Great coaching and a genuinely friendly culture ARCA has a super-friendly and welcoming culture, which makes it a great place to train regardless of your level. The coaches are knowledgeable, att... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Da jeg flyttede til et område, hvor jeg igen havde mulighed for at træne hos Arca, var det noget af det første, jeg gjorde at melde mig ind igen. En stor tak til Paulina fra kundeservice, s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har elsket at træne i ARCA (tidl. Crossfit Copenhagen) i henved 11-12 år. Man får en rigtig god træning og to timers holdtræning om ugen, så er man i stabil og god form. Kundeservice er altid hjæl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dejligt og motiverende træningssted med godt sammenhold og mange dygtige trænere til en fair pris. Simple lokaler med vægtløftning i fokus. Som mor kunne jeg have ønsket mig bedre efterfødselshold. Vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.
Napisane przez firmę

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Arca
Der var lidt knas med at tjekke ind, fordi min telefon var gået ud. Men jeg skrev en mail til kundeservice, og Patrick hjalp med at få rettet op på fejlen uden nogen problemer så jeg undgik en bøde 😊

Odpowiedź od Arca
Fantastisk fællesskab at være en del af. Motivationen har aldrig været højere. Dertil klasse kundeservice. Top!

Odpowiedź od Arca
Arca svarer altid venligt og hurtigt.

Odpowiedź od Arca
hurtigt svar og god service. god kommunikation

Odpowiedź od Arca
Update: Problemet angående betaling er blevet løst, i samarbejde med en af Arcas medarbejdere, der var meget god til at indgå i dialog. Eneste frustration var, at det tog lidt lang tid, før vi fik problemet løst.
Jeg kan i stedet opdatere min anmeldelse og nu give Arca 5/5 (før var den 2/5).
Arca er stedet for dem, der ønsker at træne med høj intensitet i en times tid. Trænerne er søde og kompetente, og programmerne er hårde, men de fleste kan være med. Der er mange centre fordelt rundt omkring i landet (3 i Aarhus C, 10+ i KBH), og der er mange daglige hold.
Omend prisen er i den høje ende, synes jeg klart, at det er det værd - Arca er både sjovere og giver bedre resultater end andre fitnessudbydere. Som oftest har de et godt velkomsttilbud, hvis man overvejer om crossfit er noget for en.

Odpowiedź od Arca
Good training and great coaches.

Odpowiedź od Arca
Super fedt Crossfit center, og en rigtig god kundeservice.
Jeg har netop meldt mig ind hos Arca og oplevet nogle udfordringer, men da jeg henvendte mig til deres kundeservice fik jeg lynhurtigt support og mit problem var løst. Ikke nok med de har nogle rigtig dygtige træner og et super fedt miljø, så står de også til rådighed hvis man mangler hjælp.

Odpowiedź od Arca
Godt træning center og god service når man skriver til dem i support

Odpowiedź od Arca
ARCAs personale er dedikerede, hjælpsomme, profesionelle og tager alting til øjenhøjde til hver enkelt medlem.

Odpowiedź od Arca
Altid den bedste service og træninger :-)
Hos Arca!

Odpowiedź od Arca
Søde mennesker i den anden ende. Gode til at svare hurtigt og meget forstående og hjælpsomme.

Odpowiedź od Arca
Kan klart anbefales til alle 😊
Super motiverende trænere, der utrætteligt hjælper en til bedre fysisk form og teknik.
Giver din krop og sind et kæmpe boost.

Odpowiedź od Arca
Kind and effective. Great customer support by Patrick.

Odpowiedź od Arca
Svært at få hold - ellers godt!
Gode trænere, men altfor svært at komme på hold. For lange ventelister 2 uger frem i tid. Kan gøres bedre.

Odpowiedź od Arca
Effektiv og imødekommende. Løste mit problem.