Aquawildlife Aps Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

1. Sklep akwarystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

AquaWildLife Aps er en innovativ grossist og producent, som gennem sit ejerskab af detailbutik og webshop AquaWildLife ønsker at være først med det sidste. Vi henvender os til akvarister, der søger viden, kvalitet og god service. For at kunne opfylde dette, forhandler vi fisk af egen import og avl fra anerkendte europæiske opdrættere, samt foder, vandpleje og teknik. Vi udvikler selv nye og forbedrede produkter indenfor disse områder og disse specialprodukter er at finde på Aquawildlife.com Vi deltager i internationale konferencer, messer, netværk og ekspeditioner for herigennem, at kunne præsentere nyheder, videnskabelig dokumentation og erfaringer, som kan bidrage til bedre trivsel for vore fisk og en større tilfredsstillelse ved at være akvarist.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

17 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Virker suspekt i kommunikationen

Virker suspekt i kommunikationen, prøver at ringe dansk nummer , svarer at jeg skal skrive til dem pgra nettet.
Skriver at jeg ikke har fået de bestilte varer, eftersom der er gået en uge, hvor de reklamerer med 2- 3 arbejdsdage.
Får sms at de har lukket indtil 14/4, for vare udleveringen, eftersom de påstår at dette står på hjemmeside , hvilket jeg mener at det har det ikke , da jeg bestiller.
Modtager ordre bekræftelse, som virker troværdig, indtil man forsøger at ringe..
Når jeg skriver suspekt, at jeg havde forventet at det havde fremgået af ordrebekræftelse, hvis forsendelsen, er udsat med 3 uger

20 marca 2026
Logo Aquawildlife Aps

Odpowiedź od Aquawildlife Aps

Hej Gorm
På vores webshop stod der tydeligt i hovedbanneret på gul baggrund, allerede fra d. 14 Marts, at forsendelser for ordremodtaget efter d. 24 Marts, først ville blive sendt d. 14 April! Jeg beklager at du ikke har set dette! Da du kontakter os, er vi på udenlandsrejse, med dårlig telefonisk dækning og har kun WIFI forbindelse til Messenger, WhatsApp o.lign! Derfor fik du omgående en SMS med svar på dit spørgsmål vedr forsendelse af din bestilling. Vi har gjort hvad vi kunne forud for vore kunders bestilling, ved tydeligt at gøre opmærksom på forsiden af webshoppen. Der hvor du lander, når du følger et vilkårligt link fra en browser eller anden søgefunktion! Hvis kunder først havde fået besked om forsinkelsen via ordrebekræftelsen efter bestilling, ville frustrationerne nok have været større! Vi gør vort bedste, men nogle gange kunne vi osse være bedre, men TAK for din tålmodighed! Hilsen Lars Thuesen

Vildt flot

Top kvalitet....største viden....seriøs og med tid til snak. Altid gode råd og ekspert bistand....

28 kwietnia 2023

Lækre produkter!

Nu har jeg handlet hos Aquawildlife et par gange og jeg er virkelig overrasket over kvaliteten på produkterne. God service og hurtig levering, vil se frem til at handle der noget mere😁

24 grudnia 2021

Gode gennemtestede specialprodukter

Meget overskuelig hjemmeside, god rådgivning og hurtig levering. Fristes næsten til at kalde det en "niche" virksomhed - men udvalget er faktisk relativt stort. Det er "no nonsense" og billige/dårlige varer er fravalgt så man kan koncentrere sig om at indkøbe kvalitet.

11 lutego 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej