Pakket is snel en goed verzorgd afgeleverd. En tot onze verrassing ook nog een klein presentje erbij. Chapeau!
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn bestelling werd vlot en persoonlijk afgeleverd nadat de wijziging in de bestelling met mijn digitale instemming werd verwerkt. En er zat nog een leuk presentje bij ook! Nu heb ik voor anderen een... Zobacz więcej
Heb al meerdere keren wat gekocht bij ze. Eerst op een kerstmarkt, vervolgens online. Vind alleen al het pakket een cadeautje. Want het is netjes verpakt en er zit altijd een extraatje bij. Bovendien... Zobacz więcej
Op een fair een muurdecoratie gezien. Thuis gekomen wilden we deze toch kopen. Via internet kontakt gehad en drie dagen later werd t thuis bezorgd. Wat een geweldige service! En een prachtige wanddeco... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wij leveren bijzondere producten met een onderscheidende uitstraling. Prachtige ornamenten voor binnen en buiten, beeldjes en decoratiestukken voor iedere gelegenheid en ruimte. Tevens vindt u bij ons mooie en originele geschenken.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mooi kunst en recycle cadeaus
Mooie kunst en recycle cadeaus. Met aandacht ingepakt en verzonden.
Onze zoon word bijna twee en is gek van…
Onze zoon word bijna twee en is gek van hazeltje van raad eens hoeveel ik van je hou ik dacht een leuk thema maar er is vrij weinig van te vinden, nu kwam ik bij aramusgifts uit en heb hier de ballonnen, cupcakes papiertjes en tafelversiering vandaan.
Snelle levering en wat kwam het leuk binnen de buitenkant was al een feestje toen in het open maakten kwam er een te leuk doosje met ananas erop tevoorschijn hierin zaten de producten heel erg leuk gedaan er zat zelfs nog een cadeau tasje van hazeltje in met cupcake prikkertjes van Nijntje, zelfs mijn man zei zo kan het dus ook :) nogmaals hartelijk dank!
Snelle levering, goede communicatie en leuke extra cadeaus.
Mooie dingen!
Prachtige collectie wenskaarten
Prachtige collectie wenskaarten. Mijn favoriet, de aardappelstempels. Feestje om ze te versturen ook.
Superrrr service
Superrrr service! Snelle service, goede prijs en goede producten! Aanrader
Leuke online winkel!
Ze hebben hele mooie en leuke spulletjes te koop.
Ook leuk ingepakt, super goede service.
Super
Snelle levering en blij met de spulletjes. Fijn bedrijf met een personal touch!
Geweldig
In een woord: geweldig. Ik bestelde de glazen snijplank van Michelle Allen, 2 dagen later werd al geleverd. Het product is prachtig, helemaal volgens beschrijving. En wat attent dat ik er ook nog een spiegeltje bij cadeau kreeg, om helemaal blij van te worden.
Tevreden en opgetogen
Ik ben zeer tevreden over de winkel van Aramusgifts. Heel leuk en vriendelijk contact. De levering was erg snel en de betalingsmodus verliep ook soepel. Dit is niet de laatste keer dat ik bij Aramusgifts heb besteld. Erg bedankt.
Top site en bedrijf
Top site en bedrijf. Twee cadeautjes besteld en binnen een paar dagen in huis en super leuk ingepakt en nog een extra cadeautje toe. Ook leuk dat alles van gerecycled spul is. Heel blij mee en ik kan niet wachten om
de cadeautjes aan de ontvanger te geven. Op naar de volgende bestelling. Super!
Goede morgen,
Goede morgen,
Ik kan nu nog niet oordelen over het product Post NL heeft mij in de steek gelaten, vrijdag zat het kado al in de bezorgronde, toen kreeg ik een mailtje dat ze het niet gered hebben, we zitten aan het einde van de bezorgronde. Ik heb begrepen dat ze om 17.45 bij een boekenwinkel moeten zijn de pakketten op te halen en dan sla ze ons over. Zaterdag wordt het pakket gewoon vergeten en niet bezorgt. Ik had het zondag graag willen hebben want het was een belangrijk kado. Dus ik kan nu nog niet beoordelen want ik heb het kado nog niet.
Met vriendelijke groeten,
Lammert kl. Talens

Odpowiedź od Aramusgifts
Voor een origineel kado
Leuke spullen, altijd weer tevreden en met zorg verstuurd.
Goede website en goede service
Bestellen ging gemakkelijk op de overzichtelijke website. Het pakket werd snel verzonden. Het was een cadeau en de ontvanger was erg enthousiast. Fijn dat ik de link kreeg naar de website van de bezorger, zo kreeg ik bericht over het bezorgtijdstip en de bevestiging dat het pakket was afgeleverd.
Superleuke webshop
Ik kende de webshop nog niet, maar kwam via Google er terecht, omdat ik naar iets zocht. Ik had slechts 2 dingen besteld. Tot mijn grote verrassing werd het bezorgd in een supermooi opbergdoosje met wat goodies erbij. Supermooi ingepakt! Thanks!!
Snelle levering en ingepakt als een cadeau met extra’s
Snelle levering -zelfs in Coronatijd-, mooi ingepakt, zelfs extra’s erbij gedaan: kaars, leuke cadeaulabels en in een leuk doosje gedaan die je als deco kunt gebruiken. Ik ben er super blij mee!
Het bestelde product was helemaal netjes; de doos zag er goed uit en was ongeopend.
Ik raad anderen zeker aan ik hier iets leuks te bestellen!
Zeer snel ontvangen ,goed verpakt en…
Zeer snel ontvangen ,goed verpakt en ook nog eens een leuke attentie ontvangen
Super leuk, echt een aanrader!
Wat een verrassing toen het aan kwam! Super leuk ingepakt en geleverd. Heel leuk gedaan.
Mooie producten en duidelijke website!
Echt een aanrader dit bedrijf!
Doświadczenie Trustpilot