Arensbach Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi havde en virkelige dårlig oplevelse med Arensbach. Vores projekt var kun lige kommet i gang da vi fik de første udfordringer. Øv.

Oceniono na 3 z 5

God service og venlig hvad angår bevarelse m.m. forhold andre.. Men dog meget dyre forhold andre. Man kan sagtens finde andre som er meget billigere så det bare om søge videre. Vi kunne mi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vores renoverings-process med Arensbach har været hele vejen igennem været præget af velvillighed, gode råd, forståelse for vores ønsker og drømme, realistiske bud på løsninger og frem for alt -... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle have bygget ny carport og udskiftet pakninger og skiver på mit tag og fik et godt tilbud fra Arensbach. Jeg oplever Arensbach som en reel, seriøs og professionel tømrer der kommer med gode... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Omhyggelig i udførelse af det bestilte arbejde!

Arensbach blev kontaktet for at komme med et tilbud om udskiftning af carport tag samt udskiftning af sternbrædder på mit hus. Opgaven blev taget meget seriøst.
Tømmeren kom til det aftalte tidspunkt og lavede arbejde flot og effektivt.
Har kun rosende ord om det færdige resultat. Vil benytte samme firma en anden gang.

10 listopada 2014

Hej Zdenek,
tusinde tak for de rosende ord, du kan se billeder fra dit projekt via dette link:

Oceniono na 5 z 5

Utrolig kvalitets bevidst og serviceminded virksomhed

Jeg skulle have skiftet låger i mit køkken, og fik anbefalet Arensbach-byg af en ven. Jeg fik en utrolig høj service, hvor jeg fik forklaret mange forskellige løsnings forslag, på et niveau , så selv jeg kunne fatte det.

Resultatet er perfekt, og jeg er meget glad for min beslutning om at vælge Arensbach, og ville gøre det igen!

13 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Seriøs, professionel og kvalitetsbevidstes tømrer

Vi skulle have skiftet de gamle tagrender, og modtog et godt tilbud fra Arensbach.
Samtlige aftaler blev overholdt fra først til sidst. Lige fra opmålingen til tilbuddet til levering af materialer og gennemførelse af opgaven.
Vi har oplevet Arensbach som meget seriøs og professionel, og med stor sans for kvalitet.
Vi kan varmt anbefale Arensbach til lignende opgaver, og vi vil helt sikkert kontakte Arensbach igen, hvis vi får brug for en tømrer til andre opgaver.

5 października 2014

Hej Pia,
Vi sætter stor pris på jeres rosende ord, i kan se billeder fra jeres projekt via. dette link:

Dygtig, seriøs og effektiv

I forbindelse med køb af et parcelhus fra 70'erne, var det aktuelt at udskifte træværk på gavle og sider samt fritlægge og udskifte de skjulte tagrender.

Arensbach Tømrer, Snedker & Byggerådgivning tog sig god tid til, at vi kunne nå frem til den rette løsning og fremgangsmåde, før opgaven blev påbegyndt og udført til fuld tilfredshed.

Stor grundighed, seriøsitet og sans for kvalitet gennemsyrer det udførte arbejde, og der bliver ikke skåret genvej nogen steder. Selv de mindste detaljer bliver kælet for.

En varm anbefaling herfra for meget fornemt og effektivt udført arbejde samt ikke mindst en stor tak.

11 sierpnia 2014

Hej Anders,
Tusinde tak for de pæne ord, i kan se en video fra jeres projekt via dette link:

Kompetent håndværk

Arensbach opførte et fuldt isoleret værksted, som vi i dag er rigtig glade for. Vi havde en tæt dialog med Arensbach under byggeprocessen og oplevede, at man satte kvaliteten af arbejdet i højsædet frem for at blive færdig i en fart. Vi kan helt sikkert anbefale Arensbach Tømrer, Snedker & Byggerådgivning til andre, som søger en reel, ambitiøs og dygtig tømrer!

4 sierpnia 2014

Hej Morten,
Mange tak for de flotte ord, i kan se et par billeder fra jeres projekt via. dette link:

Oceniono na 5 z 5

Solidt og hurtigt tømrerarbejde.

Jeg hyrede i Juli Arensbach til at sætte nyt interiør i et badeværelse. Jeg havde en travl kalender på tidspunktet, men Arensbach udviste stor fleksibilitet, så badeværelset snart var færdigt. Derudover var det solidt arbejde, og badeværelset ser således i dag rigtigt flot ud. Jeg vil klart anbefale firmaet til andre.

3 sierpnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej