al een tijdje op zoek naar een dagcreme dat beste bij mijn huidtype past. Na veel zoeken ben ik bij arganapotheek terecht gekomen via een goede vriendin. En heb ik argan olie en blacksoap... Zobacz więcej
Ik ben heel erg tevreden over de Rhazoul en de bio-organic Rozenolie. Ik heb van mezelf een mooie huid en merk bij de meeste bio-organic producten niet veel verschil, maar met het gebruik van de Ro... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Azanatural.nl
Napisane przez firmę
Onze biologisch persoonlijk verzorgen producten zijn 100% puur en afkomstig van Biologische van landbouw. Wij leveren Cosmetische en Culinaire Arganolie, alsmede Blacksoap en Rozenwater. De ingredienten voor onze producten worden vaak al eeuwen toegepast in locale culturen maar zijn nog minder bekend in de westers samenleving.
100% Pure en Gecertificeerde biologisch persoonlijk verzorgen
- argantheek.nl
Top service en levering!
Alles ging naar wens!
De arganolie
De arganolie werkt heel goed en maakt mijn haar heel zacht.Snelle service
Heel mooie arganolie
Heel mooie arganolie! Volgende dag in huis, met proef van de nieuwe Aleppo zeep, die heerlijk ruikt
Alles prima
Snelle levering, geen overbodige verpakking en een zeep als cadeau. Maar het belangrijkste: goede kwaliteit zoals gewend.
Emuolie is echt super fijn
Heel tevreden!
Topp!! :)
Top product! (Ghassoul brokjes) en snelle levering! Geen klachten, zeer tevreden. :)
prima product!
Vlug en well organized olie heeft een…
Vlug en well organized olie heeft een vreemde geur die ik niet ken van moringa olie uitleg misschien?
Goede ervaring met levering 1 produkt.
Tevreden klant
Bij aankomst was de olie uit het flesje gelekt.
Waardoor die niet meer vol zat. Dit doorgegeven aan argantheek.
Zij hebben mij direct een nieuwe gestuurd! Top service en goed product!
Overzichtelijke webshop en snelle…
Overzichtelijke webshop en snelle levering. Maar vooral zijn de aangeschafte oliën en zeep zeer aangenaam voor mijn gevoelige en extreem droge huid. Echt een aanrader!
Snelle levering en goede producten
Snelle levering en goede producten. Bij ontvangst verkeerde olie ontvangen, maar dat heeft Argantheek netjes opgelost.
Goede spullen en snelle service!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.