Het pakketje binnen 1 week ontvangen. Er was iets fout gegaan met de levering. Ik heb hun een mail gestuurd en kreeg dezelfde dag nog antwoord. Alles netjes opgelost. Top!

I have placed over a 100 euro worth order on 5th July 2024, till this day of 16th July I haven't received anything yet nor any update over this delay. There is no client service at all. Trying to use... Zobacz więcej

Vertrouw ze voor geen meter, ze sturen tracé en trace code zonder dat ze de pakket bij de post.nl hebben aangemeld, je kan pakket aanmelden online thuis, Maar post.nl moet het scannen, wat doen ze,... Zobacz więcej

Bestelling geplaatst vorige week en al meerdere keren contact opgenomen omdat ze “next day delivery” beloven. Tot op heden niets gehoord en al meerdere keren mijn geld terug gevraagd. Als je slim b... Zobacz więcej

1. Perfumeria

Voor alle Arabische parfums ben je bij ons op de juiste plek!

2,9

Średnia

Onbetrouwbaar en niet professioneel

Ik had een behoorlijk aantal testers besteld. Na 2 weken niets gehoord te hebben met ze gechat. Bleek allemaal niet op voorraad en ze zou mij een aantal andere sturen. Zodra de voorraad weer was aangevuld zou ik alsnog mijn bestelling krijgen… nou… nette oplossing dacht ik toen. Wij zijn nu 3 maanden verder en 1) Ik heb nog steeds niets ontvangen 2) ze reageren op geen enkel bericht.

Ik voel mij dus behoorlijk OPGELICHT!

21 lipca 2023

Product nooit verstuurd, geen geld terug, geen reactie

Product is nooit verzonden. Eerst een mailtje gekregen dat het langer duurt dan normaal, maar dat ze het binnen een paar dagen verwachten op te sturen. Nu zie ik dat mijn product helemaal niet meer op voorraad is. We zijn nu 3 weken verder. Reageren nergens op. Meerdere mailtjes gestuurd om bestelling te annuleren en geld terug te storten. Spammen met reclames kunnen ze wel! Arabmusk ik wil mijn geld terug!

23 sierpnia 2023

Is blijkbaar het oude Organia.nl

Is blijkbaar het oude Organia.nl. Bestelling na 6 weken niet geleverd, geen antwoord op mails, geen terugbetaling van goederen, geen tracing.... Slechter vind je het niet meer op het internet. Zeer sterke afrader, dit bedrijf zeker mijden!

3 sierpnia 2023