De methode is over het algemeen goed en de uitleg is duidelijk. Wel is het jammer dat de uitlegvideo’s onzorgvuldig zijn. Wanneer de docent een fout maakt, zou het prettig zijn geweest als dit op... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hele fijne ervaring! De broeders komen alle beloftes na, zijn super veel beschikbaar om hulp te bieden en extra initiatieven door te voeren desondanks hun hun eigen bezigheden. Moge Allah hun hiervoor... Zobacz więcej
Een jaar geleden begonnen met AM class en vorige week de toets behaald van Medina boek 1 Alhamdoullilah! Nu gaat het lezen een stuk sneller en begrijp stukken tekst van verhaaltjes maar het alles bela... Zobacz więcej
Goede lessen. Hele fijne begeleiding. Alles is op eigen tempo te doen. Je krijgt vele extra's vanuit de organisatie. Als je de oprichters spreekt ervaar je ook dat het doel is dat wij als ummah de Ara... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De Arabische Masterclass is een 1 jarige opleiding die je helpt met een beheersing in de Arabische taal. De onderdelen die aanbod komen zijn: De Arabische Taal Begrijpen, Het Arabisch Alfabet, Arabisch Leren lezen Lezen Arabisch Leren Schrijven, Arabische grammatica toepassen, Oefenen met voorbeelden uit de Koran, en we werken volgens de Medinah boeken.
Dane kontaktowe
Holandia
- arabischemasterclass.nl
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
De Arabische Masterclass geeft me de…
De Arabische Masterclass geeft me de mogelijkheid om gestructureerd Arabisch te leren. Door de flexibiliteit (online video’s) kan je zelf bepalen wanneer je eraan werkt. De wekelijkse calls bieden je de mogelijkheid om vragen te stellen over grammaticale moeilijkheden. Ik raad het aan!
Fijne begeleiding
Voordat ik aan deze cursus begon beheerste ik het Arabisch niet. Door de lessen kan ik (tot nu toe) het Arabisch lezen en begrijp ik een aantal woorden.
Doordat je leert aan de hand van video’s, kun je zelf inplannen wanneer je studeert. Tijdens de coaching calls kun je vragen stellen. De docenten kunnen zijn geduldig en begeleiden mij op een prettige manier.
De masterclass is heel efficiënt geregeld.
Het platform is zodanig goed geregeld dat het zelfs na één keer uitleggen duidelijk is waar je moet zijn, en hoe dingen te werk gaan. En als je dat niet vind kan je de docenten gerust een vraag stellen. Ook de uitleg in een les is vrij duidelijk. Ik hou nooit vragen over aan het einde van een les. Als je die wel hebt kan je meedoen met de gezamenlijke coaching call of de docent zelf privé een bericht sturen wat heel fijn is.
Arabisch
Ik kon geen Arabisch lezen en nu wel alhamdulilah, goede coaching van Samir en Anil!
Zeker een aanrader
Alles word duidelijk uitgelegd. Plus met de app erbij is het extra handig
Elhamdulillah voor deze cursus
Ik was een lange tijd op zoek naar een manier om Arabisch te leren. Uiteindelijk ben ik per toeval de Arabische Masterclass tegen gekomen op instagram. Elhamdulillah. Ik ben dan ook meteen begonnen met de lessen.
Ik vind dat deze masterclass geschikt is voor zowel arabisch kennende (sprekende) mensen als voor mensen die helemaal geen voorkennis hebben. Alles wordt stap voor stap vanuit de basis (het alfabet) uitgelegd.
De video’s die ze hebben opgenomen zijn zo duidelijk uitgelegd waardoor ik eigenlijk weinig vragen heb. Ik merk ook dat het niet gaat om het doorlopen van de grammatica en oefeningen maar er worden vaak bijkomende dingen uitgelegd die je in de cursus op dat moment niet tegenkomt. Of waar er geen sprake over is. Je ziet echt dat er heel veel moeite en tijd in besteed is. Bijkomend kun je bij vragen altijd terecht bij de docenten. Ofwel neem je deel aan de wekelijkse vragenmomenten ofwel stuur je snel een berichtje via telegram. De lessen zijn op voorhand opgenomen dus je kan netjes op eigen tempo doorheen de lessen gaan. Ondanks ik full time werk, probeer ik elke dag mijn lessen voort te zetten. Niet omdat ik me verplicht voel. Maar dit omdat ik zoveel motivatie heb gekregen van deze broeders.
Ik wil iedereen bedanken die zijn bijdrage heeft geleverd aan deze cursus. Voor en achter de schermen.. Moge Allah jullie belonen hiervoor.
Stap voor stap begrip over Arabisch
Alles wordt stap voor stap op een duidelijke manier uitgelegd. Er wordt veel herhaald en geoefend, waardoor je alles op een gemakkelijke wijze begrijpt en onthoud.
Het best cadeautje en investering voor je eigen.
Ik heb lang achter gezocht. Het enig programma dat het leren van Arabisch mogelijk maakt voor de vrouwen. En dat op afstand en op je eigen tempo. Wekelijkse coaching calls voor onduidelijkheden en vragen.
Beste ervaring met leraars van de Arabische taal
De lessen zijn heel goed uitgelegd. Letterlijk van stap 1 tot..... er word niets overgeslagen.
Ook heel belangrijk stap per stap en niet van hak op tak...
Ik kan deze leraars van de Arabische taal niet genoeg in de bloemen zetten.
Goed werk geleverd moge Allah swt jullie belonen.
Beste manier om Arabische te leren
Duidelijk uitleg door de coaches. Gelegenheid om het in je eigen tijd te leren en weekelijkse coaching calls om je vooruitgang/vragen bespreken. Beste programma om Arabisch leren raad het zeker aan voor mensen met een drukke agenda
De Arabische Masterclass biedt alle…
De Arabische Masterclass biedt alle middelen die je nodig hebt om de Arabische taal te leren. Het enige wat je nodig hebt, is discipline en motivatie.
prettig om de leren
alles is zeer duidelijk , als je er echt gewoon voor gaat kan al binnen een maand zeer goede resultaten boeken , dit zeg ik omdat het bij mij in het begin stroef ging maar toen ik effe een maand consistent doorging was al aardig ver en werden de volgende alleen maar makkelijker en ging er sneller doorheen .
Allahuma barik
Allahuma barik, rustig op je gemakt kan je de lessen volgen. Duidelijke uitleg en video's.
Ideaal als je geen vaste tijdstippen om te lessen kan plannen!
Al Hamdulillah
Al Hamdulillah! Het is een goede cursus. Ik raad je aan!
Bekeerling
Voor een bekeerling die 0 kennis had vh Arabisch, zie ik dankzij deze klas het wel goedkomen.
Een heel aangename ervaring bij dit…
Een heel aangename ervaring bij dit programma. Hier kan je op je eigen tempo de Arabische taal leren met hulp van de docenten. Heel overzichtelijk en het zeker waard!
Empathische individuele begeleiding :D
Ze zijn heel meedenkend, motiverend en stimuleren en begripvol. Het is individueel ook erg fijn om zo deel te nemen aan iets super moois en groots!
Mijn complimenten!
Ten eerste hebben ze me heel warm verwelkomt. Ten tweede gaven ze zeer duidelijke uitleg en instructies wat betreft de aanmelding en de lessen zelf. Ze zijn communicatief erg goed en ondersteunen je indien jij daar aan toe bent. Had nooit gedacht dat ik het zo naar me zin zou hebben.
Het is een fijne masterclass waarbij ik…
Het is een fijne masterclass waarbij ik mijn eigen tempo kan aanhouden. Het ziet er professioneel uit en je kunt duidelijk zien dat er veel tijd en moeite is gestoken in het ontwikkelen van de masterclass.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.